Има ли рускоговорящи мами?

• 66 234
  • 796
  •   1
Отговори
# 345
знаеш ли го руския магазин на Самуил и Ивайло? ...
Не  Embarassed но ще го проверя  Wink
В T-Market има някакви, ту Гоша, ту Богатир, но май само името им е на руски Cry

# 346
Включ Simple Smile Бройте ме в отбора. Руски от 3 клас, руска гимназия, руска филология... И призната майсторка на пелмени (ама съм и скромнаааааа!)

# 347
И аз се включвам.Подробности-после smile3503

# 348
Ей, къде сте? newsm78  bouquet

# 349
  • Варна

Все още сме тук!  Grinning

# 350
# 351
  ЛИЛЕТКА,давай подробности!

# 352
И аз се включвам.Подробности-после smile3503

Мда, пробуди любопитството ни и сега ни остави така нетърпеливи да чакаме подробностите...Давай Mr. Green

# 353
И аз имам руски кръв, знам руски език и харесвам руската култура. Имаме много книги, плочи с детски приказки и песни и малко касетки.

# 354
 Hugда-50% руска кръв по майчина линия/Санкт-Петербург/,учила съм в Русия 1-2клас,после в БГ руска гимназия и в университета завърших с руски.Руската кръв е много силна,това могат най-добре да го разберат тези,които я носят .А за почитателите-много съм щастлива,че има толкова много майки-фенки на руското Heart Eyes

# 355
Здравейте мами!
Едвам ви намерих ония ден, та чак трябваше да използвам търсачката!
И аз да се включа! 100% руска кръв, децата ми са с по 90%  Joy! Erowin и твоята, щом е по майчина линия, най малко е 51%  Laughing!
Pepeliashka, в този магазин истински руски бонбони ли се продават, или като в Т-Маркета?

# 356
Да си призная 4естно-не зная в Т-маркет ,какви са... ooooh! Но в магазин4ето,за което говоря си имаше баш руски-золотой клю4ик...ме4ока...грильяж... ? Освен ве4е да няма???Скоро не съм го посещавал-не ми е много дале4е-може пък да го 4екна!  Thinking

# 357
И призната майсторка на пелмени (ама съм и скромнаааааа!)

И аз и аз!  chef
От Одеска обл.съм,вече 12години се подвизавам в БГ.Тук учих,но нищо не научих Embarassed ,тук работя и тук си намерих МЪЖ Mr. Green

# 358
И аз да се похваля, че от няколко месеца вече имам нещо руско в себе си  Joy
Вижда се на подписа ми  Laughing

Иначе съм голяма почитателка на руската култура и много се радвам, че ще имам детенце с поне малко руска кръв Simple Smile

# 359
Честито Карина 
  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт