В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 208

• 32 635
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
  • близо до брега на морето
 Hug Hug Hug Hug Hug
Абла диър е бурда Laughing ма и тя не разбира от мода-докато прочета и съм с едно мнение с рашъните тоя път Laughing-зависи как е фотната девойката-някъде е Sick,пък нейде стаа-гримьорите да си сва;ършат работата-ма явно ще киризя пак саде кардото Joy Joy Joy Joy-етер бе,нема ли да гледам с двете вече яяяяяяяяяя hahaha hahaha hahaha

# 301
Привееет, момичетаааа Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes

Мерси, за всичко споделено bouquet bouquet bouquet

Ай, за рекламката не остана  Crazy и дали ще са двойка, тройка и колко гол ще бъде Чачко
 Heart Eyes Crazy...утре ще се разбере  Party Party

Heart Eyes Heart Eyes

Ма много си отиват бе Crazy Crazy

Цитат
Иве,рускините пишат че веждите ѝ били по-дебели от тези на Чачи  Joy Joy Joy

Много разбират рускините от мода  Joy Joy Не на всяко лице отиват, но на нейното са супер Crazy Crazy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

А я да му сложат и едни сини лещи... ако не за тази реклама, то за дизито... да прилича на Лео...  hahaha hahaha hahaha hahaha  Ох, бее, фенските фантазми са уникалниии  Crazy Crazy Crazy

Shocked

Моля, преведете ми текста... да не си измислям...  Hug Hug Heart Eyes

ПП Абла, диър, профилактирана си за очаквания тайфун по мрежите с появяването на новата фотосесия, ади честито! Joy Joy

# 302
Привееет, момичетаааа Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes

Много разбират рускините от мода  Joy Joy Не на всяко лице отиват, но на нейното са супер Crazy Crazy

Peace Peace Peace Peace

Елиииии  Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes

ади и Емир да види хубава жена  Party  Joy Joy   че не случи досега  Joy

# 303
Hug Hug Hug Hug Hug
Абла диър е бурда Laughing ма и тя не разбира от мода-докато прочета и съм с едно мнение с рашъните тоя път Laughing-зависи как е фотната девойката-някъде е Sick,пък нейде стаа-гримьорите да си сва;ършат работата-ма явно ще киризя пак саде кардото Joy Joy Joy Joy-етер бе,нема ли да гледам с двете вече яяяяяяяяяя hahaha hahaha hahaha

Ти остави рекламата - може и с половин око да гледаме там, ама сериала?  Joy Joy Joy напраУ не ми се мисли  ooooh! ама заради него какво ли не прави човек  Joy Joy Joy Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

От Колинс пуснаха една снимка, без Чачо  Joy Joy Joy и ги подхванаха в Т  hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 28 мар 2016, 18:27 от Ани (Aniska)

# 304
Скрит текст:
Hug Hug Hug Hug Hug

Ти остави рекламата - може и с половин око да гледаме там, ама сериала?  Joy Joy Joy напраУ не ми се мисли  ooooh! ама заради него какво ли не прави човек  Joy Joy Joy Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

От Колинс пуснаха една снимка, без Чачо  Joy Joy Joy и ги подхванаха в Т  hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:

Ааа,  hahaha hahaha знаем я тази снимка,  Grinning Grinning Grinning Grinning  ама ги нямаше аркадашите ощи... и не се е хванало колелото на Чачи, а той е в морето... с водолазката...  hahaha hahaha hahaha hahaha явно компанията се събира... шА додИ   Joy Joy

# 305
  • Яко в Матрицата...
Лу Hug Hug, водолазката си е баш на снимката Sick

# 306

къде е?  Thinking

Рекламата била като ХАмериканска  Joy Joy така разправя някаква, ама откъде знае, нИ знам  Joy Joy

# 307
  • Яко в Матрицата...

къде е?  Thinking

Рекламата била като ХАмериканска  Joy Joy така разправя някаква, ама откъде знае, нИ знам  Joy Joy

Не е ли тази полегналата на облегалката на канапето? Rolling Eyes

# 308

къде е?  Thinking

ами не знам  Joy Joy аз така и не и запомних физиономията  Joy Joy Joy
както се казва: как да те забравя, като не мога да те запомня?  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 309
  • Яко в Матрицата...
Ми може и да не е тя, повечето манИкенки са с еднакви изпити лица ooooh! ooooh!

# 310
  • София

къде е?  Thinking

както се казва: как да те забравя, като не мога да те запомня?  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Уж я разглеждах, но сега на снимката не мога да преценя  Thinking

# 311

къде е?  Thinking

Joy Joy Joy Joy

И аз не я запомних, тази вдясно на долната снимка да е, ама като е без шнорхел и маска не можем я позна...  Mr. Green hahaha hahaha 

А снимката е от една сесия с каравана и колело и този диван с чергите, но не мога да я намеря... сетихте ли се.... обсъждахме я...  Рени тогава го ожали Чачи, че караваната била набор на телевизор "Опера"...  и дъхало на соц... сега пък Хамериканско било...  ooooh! Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
тук поне колело се вижда Joy

Да идвааааа  Blush каквото е Laughing Laughing Laughing че се чалнахме...

# 312
  • Яко в Матрицата...
Лу, уби ме, как ги помниш Joy Joy Joy Joy

# 313

Joy Joy Joy Joy Joy

Щот' беше забавно разговорче...  Hug и бая се оглеждахме за Чачи...  hahaha hahaha

Намерих я  ooooh!  Laughing Laughing

# 314
  • Яко в Матрицата...

Joy Joy Joy Joy Joy

Щот' беше забавно разговорче...  Hug и бая се оглеждахме за Чачи...  hahaha hahaha

Намерих я  ooooh!  Laughing Laughing

Даааа, сетих се Crazy ... Къде е Чачо? В морето Joy Joy Joy Сега виждам обаче касетофона с двете касетки... Ми соц си е Mr. Green ама с повече въображение, стил на дрешките и начин на заснемане може да си мине и за американско Joy

Общи условия

Активация на акаунт