В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 208

• 32 317
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Добър ден!  Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes

# 106
Добър ден  Hug Hug Hug

Иве  Hug Heart Eyes
Много хубаво клипчето  Party Party Party

Ани  Hug Heart Eyes
колажчето е супер  Crazy Crazy Crazy

Лу  Hug Heart Eyes
каста е одобрен  Joy Joy Joy

Миме Hug Heart Eyes
и аби ли ще участва в новото дизи  smile3539 smile3539 smile3539

Ани  Hug Heart Eyes , Рени Hug :love: Искре  Hug Heart Eyes

Скрит текст:
Още не мога да дойда на себе си от случващото се  Tired Tired Tired Накъде върви светът , не зная  Sick Тъжно и страшно е ! Бог да пази децата ни  Praynig Praynig Praynig

Благодаря ви за споделеното  Hug Heart Eyes , че много тръстика тези дни  ooooh! ooooh!
[/i] С вас съм винаги в час със събитията  hahaha hahaha hahaha

Красота , чар и талант , с една дума - Чачи  4470 4470 4470

# 107
Добър ден................... Hug Hug Hug Hug         П.п.   Що ви няма........ Rolling Eyes  За    наборката лелка писар що я харесахмне разбрах.......... Peace    ама .............. Thinking на сървайвърката кво не и аресахме.................... Rolling Eyes   плочките ли  ?....................... rotfImbo

rotfImbo rotfImbo rotfImbo  И аз да се почеша  newsm78 и да видим какво съм разбрала...  hahaha hahaha

Сценаристката я харесваме, защото за това е учила, това работи и то продуктивно, а и през 2011 е била съсценарист в "Орлите", така че, желанието да работят заедно с Чачи, вероятно е взаимно. ...  Wink Wink и прилича малко на Ясемин...  hahaha hahaha hahaha

Сървайвърката не изглежда достатъчно "кучка", за да извади лошия, див и страстен Чачи, който повечето искаме да гледаме, вместо пуфчо с нашийник на цветчета... иначе плочките й, на мен поне, не ми пречат, стига да не ги показва по премиерите, а в сериите...  hahaha hahaha

"Къртицата"...  Sunglasses

http://vk.com/public102959620?w=wall-102959620_46052   Peace Peace Peace Laughing

тук пише за Елиф Усман, сценарист на "Сладки, малки лъжкини" че пише кримка за Ай Япъм, че Чачи от септември излиза на екран в сериал, за Едже, че и тя можела да напише вълнуващ сценарий за сезона, но била си в ЛА и май пишела сценарий за филм, а не за дизи, ама всичко това в отделни изречения без връзка едно с друго... освен "Ранини"  Joy Joy

# 108

Сценаристката я харесваме, защото за това е учила, това работи и то продуктивно, а и през 2011 е била съсценарист в "Орлите", така че, желанието да работят заедно с Чачи, вероятно е взаимно. ...  Wink Wink и прилича малко на Ясемин...  hahaha hahaha hahaha

http://vk.com/public102959620?w=wall-102959620_46052   Peace Peace Peace Laughing

тук пише за Елиф Усман, сценарист на "Сладки, малки лъжкини" че пише кримка за Ай Япъм, че Чачи от септември излиза на екран в сериал, за Едже, че и тя можела да напише вълнуващ сценарий за сезона, но била си в ЛА и май пишела сценарий за филм, а не за дизи, ама всичко това в отделни изречения без връзка едно с друго... освен "Ранини"  Joy Joy

Лу, става дума за един и същи човек  PeaceЛили вчера написа името на сценаристката, която прилича на Ясемин Алън - Елиф Усман.  Peace Писала и сценария на Въпрос на чест.
Едже да си пише каквото си иска и за когото си иска, само не за Чачо.  Sick можела да напише вълнуващ сценарий .. вай бе .. вълнуващ за кого?  hahaha hahaha hahaha Сигурно за нея самата?  Joy Joy

# 109
# 110
Едже да си пише каквото си иска и за когото си иска, само не за Чачо.  Sick можела да напише вълнуващ сценарий .. вай бе .. вълнуващ за кого?  hahaha hahaha hahaha Сигурно за нея самата?  Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  може да ни вълнува с новия филм на Чачи  Mr. Green

# 111

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  може да ни вълнува с новия филм на Чачи  Mr. Green

