Има ли рускоговорящи мами?

• 66 224
  • 796
  •   1
Отговори
# 615
Днес отидох рано-рано в посолството(8ч)за да съм първа и какво си мислите.............................днес нямали да работят.Сложили са една бележчица на вратата и чао #2gunfireА тази нощ заминаваме за морето и сега чак в другия петък ще мога да отида до там.Направо умирам от яд-до Овча купел от Симеоново хич не е близо. #2gunfire

# 616
pepeliashka,то и на нашия руслан му подхожда това име-светъл с сиви очи и винаги се смее.
а ти как би постъпила на моето място?би ли се съгласила на име руси.на мен не ми пречи,когато баба и дядо му викат "руси" и дядото се кейфи.а аз му викам руслан Grinning

Мен много ме дразни Руси,както и Роско...и затова му казвам Руслан... А таткото и дядото ме бъзикат много и му казват Руси/Роско и ме влудяват! #2gunfire

# 617
  • Варна
Привет!

В момента се местим в друго жилище.... няма да ви казвам какво е.  ooooh!

Има още малко дребни неща за опаковане в кашони, остават най-тежките и обемни неща - мебелите  Sick

Утре не съм на работа, взех си 1 ден отпуска да стягам багажи...  Tired

# 618
Хай!Как сте,ние се прибрахме сутринта от морето и сега разчиствам тук и разопаковам багажи.

# 619
Лилетке, привет!

Как мина моренцето?  grinning039 Благородно ти завиждам...

Момичета, да ви се похваля - малко встрани от темата, но...

Една от най-добрите ми приятелки роди момченце, на 3.07., казва се Николай - 3,350 г, 56 см newsm44

Безумно се радвам за нея, всичките й приятелки очаквахме с голям трепет появата на newsm30, да им е живо и здраво Heart Eyes

Просто исках да споделя с вас и да ви почерпя виртуално Wink:

# 620
Честито беб4е!  bouquet И мама и татко много да го слушат!!!!  Blush Heart Eyes

# 621
  • Варна
Хай!Как сте,ние се прибрахме сутринта от морето и сега разчиствам тук и разопаковам багажи.

Е, и къде точно по морето бяхте?  Надявам се не във Варна.  Crossing Arms

# 622
Шехина,честито бебе на твоята приятелка  bouquet
Киса,а какво му е на морето във варна? newsm78
киса, с новосельем!
мамы, хочу спросить вас-как ви приучали своих бебоков к горшку?
всем легкого дня Laughing

# 623
Бяхме навсякъде-започнахме от Джулая в Каварна и от там Лозенец,Созопол,ходихме и на плажа в Каваци.Ние винаги така ходим на море:по няколко пъти и навсякъде обикаляме.Варна и Бургас ги минахме транзит.Даже едни приятелчета в Бургас ни се понацупиха малко,понеже не им се обадихме.

Шехина,честито  bouquet

# 624
  • Варна

Киса,а какво му е на морето във варна? newsm78

Нищо му няма. Мисълта ми беше, че не ни е споделила къде точно ще е по морето - нали се правят разни срещи форумски.  Laughing

Цитат
киса, с новосельем!

Мерси!  Simple Smile

# 625
Ехааааа,изтеглих сто кила  музика за два дена(да не дойдат да ме търсят от НСБОП),мятам всичко на дискове за колата.

# 626
Момичета, мнооооооооого ви благодаря за пожеланията - толкова сте мили  newsm51 newsm51 newsm51

# 627
Ехааааа,изтеглих сто кила  музика за два дена(да не дойдат да ме търсят от НСБОП),мятам всичко на дискове за колата.

а от какви сайтове теглиш музика?

# 628
  • постоянно
pepeliashka,то и на нашия руслан му подхожда това име-светъл с сиви очи и винаги се смее.
а ти как би постъпила на моето място?би ли се съгласила на име руси.на мен не ми пречи,когато баба и дядо му викат "руси" и дядото се кейфи.а аз му викам руслан Grinning

Мен много ме дразни Руси,както и Роско...и затова му казвам Руслан... А таткото и дядото ме бъзикат много и му казват Руси/Роско и ме влудяват! #2gunfire

Пепеляшка имената на дечицата ти са ми от любимите ми не позволяваи да ги "развалят" с неподходящи съкращения.
Ние кръстихме детето си Samuel Thomas и моята мила бабушка не може да го запомни и вика" Ами то е като нашето "Сашка"  Joy Joy Joy
Казах и че  на нея и е позволено да му вика така защото е любимата ми бабуля. Hug Hug Hug
Вили

# 629
Тегля от Замундата,а има една програма СОУЛСИИК-много е яка,та най-вече от там. bowuu

Общи условия

Активация на акаунт