Осми клас - тема 74

• 75 468
  • 788
  •   1
Отговори
# 375
  • sf
Ох, не знам, притеснено ми е, мъчно ми е.Но там ще е при баба си и новият й съпруг,французин. Само не знам с езика как ще се справи и въобще всичко, но тя е навита да рискува.

# 376
  • Варна
Ох, помислих си го за раздялата ама реших да не наливам масло в огъня. Embarassed
От сега ми се свива сърцето като помисля за след 4 години, не знам как ще го преживея. Чист егоизъм ме води разбира се, децата си имат път и няма как да не е така. Брат и го преживях по лесно, имах 'нея'.

А за справянето - щом тя го  иска не мисля, че ще има някакъв дългосрочен проблем. Тя има основа по езика, децата бързо учат, сигурна съм, че ще се справи.
Не знам. Хубава възможност е. Дано има време да обмислите и решите. Peace

# 377
Щом е навита и ще е с баба си, защо се притесняваш.

При нас едната баба не може да осъществява никакъв контрол, само изпълнява желания,  но другата е бетер мен.

# 378
  • София
Не бих се притеснявала щом има баба до себе си.
Мен почти ме отгледаха баба ми и дядо ми. И голяма част от възпитанието си дължа на баба ми.

И моята иска да учи в чужбина, Германия. Докато завърши може и друго да ѝ дойде на акъл.

# 379
  • sf
О, аз не се притеснявам за животя й там, имам пълно доверие и на нея, и на баба й. Но заради езика и материала общо взето. Но вярвам,че ще е за добро.

# 380
  • Пловдив
О, аз не се притеснявам за животя й там, имам пълно доверие и на нея, и на баба й. Но заради езика и материала общо взето. Но вярвам,че ще е за добро.

Е, най-много да й се наложи да повтори някой клас, но там това е нормално явление дори и за французите. С материала даже може и да е по-напред от тях по някои предмети.  Peace

# 381
  • ГОре на черешата...
Честит празник на ученици, учители, на всички българи bouquet!

# 382
  • Пловдив
Честит 24 май!

Нашите деца днес ще манифестират на Главната.

# 383
Честит празник на всички bouquet
Благодарна съм за прекрасните учители, на които имахме късмет да попаднат децата.

Снощи един час търсих вратовръзка докато младежа още скиташе а след като му казах, че ще се разходим до главната изслушах едни обяснения какво ще правим там, толкова много хора щяло да има  Joy
Тази сутрин в 10 часа щели да се чакат някъде, защото почти всички са на манифестация, та съм абсолютно сигурна, че ще закъснее за сборния пункт.

# 384
  • Пловдив
Честит празник на всички!

Моят дзвер отпътува сутринта в 6.00. Днес следобед имат концерт в Солун.
Носят цветя за паметник, ще отбележат празника там заедно с българския консул.
Утре вечер са на ферибота.
Казала съм този път да снима, че обикновено се връща с по 5 снимки и после ходя да искам от хората, та да видя къде са били.  Laughing

# 385
Лек път и пожелаваме Simple Smile

# 386
  • Пловдив

Тази сутрин в 10 часа щели да се чакат някъде, защото почти всички са на манифестация, та съм абсолютно сигурна, че ще закъснее за сборния пункт.

...пред пощата...       
(моят до преди малко си търси панталона  ooooh!)

dundi73, безаварийно пътуване на децата.

# 387
Сигурна ли си за пощата, моят каза на площад Съединение.

# 388
  • Пловдив

С някои деца имат уговорка пред пощата, а после щели да се уточнят. Да държат връзка с гсм за по-сигурно.

# 389
  • Пловдив

там, там ...  Peace

Общи условия

Активация на акаунт