Осми клас - тема 74

• 76 796
  • 788
  •   1
Отговори
# 450
Trol4eto, и учителите знаят какви са притесненията на децата. Те не са инквизитори. Няма страшно, ще се справи.  Peace

Ще се справи. И да не се справи, нищо фатално няма да стане. Спокойна съм, dundi73. Знам,че учителите не са инквизитори Wink . Питах тук просто да видя как стоят нещата в другите гимназии.

# 451
  • София
А моята ми звъня по телефона да ми каже, че не е направила нищо на класното по математика. Сега щяла да моли учителката да я изпитва само и само да не ѝ остави 2ка за срока и годината.

# 452
  • Пловдив
Да си похваля гарджето и хора, в който пее

http://www.marica.bg/%E2%80%9E%D0%B5%D0%B2%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D0% … 0-news589561.html

# 453
  • Варна
Eeee, браво на всичките деца и конкретно на твоето! bouquet

АнМари - лоша работа с математиката. Дано се пребори.

# 454
  • София
Поздравления, Дънди! Това, с което се занимава е супер и браво, че продължава да го прави!
Моят също още свири, но повечето деца на неговата възраст се отказаха. Той продължава, защото го прави за кеф, тъй като никой не го юрка да учи сложни сола и да ходи по конкурси.

Интересно ми е някой спонсорира ли ви пътуването или вие си плащахте всичко?
За седем години свирене, концерти и конкурси на моя младеж само един път бяха покрили спането и храната.

# 455
  • Пловдив
Елл, доплащаме. Първо виждат какво ще получат от общината и от спонсорите.
Това пътуване ни струва само билетите за ферибота Игуменица-Бриндизи и обратно.
За разни конкурси в БГ си плащаме хотел и храна, но тогава ползват намаления. Транспорт не сме плащали до сега.
Не сме имали големи финансови ангажименти. Но и те търсят фестивали, където ще ни бъде по силите да плащаме. Има прекрасен фестивал за хорове в Москва, но цените им са  ooooh! Трябват яки спонсори.

# 456
  • София
Браво на децата!

# 457
Да, и моят син има такива теми писани за домашно, четени в час.  Казали са им, че няма да да ги оставят да "рецитират" нещо заучено. Ще си ги прекъсват и задават въпроси. Не че е нещо безкрайно страшно, но си има притеснения синът ми.
От успехът от тeзи изпити зависи дали ще влезе в клас с допълнително изучаване на НЕ, в който ще вземе dsd диплома.

# 458
  • ГОре на черешата...
Браво bouquet! Страхотни са Peace!

# 459
Дунди, прекрасни са Simple Smile

Днес на класната не е решил последната задача.
Утре класна по БЕЛ и понеже БЕЛ го е отписал не е пипнал нищо.

# 460
  • No Line On The Horizon

Браво! Поздравления!

# 461
  • София
Браво на децата! Изглеждат много внушително и впечатляващо!

Нашите класни минаха. По БЕЛ му се е паднало да пише за "Жена"( той на това се и надяваше), а по математика, вчера, госпожата им е направила подарък за 1ви юни, като им е дала лесни задачи Mr. Green Сега обаче му предстои по-сложната част- изпити за лайстунг. За НВО-то не се притеснява, уж, но ще видим Simple Smile

# 462
  • Варна
Много са готини хористките.!
Ох, искам да съм дете и да пея в хор  Blush

# 463
Страхотни са, наистина  Peace
Днес са излезли резултатите на 7 клас, направо като сетя как миналата година не спах между изпита и класирането  Crazy  и все пак всичко се подреди  Simple Smile

# 464
  • София
Dundi, много са хубави хористките. Страхотно е, че се занимава с нещо такова. Моята ходи да тропа народни танци в един квартален  клуб, но ей така за удоволствие. За сметка на това малката тренира спортни танци и там са здрави тренировки, състезания и концерти.

При нас мина класното по математика - изкара 6. Сега предстои по БЕЛ идната седмица – като гледам не се е впечатлила особено. Виж за външното оценяване по езика се вълнува. Доколкото разбрах при тях устният изпит ще бъде пред комисия.

И моята има приятелчета седмокласници и се вълнуваше какво са направили на матурите.

Направихте ли плановете за лятото? Ние още нищо не сме планирали. Ще идем до нашето море, но кога и как все още не знам.

Общи условия

Активация на акаунт