Има ли рускоговорящи мами?

• 66 223
  • 796
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро,банда!  bouquet

Пак сте се затрили някъде newsm78

Виж те тая простотия http://video.i.ua/user/456251/1258/5530/

Последна редакция: сб, 07 юли 2007, 12:00 от liletka

# 631
СПАСИБО,ЛИЛЕТКА,
насмеялась от души rotfImao rotfImbo

# 632
А това 

При кръвотечение от носа, застанете на главата си и стойте така, докато сърцето ви престане да бие.

Под действието на алкохола човек забравя и губи паметта си. Така той може да се самоубие вечерта, а на сутринта нищо да не си спомня.

Бременната жена е необходимо от време на време да изважда детето си, за да го почиства.

След майчиното мляко, най-добро е млякото на аптеката. Смесеното хранене е когато майката и бащата кърмят детето подред.

Преди кърменето на бебета, гърдите трябва да бъдат изварявани в продължение на десетина минути. При подготовка на един биберон трябва да се стерилизират шишето и млякото. Най-добре е да се стерилизира кравата.

Ох,днес май изпростях Crazy

Вие се смеете и аз се смея, но утре ще си разменим ролите!

# 633
Мараба,банда Party Party

# 634
Лилетка,изби рибата с този клип! Щяхме да се гътнеме от кикот с баща ми! hahaha rotfImao rotfImbo smile3532
Много мерси за усмихнатата сутрин ! newsm51

her_76 ,и аз съм на същото мнение-да не им разваляме имената! Максим ги е нау4ил в градината ,как се казва Wink и ве4е не му викат "Максиме! "!  #2gunfire Дори като го попиташ как се казва,той сам си слага ударението на нужното място !  Blush Нашата бабуля му казваше Максуша,но....ве4е я няма  Cryи ... ние от време на време ,по навик ,му казваме Максиш-Кибаль4иш ... Embarassed Blush
Колкото до Руслан-ми на мен не ми идва да му казвам на галено май....освен Руслан4ик...
А току-що си погледнах папката с музиката-11 ГБ !!! с руска музика имам Joy  ненормална работа! От около месец съм отка4ила и слушам една-единствена песен...на Слава -В небо! Уникална е...от филма 78 Параграф с Гоша Куценко...Wink

# 635
Аз имам 20гб музика,но нямам почти руска newsm78 Някой да помага,да ми каже какво да тегля,щ'от аз не съм,за съжаление ,много в час вече:oops:

# 636
Ами освен да ти запиша дисковете?  Crazy Joy
Но явно хубава музика съм свалила,защото и таткото се кефи !  Hug

# 637
ЕЕЕЕЕ,кажи ми някои изпълнители  Praynig а аз ще си ги дръпна Hug

# 638
  • постоянно
Аз напоследък съм на вълна песни от детството ми - "захранвам" детето с руска реч: Галубои вагон, Чунга чанга, Улибка, Натоящии друг, В траве сидел кузнечик и  други подобни.Малкия слуша и се кефи адски- особенно на Натоящии друг- даже и татко му  започна да запомня думите ама е много смешен с Англииския си акцент  Joy Joy Joy
Вили

# 639
ОООО,и аз ги имам тия.Пея ги на малкото ми джудже Heart Eyes

# 640
ЕЕЕЕЕ,кажи ми някои изпълнители  Praynig а аз ще си ги дръпна Hug

Ами аз от замунда съм теглила и от руския торент сайт...ама те са си сборни?
И после си ги селектирам ! Joy

# 641
Дне сизкарах 330снимки в едно фото в Студ.град и съм БЯСНА! #2gunfire Снимките са супер паршиви,бледи.А съм дала 89лв,м****** им.Утре май ще ходя да правя рекламация.

Иначе днес най-накрая ходих до посолството и си свърших работата,даже съм подала молбата за смяна на личната карта.Аз си мислих,че те в посолството слагат някакъв печат,а те пишат в паспорта с химикал,моля ви се,че поради сключен брак ми се сменя фамилията.А си нямате на идея за какви грешки говорим.Цитирам На основание Удостоверения за исключен гражданский брак и т.н  hahaha

И ми обясниха,че не мога да си удължавам и да си сменям при тях паспорта.Трябвало да ходя до Украйна Crossing Arms

# 642
  • постоянно
Дне сизкарах 330снимки в едно фото в Студ.град и съм БЯСНА! #2gunfire Снимките са супер паршиви,бледи.А съм дала 89лв,м****** им.Утре май ще ходя да правя рекламация.

Иначе днес най-накрая ходих до посолството и си свърших работата,даже съм подала молбата за смяна на личната карта.Аз си мислих,че те в посолството слагат някакъв печат,а те пишат в паспорта с химикал,моля ви се,че поради сключен брак ми се сменя фамилията.А си нямате на идея за какви грешки говорим.Цитирам На основание Удостоверения за исключен гражданский брак и т.н  hahaha

И ми обясниха,че не мога да си удължавам и да си сменям при тях паспорта.Трябвало да ходя до Украйна Crossing Arms
А обясниха ли ти защо трябва чак в Украина да ходиш- нали те  като посолство представляват тази страна???? Много тъпо някак? newsm78 newsm78 newsm78

Вили

# 643
Да,защото за да си направиш тук паспорт трябвало да имаш постоянна регистрация в посолството,а моята е временна.Въпреки че една моя позната поминалата година си прави паспорта тук в посолството. newsm78 Ще провера аз Thinking Crossing Arms

# 644
  • постоянно
Да,защото за да си направиш тук паспорт трябвало да имаш постоянна регистрация в посолството,а моята е временна.Въпреки че една моя позната поминалата година си прави паспорта тук в посолството. newsm78 Ще провера аз Thinking Crossing Arms
Ти в Бг с какъв статут си? Постоянно, Временно пребиваване?БГ гражданство?
Аз когато се преместих да живея в Англия тогава от Руското посолство във Варна ми казаха че трябва да  отида в тяхното посолство във Лондон както и направих.Но при положение че ти живееш в Бг  не мисля че  е редно да те пращат да си правиш паспорт обратно в украина #Crazy #Crazy #CrazyВземи ги провери по-обстоино тези неща - мисля че по някаква причина те " качват на върбата" newsm78
Вили

Общи условия

Активация на акаунт