Има ли рускоговорящи мами?

• 66 234
  • 796
  •   1
Отговори
# 450
  • Високо в планината на изобилието
С Днем победы!
Честит рожден ден,Наталия!Бъди щастлива и здрава,весела и усмихната,обичана и оценена по достойнството!

# 451

Малииииииии,какви са млади  Mr. Green

# 452

Wolf , благодаря   bouquet! Винаги плача, когато чуя тази песен.

# 453
 smile3514 направо ми идва да се откажа от украинското гражданство #2gunfire

# 454
Заминавам до Украйна за 5дни.Сама,без бебето newsm45 newsm45 newsm45 НЯМА ДА ИЗДЪРЖА БЕЗ МАЛКИЯ,ОХ МНООООГО МИ Е ГАДНО.Трябва да взема един документ паршив,на майка ми не го дават дори и с пълномощно.Такъв е бил закона там, а аз съм сигурна,че нищо не разбират от пълномощни в тоя Болград.Ще откача направо #2gunfire Как може такова нещо тук с пълномощно можеш едва ли не смъртната присъда да подпишеш.Сори,ставам,уревах вече всичко,заболя ме глават.

Лек ден на всички  bouquet

# 455
Liletka, от опит знам, че в Украйна всичко може да се оправи с пари.
Ако не сте пробвали ...

# 456
Ох незнам,май всичко опитаха.Направо ми идва к'ат отида да им скъсам нервите на ония служителки.Запазих си билет с кометата от Силистра,те и него са го вдигнали(вече е 57 евро #Crazy) Сега се чудя от Силистра за насам с какво ще пътувам newsm78 ,че както гледам от там няма кой знае какъв транспорт Crossing Arms

# 457
Много е неприятна създадена ситуация,Лиля,но не се ядосвай,няма смисъл.Стискай зъби,щом трябва.Погледни от друг ъгъл:ще видиш майка си и други близки за теб хора.Пет дни са само 5дни.Знам,колко е трудно да се разделиш,било и за малко,с детето,но от друга страна,то е  в такава възраст,че най лесно ще понесе вашата раздяла.Прегръщам те и ти пожелавам лек път.

# 458
clavena  ,мерси за подкрепата  Hug

# 459
  • sofia
чак сега виждам темата,ако може да се присъединя към вас разбира се...учила съм руски цял живот,а кумувете ми са руснаци,та искам не скам говоря руски
поздравявам всички ви с темичката Hug

# 460
Здравейте момичета. Реших и аз да се запиша в темата.Аз съм българка, но с руска душа. Завършила съм в москва мпгу. Там родих и големия ми син .Това бяха най хубавите ми години.До ден днешен често сънувам как се разхождам из московските улици.Харесвам и обичам всичко руско,обичам и вас , за това че ви има. Ще следя с удоволствие форума.

# 461
Добре дошли и добро пожаловать,Daniivo и Lyuba84! Hug

# 462
ДОБРЕ ДОШЛИ newsm51 smile3525

# 463
  • Варна
Привет!

Вчера се зъвнах от отпуска, която прекарах в Украйна с малката. "Хорошо, но мало!"  Simple Smile 2-те седмици минаха толкова бързо, че направо не ми се тръгваше, но няма как, работещ човек съм.
Laughing

Днес на колегите занесох руски бонбони и водка  Mr. Green

Лилетка, не знам дали вече си заминала, да се надяваме че не, защото ракета от Силистра има само вторник, но искам да ти кажа, че ако мъжът ти има българско гражданство, можеш да пътуваш без виза за Румъния!!!

Само показваш личната си карта и свид-во за брак (макар че ти наскоро писа, че ще се жените, може още и да нямаш такъв документ)  newsm78

Но поне занапред да знаеш!  Wink

# 464
   Здравейте...и аз съм половин рускиня.Мама е от Губкин,Белгородская область.Иначе съм родена в България,имам дъщеря на почти 6г. и разбира се я уча на руски да говори... Wink.......ще се радвам да се присъединя към вас.

Общи условия

Активация на акаунт