Има ли рускоговорящи мами?

• 66 203
  • 796
  •   1
Отговори
# 735
  • Високо в планината на изобилието
Над Таб,искам пак да ти кажа,че на границата освен личната карта и национален паспорт,изобщо не ми погледнаха този акт за брак,за който ми каза румънския консул и който действителен 6месеца от датата на издаване.Може да пробваш,както каза Киса,с оригинала,мисля,че няма да ви върнат,още повече,че ще пътуваш с мъжа си.

# 736
Абе по-добре всичко да е както трябва,че тия разправии с митничарите са мнооооого досадни.

# 737
Добър ден.Въпреки,че за мен хич не е добър.Цяла нощ повръщане,неспане,направо се побърках.Сега съм като някакъв парцал,нямам грам сили.Ще ми се да дремна,ама как да обясна на бебока,че на мама й е лошо.Пихх някакви ампули против повръщане,но те свършиха и сега хич не ми се излиза до аптеката,да не взема да тупна някъде по пътя. Cry

Айде чао ви засега.Лек ден от нас  bouquet

# 738
  • София
Всем привет   bouquet
Рускоговоряща съм. Живяла съм 7 години в Москва до 13 годишна, много търся рускоезична компания. В момента говоря на сина ми само на руски език, за да попива от малък Wink
Пеем руски песни в компанията ми и се забавляваме от душа и сърце.

# 739
  • Варна
Привет, привет...  Simple Smile

А след като си се върнала на 13 години имала ли си къде и ского да говориш на руски, щото иначе, предполагам, се забравя?  Rolling Eyes

# 740
  • София
Никак всъщност Wink
Той за мен си е първи език, но се улавям, че на моменти не ми идват думички в главата. Иначе до преди 2 години мислех на руски и ми беше по-добър от българския. Сега съвсем си го възстанових покрай бебето.

# 741
Дали и аз да е запиша тук? Българка съм, но пък с голямо желание съм завършила руска гимназия. След това - на практика в Москва и Ленинград /тогава така се казваше/. Много приятели имам там, преди ходех доста често при тях, тъй като баща ми през голяма част от годината беше в командировки в тези градове. последните години така ни завъртя живота, че само си чатим в Скайпа и пишем писма. Ще се радвам да ме приемете в клуба на рускоговорящите мами!!!

# 742
  • Варна
Ще се радвам да ме приемете в клуба на рускоговорящите мами!!!

Hug

# 743
V.A,ДОБРЕ ДОШЛА ПРИ НАС Hug

Как сте бе хора?Аз пак се разчистих.Снощи имахме гости и тук е малка кочинка,та съм яхнала метлата.

her_76,къде се загуби и в айсикю-то те няма newsm78

# 744
  • постоянно
Добре дошли и от мен на новите мами.
Тук съм лилетка просто не съм си включвала кю-то.Нямам този навик напоследък с малкия.
Сега съм се развихрила да продавам в ибеи и по цял ден  проучвам пазара хахахах правя маркетинг.
Я да ви питам сега нещо- искам след нова година  да поканя майка ми на гости, която е с Руски паспорт, но с постоянно жителство  в БГ.Относно Английските визи сега как се кандидатства знае ли някои.Най вероятно ще взема да им звънна и да ги питам, но  реших че няма как някои тук да не знае.....
Как сте иначе днес- тук времето е по-добро- поне спря да вали.Следобед излизаме  с малкия на разходка.....УРАААА!
При вас още ли  е непоносимо горещо или се захлади?
Вили

# 745
Сега имам малко повече време и ще разказвам по подробно.

Историята започва така. Мама ме доведе тук когато бях на 10г. Завърших си тук основното и средното образование. Като направих 18г. почнах да се интересувам как да си извадя паспорт. и от там се почна кашата. В крайна сметка стигнах до МВР-София, това на Мария Луиза. Там като ме видяха само с едното удостоверение за раждане се видяха в чудо. караха ме да пиша сумати обяснение защо съм тук, как съм дошла , какво съм превила през цялото това време и така нататък. зае се там една госпожа от това министерство с мойте работи да ми помага. Като за начало звънна на Украинското, Беларуското и Руското посолство да ми издействат по-бързо да се откажа от техните гражданства. Като на мен ми обясни, че така ще бъде по-добре, защото по-бързо ще ми дадът българско, а и няма дасе налага да плащам на всеки 6 месеца по 200лв. такса. И аз си викам супер давай да задействаме. Отказах се от всички гражданства, подавам молба, разрешават я и госпожата ми вика ей там на касата трябва да платя 200лв. Олеле откадъ да ги взема тия 200лв. Аз тепърва завършила, само на заплатата на майка, да не ги копам тия пари. Докат събера парите те взели, че архивирали молбата, айде пак наново молби да я разархивират. как и да е дадоха ми в крайна сметка паспорт със срок за 6 месеца   . След тия 6 месеца отивам нанова молба да подавам, а тая същата госпожа ми вика, че съм нямала основание  да остана в държавата. Трябвало да имам сключен брак с българин.  Twisted Evil Ами какво да правим след известно мислене с тогавашното ми гадже( сегашния ми мъж) отидохме в гражданското и  тайничко без да кажем на никой подписахме Wink И така почнах с основание да си плащам кротко по 200лв. на всеки 6 месеца. #Crazy

# 746
А сега продължението.

Платих аз три такива вноски и на четвърта молба дойде време да се сменя правителството с това на Симеон. От там се почна едно безкрайно отлагане на молбата, защото чакали да излезне някакъв нов закон и затова всички такива молби ги отлагали. След цяла година отлагане най-сетне разрешиха молбата. И така понеже цяла година съм живяла без да си плащам, за една година назад трябвало да платя 500лв. А понеже тази година свършвала след две седмици трябвало веднага да подавам молба за следващите 6 месеца. Цялата процедура със всичките нотариално заверени документи щеше да ми излезе около 850-900лв. Бях готова да дам 200, айде 300, но 900 със тогавашните ни заплати по 200-300лв. Трябваше с мъжа ми да спрем да ядем няколко месеца, за да ги събера тези пари. Почнах едни безкрайни молби за опростяване поне на тези 500лв. Ама те не били банка .... нито социално подпомагане .... такъв бил закона и това си е. Ами като не искате не плащайте.... Ами не платих.
 След година и нещо вече ни се отвори възможност и изтеглихме кредит. Отидох платих си 500лв глоба заради пропуснаните срокове. Платих си и 200лв за следващите 6 месеца. И вече на следващия път имах право на постоянно жителство което струваше 150лв. От тогава си имам лична карта на лице без гражданство с 15 годишен срок. newsm44

# 747
  • Варна
alessia    Shocked #Crazy ooooh!

# 748
alessia,ти направо ме разби #Crazy Какво е това чудо  newsm78 И като изтекът тия 15 години? Thinking Пак кредит и пак ли ще си плащаш #Crazy

# 749
Еха,изтърках winampa с тая Максим.Кажете какво друго готино руско да си изтегля Praynig

Общи условия

Активация на акаунт