мен нЕма да ме развълнува със сигурност  Sick Sick Sick Sick

# 112
става дума за един и същи човек....  
Писала и сценария на Въпрос на чест.
 ... можела да напише вълнуващ сценарий .. вай бе .. вълнуващ за кого?  hahaha hahaha hahaha Сигурно за нея самата?  Joy Joy

Да, Ани, Hug благодаря,  Peace Peace ясно, че е един и същ човек...  Peace Peace потърсих инфо около това, което си говорим и го обобщих за себе си в горния пост... а за вълнуващия сценарий... трябва да питаме "Ранини" според кого, за кого е вълнуващ... знаех си, че ще ви хареса тази формулировка...  hahaha hahaha hahaha hahaha Наясно съм, че няма нищо уточнено, всичко са слухове и конфабулации....   Sunglasses Sunglasses Sunglasses  "Въпрос на чест" не съм гледала, "Лъжкините" -няколко откъса от американския сериал с това име, дъщеря ми го гледаше по едно време..., "Орлите"- само кадри и кратки видеа...  така, че с творчеството на Елиф съм на кота 0,00... ще чакам  Party Party

Laughing Laughing Laughing Heart Eyes

# 113
  • Яко в Матрицата...
Едже да си пише каквото си иска и за когото си иска, само не за Чачо.  Sick можела да напише вълнуващ сценарий .. вай бе .. вълнуващ за кого?  hahaha hahaha hahaha Сигурно за нея самата?  Joy Joy

Дур, Ани Heart Eyes, може пък и да ни хареса, особено ако Чачо не е там Joy Joy Joy Joy

Интересно ще ми е да видя нещо оригинално от тази жена, не римейк...

# 114
Едже да си пише каквото си иска и за когото си иска, само не за Чачо.  Sick можела да напише вълнуващ сценарий .. вай бе .. вълнуващ за кого?  hahaha hahaha hahaha Сигурно за нея самата?  Joy Joy

Дур, Ани Heart Eyes, може пък и да ни хареса, особено ако Чачо не е там Joy Joy Joy Joy

Интересно ще ми е да видя нещо оригинално от тази жена, не римейк...

на мен нищо нейно не ми е интересно  Joy Joy Joy Joy Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 115
Абе нащу нали уж си дойде  Rolling Eyes...........що нЕма нови фотки............... Crazy Crazy Тез журналя...... Mr. Green що не си гледат работата яяяяяяяяя..... Joy Joy Joy Joy         Юх.... Wear Umbrella   Ети............... мен що ме прескокна........... newsm78    Crossing Arms

# 116
Абе нащу нали уж си дойде  Rolling Eyes...........що нЕма нови фотки............... Crazy Crazy Тез журналя...... Mr. Green що не си гледат работата яяяяяяяяя..... Joy Joy Joy Joy         Юх.... Wear Umbrella   Ети............... мен що ме прескокна........... newsm78    Crossing Arms

hahaha hahaha hahaha hahaha

Ети  Hug аз затова не изброявам, щото все ще изпусна някой  Joy Joy Joy Joy Joy

# 117
Абе нащу нали уж си дойде  Rolling Eyes...........що нЕма нови фотки............... Crazy Crazy Тез журналя...... Mr. Green що не си гледат работата яяяяяяяяя..... Joy Joy Joy Joy         Юх.... Wear Umbrella   Ети............... мен що ме прескокна........... newsm78    Crossing Arms

hahaha hahaha hahaha hahaha

Ети  Hug аз затова не изброявам, щото все ще изпусна някой  Joy Joy Joy Joy Joy
Hug Hug Hug Hug love001 love001 love001   Ети .........споко  Peace..........аз само се шегувам......... Hug не съм от докачливите............ Laughing

# 118

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Юх.... Wear Umbrella   Ети............... мен що ме прескокна........... newsm78    Crossing Arms

hahaha hahaha hahaha

# 119
  • Яко в Матрицата...
на мен нищо нейно не ми е интересно  Joy Joy Joy Joy Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Heart Eyes Heart Eyes

А на мен да, от спортна злоба - да видя тя ли е некъдърна или аз съм капризна Joy

След като загледах и съответно спрях доста сериали си мисля, че не само сценаристите са виновни. Понякога сътворяват невероятно нелепи неща, само и само да продължи дизито. Затова и пада рейтингът. Вече съм само на един сериал он-лайн, поне засега не ме е разочаровал. А дори се чудех дали да го започна, че ми се видя много драмата Joy А пък те комедиите сега вече са драми hahaha

Общи условия

Активация на акаунт