Има ли рускоговорящи мами?

• 66 235
  • 796
  •   1
Отговори
# 375
Не съм ходила в Украйна повече от 8 години  Cry.

# 376
  • Варна
Не съм ходила в Украйна повече от 8 години  Cry.

8 години не си излизала от България ли?  Shocked Rolling Eyes

# 377
Само веднъж, но не беше до Украйна.

# 378
  • Варна
Това означава ли, че не си се виждала толкова дълго време с роднините и близките?  Rolling Eyes

# 379
За съжаление с повечето не съм. Добре, че майка ми е идвала на гости два пъти.

# 380
Искам и аз да ходя до Украйна,но май няма да стане тая година.Защото ще правим сватба и имаме и сто хиляди други ангажименти Thinking

# 381
 Сватба?УУУУУУУУУУУУУУУ!Супер!
 Хубаво нещо!

# 382
# 383
Благодаря за картичката,ако е за мен разбирасе Embarassed.

Даааа,хубаво нещо е,обаче вече ми избуши главицата от притеснение и подготовления  Rolling Eyes Rolling Eyes

Утре ще ходя в посолството за някаква бележка за семейно положение.Тая бюрокрация ми писна вече #2gunfire Какви са тия тъпотии?нали тук в национална база данни излиза всичко за мен.Не може ли от общината да се вземе такава бележка? #2gunfire

Последна редакция: пн, 23 апр 2007, 00:30 от liletka

# 384
и аз да се запиша, нямам руска кръв, но съпругът ми е 100 процента руснак и разбира се и двете ми деца имат руска кръв  Много ми се иска да науча руския както трябва, но много не ми се удава

# 385

Даааа,хубаво нещо е,обаче вече ми избуши главицата от притеснение и подготовления  Rolling Eyes Rolling Eyes

Утре ще ходя в посолството за някаква бележка за семейно положение.Тая бюрокрация ми писна вече #2gunfire Какви са тия тъпотии?нали тук в национална база данни излиза всичко за мен.Не може ли от общината да се вземе такава бележка? #2gunfire

Лилетка, честито бъдещо събитие  bouquet

Дано покрай всичките грижи все пак накрая да му се зарадваш, както подобава...Няма как да не се ядосваш покрай всичките бюрократщини, но все пак...при всяка грижа може да си представяш какъв празник те очаква...

Хубав ден от мен  Hug

# 386

Разбира се картичката е за теб!
  Лилетка,бюрокрациите покрай брака ти са неизбежни.Тъпотии са си,да!Но няма как да промениш ситуацията,уви.Най-добрия изход е да приемеш ходенето по хартиините бюра без много емоции.Да си спестиш малко нерви.(дано успееш! Simple Smile)

# 387
Мерси момичета за хубавите думи  bouquet

А някой има ли идея дали има автобус от София за Одеса и кога е?

# 388
   Не мога да ти помогна Sad,нямам работа с този автобус.На автогара София сигурно има информация.

# 389
    Имам въпрос към рускоговорящи (и неговорящи) от София.
    Посещавате ли заведения,където се пее руска музика?Кои са те?Харесват ли ви?Кой пее или свири там?
    Интересно ми е и ще се радвам,ако споделите с мен какво знаете по въпроса! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт