О, благодаря ти много, Туфка, за бързото включване, ще погледна, разбира се в чужбинския форум, да не се повтаряме тук
Но така сме новаците, докато се ориентираме наоколо 
Обаче страхотна усмивка си ми пуснала, благодаря ти отново
О, благодаря ти много, Туфка, за бързото включване, ще погледна, разбира се в чужбинския форум, да не се повтаряме тук
Но така сме новаците, докато се ориентираме наоколо 
Майка ми е родена в Ташкент,баща ми е българин, а с баба ми допреди 10 години си говорехме само на руски.Тя е вече 45 години в България, но си запази руския акцент, което намирам за много сладко

Стана ми любопитно, понеже щом е от Ташкент, със сигурност името е много колоритно 

Стана ми любопитно, понеже щом е от Ташкент, със сигурност името е много колоритно 
С моя бивш приятел също, когато сме планирали дете, имахме подобен проблем, той настояваше на името на баща си, аз се дърпах...Наистина много неприятно е така, разбирам те напълно...И на какво име си се спряла сега за малката
?
Не съм била кой знае колко настоятелна за него.Само му намекнах на мъжа ми и той остана пасивен.Веднага ми стана ясно, че това няма да е името на бебката ни.И двамата обаче сме на мнение, че името, което изберем трябва да е с интернационално звучене.
Така се спряхме на Паолина.
Идеята беше отново моя.И той се съгласи 
Не съм била кой знае колко настоятелна за него.Само му намекнах на мъжа ми и той остана пасивен.Веднага ми стана ясно, че това няма да е името на бебката ни.И двамата обаче сме на мнение, че името, което изберем трябва да е с интернационално звучене.
Така се спряхме на Паолина.
Идеята беше отново моя.И той се съгласи 
. Спрели сте се на много хубаво именце за малкото ви слънчице, което както виждам от лентичката ти, скоро ще огрее щастливо и двама ви
А как е Паолина в коремчето ти? Вълнува ли се предколедно?
А относно езика - хм, език се
и забравя, а чувството и отношението ни към Русия (и целия бивш СССР) остава и сякаш (поне според мен) е по-важното и мисля си, именно това отношение ни събира в тази темичка

Весели празници! Препоръчани теми