В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 208

• 32 167
  • 735
  •   2
Отговори
# 705
  • Sofia, Bulgaria
При мен напоследък сезона все е в разгара си  Joy Joy Joy Joy Joy Joy баси  #2gunfire #2gunfire

вай бе, Фю и тя девствена била  Joy Joy Joy

Neden söylemedin? Защо не каза?
Neyi? Кое?
Ilk olduğumu? Че ти е за първи път.
Söyleseydim korkmaz mıydın? Ако ти бях казала, нямаше ли да се изплашиш?

Ох, ади да идва вече филма бе  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Ренка  Hug Hug Hug мерси за инфото  Hug Hug Hug Hug
мъчно му било  Joy Joy Joy ади бе  Joy Joy Joy не му личи  Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

newsm62 Ани newsm03 не знам какво повече може да се каже  newsm47
     Приятна и забавна вечер на всички Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug

# 706
Уф , бе  newsm45 newsm45 newsm45 изчака ми се чакалото  smile3511 . Бях се настроила за 8 , пък то . Викам си в четвъртък рекламата , в петък филма ...пир за душата , окото и прочие анатомии . Ама те решили за всяка седмица по нещичко , че той Чачи сега като отпраши пак за Америката  smile3514

Миме  Hug Heart Eyes Hug, не остана викаш  Thinking . Ами , ще чакаме , кво шЪ праЙм  Peace Peace Peace
Ани  Hug Heart Eyes Hug , то на Чачко все на такива му върви , да се притеснява момчето  Embarassed Embarassed Embarassed Чак да ти се пропуши от зор  hahaha hahaha hahaha

П.П. Ани Hug, докато съм писала и ти си постнала колажчето  Peace Peace Peace

# 707
  • Яко в Матрицата...
Аз в резюмето не го ли писах това? Че й е за пръв път Thinking

Важното е, че вече има дата за DVDто Party

# 708

Може и да си го писала, ама съм забравила  hahaha hahaha видях колажа + текста в Т  Joy Joy

# 709
Мими Hug Heart Eyes, да не започна сезонът? Shocked
Не бе Ренко Laughing още не-ма имам работа из дома (пролетно почистване, мъжо замина на вояж Laughing до Швейцария, Франция и абла се разчекна Joy Joy Joy.Ма живот и здраве-на есен е моят ред Joy Joy Joy поне така каза Joy Joy Joy и на съм добра и послушна-слушам Mr. Green)

Aааа, така може Hug Hug

Скрит текст:
За любителите на френския език Laughing
https://www.youtube.com/watch?v=hV4l-2UGFUo&list=PLfbmT5jP-w … AGlZP&index=3
bouquet bouquet bouquet
Скрит текст:
Клипчето е супер  Crazy Crazy Crazy Crazy Зареди ме с настроение след тежкия работен ден  Crazy Crazy Crazy 

# 710
В Т питат Колинс, дали има нещо такова в рИкламата  hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:

Мимкааааааа, в Швейцария ли ще ходиш?  Crazy Crazy Crazy Crazy

джадъ е на воаяж  Crazy Crazy Crazy и снимка до снимка  Joy Joy сИга като си дойде ще настане сушааааааааааааа  Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy Joy Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 711
еха, най-после, дивидито, е вече е сигурно обратното броене... Simple Smile 
спокойна вечер! Hug Hug Hug Hug Hug

https://www.youtube.com/watch?v=sjxJF1SvBnQ&feature=youtu.be

# 712
  • близо до брега на морето
Ани Hug Hug Hug
Скрит текст:
някой ден уж-ама незаман Laughing-като филма с колелото-тате каза,че ще ми купи колело някой ден hahaha hahaha hahaha.Мъжо има рода,та се каним де-да изем сем. щот все той оди Joy Joy-даже ми изпраска въпроса-искаш ли да дойдеш с мен-в последните дни,ма вече немаше как да стане

# 713
Ани Hug Hug Hug
Скрит текст:
някой ден уж-ама незаман Laughing-като филма с колелото-тате каза,че ще ми купи колело някой ден hahaha hahaha hahaha.Мъжо има рода,та се каним де-да изем сем. щот все той оди Joy Joy-даже ми изпраска въпроса-искаш ли да дойдеш с мен-в последните дни,ма вече немаше как да стане

Мимка  Hug Hug а дано отидеш скоро  Party Party Party Party

Crazy Crazy Crazy Crazy

# 714

Не май........... Rolling Eyes  Ти кой знае какво не ни каза............ Crossing Arms  за да ни било интересно послИ............... Hug Joy Joy Joy Joy   Виве.......кви кодове бе........ Party  като си дойде и........ newsm43   ама и другите да му мислят... Mr. Green дето харесаха фотката........... Crazy Joy Joy Joy Joy Joy Joy  и друго имах за казване......... newsm78 ама Трайков ме тормози/пак гости/........ :sick  Sick Sick

# 715

Не май........... Rolling Eyes  Ти кой знае какво не ни каза............ Crossing Arms  за да ни било интересно послИ............... Hug Joy Joy Joy Joy   Виве.......кви кодове бе........ Party  като си дойде и........ newsm43   ама и другите да му мислят... Mr. Green дето харесаха фотката........... Crazy Joy Joy Joy Joy Joy Joy  и друго имах за казване......... newsm78 ама Трайков ме тормози/пак гости/........ :sick  Sick Sick

hahaha hahaha hahaha ааа, нИ знам  hahaha hahaha аз Ушкова снимка не съм харесвала  hahaha hahaha мислете му вие  Joy Joy Joy Joy

Приятно ти гости  Joy Joy Joy

Забравена снимка от Щутгарт  Crazy Crazy Crazy

# 716
  • Яко в Матрицата...
Бойчееее, намерих си поста, но съм през телефона и ми е трудно да го сложа пак, писала съм за това, че й е за пръв път Laughing

# 717
Бойчееее, намерих си поста, но съм през телефона и ми е трудно да го сложа пак, писала съм за това, че й е за пръв път Laughing

викаш, не си скрила?  Joy Joy Joy Кажи в коя тема е и на коя страница, да го пренесем тук и в новата тема  Hug Hug Hug Hug

# 718
  • Яко в Матрицата...
Темата е 202, пост 375 Peace

# 719
  • София
Я, Чачо от малък се подвизава с костюм с жилетка  Laughing

вай бе, Фю и тя девствена била  Joy Joy Joy

Neden söylemedin? Защо не каза?
Neyi? Кое?
Ilk olduğumu? Че ти е за първи път.
Söyleseydim korkmaz mıydın? Ако ти бях казала, нямаше ли да се изплашиш?

Фю колко притеснителна, не знае ли, че е попаднала на кахраманчо, който не се плаши от нищо, та от това ли  Laughing Laughing Laughing

Рени, и аз вече не помня какво ни написа и какво ни разказа в последствие ooooh! Но вече му се вижда края, скоро ще го гледаме  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт