В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 208

• 32 648
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
# 286
# 287
  • София
Ааааа  ooooh! тройката ще снимат
Докато загрея за какво иде реч  hahaha hahaha hahaha hahaha

Може да я снимат в гръб  hahaha hahaha hahaha hahaha все пак и фон трябва да има  Laughing Laughing Laughing Laughing

Искре  Hug благодаря за инфото  Peace

# 288

може да го играе водолаз  Mr. Green  и да не се вижда  hahaha hahaha

# 289

И малко смях за закуска  hahaha hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:
ИМА ЛИ МЕРАКЛИИ.......!

На 34 г.,165 см, 110кг., 43N обувки. Живея скромно и достойно на село .Мъж не съм имала щото то тука са останали само дъртаци и страхливци. Имам три сестри все омъжени и живи родители. Племенниците понякога ми викат лельо а друг път чичо. Не им се сърдя,детска им работа. Обичам домашният уют,природата,виното и ракията. На абютюренската пих уйски и много ми хареса че шишето е квадратно .Мога да карам комбайна и трактор както и да ги бутам или дърпам ако закъсат. Ама само по асфалта че инъче затъвам да коленете в калъ. Имам мотор "Иж" с кош. Лани когато валя големият дъжд и отнесе моста сама пренесох на гръб 73 овце,14 кози и 4 пръча + 3 каракачанки и бай Митьо с магаренцето му.Най ме озориха пръчовете че трябваше да ги свалям от сливите. Помня само че бай Митьо са кръстеше и мърмореше. "Ох леле божкеее на кое ли добру мумче ще му почерни дните тоз вампир?" Хакнъх му един шамар да съ сафиряса. И сега ма заобикаля го ма види и все ходи на реката да си търси златният мост. Мен в село много ма почитат и уважават и мъжете и жените. Много си търся вече мъж че не се търпи повече. Заран все се събуждам изпотена и ми е едно криво и пусто на сърцето и душата. Да готвя мога ама по ми харесва да мачкам с голи крака кога някой чужд мъж е настинал. Той стене пъшка и се гърче пък аз мачкам ли, мачкам. Търся си мъж дето да не е много учен че да има за какво да си говорим. А пък и те учените все са едни кекави и с очила и ризи. Да си седи дома и да се занимава с каквото ще. Да има жива душа покрай старите че аз като тръгна на лов по два дена се пилея по пущинаците. Ама празна никога не съм се връщала. На барове и на доктор не ходя....Искам само да ме обича и да си правиме деца. Няма да го бия или да го товаря с много работа да не са повреди."

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo  Ох, и за обяд си е супер освежаващо! Вивчо  Hug

Здравейте  Hug Hug Hug

Благодаря за всичкото инфо и настроение, кожуси и татлъми...  Hug Hug Hug

Разбрах, че до няколко часа чакаме Чачи в тройка  Flutter Flutter Flutter

Ха, бакалъм    Joy Joy Heart Eyes

И в четворка  ...  Crazy Blush Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 28 мар 2016, 13:28 от Анонимен

# 290
абе какво рИвете бе?  hahaha hahaha hahaha Досега такава социална партньорка не сме имали  hahaha hahaha hahaha виж как си казва всичко  Crazy Crazy Crazy Joy Joy Joy хубава, грозна .. все тая .. да снима и да си върви по пътя  Joy Joy Joy Joy
аз изчезвам, че чок ишим вар  Sick Sick Sick Sick

# 291
абе какво рИвете бе?  hahaha hahaha hahaha Досега такава социална партньорка не сме имали  hahaha hahaha hahaha виж как си казва всичко  Crazy Crazy Crazy Joy Joy Joy хубава, грозна .. все тая .. да снима и да си върви по пътя  Joy Joy Joy Joy

да бе, ще снима и ще си ходи, пък ние после ще я гледа към 15697219 пъти  Crossing Arms Crossing Arms

# 292

да бе, ще снима и ще си ходи, пък ние после ще я гледа към 15697219 пъти  Crossing Arms Crossing Arms

ами гледай с едно око бе, тъкмо да свикваш  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 293
  • Яко в Матрицата...

Надявам се, че ще е от фона и ще има още 10-на като нея, та може и да не ни се набива на очи Mr. Green

Ани Hug Heart Eyes, може да е социална, ама ми е анти hahaha hahaha hahaha

# 294

Надявам се, че ще е от фона и ще има още 10-на като нея, та може и да не ни се набива на очи Mr. Green

Тая водолазката, както е толкова активна, така ми се струва, че няма нищо общо, ама много й се иска...  hahaha hahaha  Разбирам я, както казва и Ива...  Joy Joy Joy

Crazy Heart Eyes Heart Eyes

# 295
Mr. Green

Sick Sick Joy

социалната си изтри коментара, махна и Чачи от таговете  Joy Joy

# 296
  • Яко в Матрицата...
Mr. Green

Sick Sick Joy

социалната си изтри коментара, махна и Чачи от таговете  Joy Joy

Пу-пу, чок шюкюр hahaha hahaha hahaha

# 297
# 298
  • Sofia, Bulgaria

Иве,рускините пишат че веждите ѝ били по-дебели от тези на Чачи  Joy Joy Joy

# 299
Привееет, момичетаааа Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes

Мерси, за всичко споделено bouquet bouquet bouquet

Ай, за рекламката не остана  Crazy и дали ще са двойка, тройка и колко гол ще бъде Чачко
 Heart Eyes Crazy...утре ще се разбере  Party Party

Heart Eyes Heart Eyes

Ма много си отиват бе Crazy Crazy

Цитат
Иве,рускините пишат че веждите ѝ били по-дебели от тези на Чачи  Joy Joy Joy

Много разбират рускините от мода  Joy Joy Не на всяко лице отиват, но на нейното са супер Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт