Осми клас - тема 74

• 76 801
  • 788
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Оценките от 8 клас влизат ли в дипломата на учениците от професионалните гимназии? Моят учи всички предмети за 8 клас в момента + един специален, но той се води СИП.

# 586
  • София
Оценките от 8 клас влизат ли в дипломата на учениците от професионалните гимназии? Моят учи всички предмети за 8 клас в момента + един специален, но той се води СИП.

Само в дипломата за основно образование.

# 587
  • Пловдив

Не, нашите ще получат диплома за основно образование тази година. А ЕГ и МГ - догодина.
Но от следващата година всичко влиза в дипломата за средно.  Peace
А, нашите имат право на стипендия в 9-ти клас.

# 588
  • Варна
О, в ЕГ има ли стипендии?

# 589
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Flash*, рано е още да я почваш тази таблица. Чааак догодина по същото време ще ти е нужна.
Мисля, че в седмокласната поща има качена една, която важи за ЕГ.

6 задачи на класна ... кеф, при нашите бяха 11, но за два учебни часа.
Днес господинът по МАТ пак ще раздава проекти. Ако се представи добре, имала шанс за 6 за годината. Да видим какво ще ѝ даде и ще дерзаем дружно.
Очертава се да е с 4 по физика за годината, но с тия двойки от първия срок, каква да е оценката.
Сигурно 6 по история и ИТ. Другото май ще е 5,00, включително и АЕ. Все по малко не й достига за отличен, ама аз знам каква е причината. Мързел се казва.
Нашите бяха шест за 40 мин., Янислав за първи път  се оплака, че му е малко времето, но не са имали само геометрични задачи, оставил най-лесната първа задача за накрая и за  едната подточка не му е стигнало времето да я реши, но има отлична оценка.... По математика ще става все по-трудно, даже много трудно. По БЕЛ основните неща като теория са взети, от тук нататък ще трупат знания, по езика също имат основата. Физика и химия още нищо не знаят, тепърва ще разберат какво са тези предмети ,чакат ги важни и тежки години, трябва учене, постоянство и дано най-после да излязат от този пубертет, че до гуша ми дойде.... Между другото през последните 15 дни сякаш виждам светлина в тунела..... Като се прибере не сяда на компютъра, а вади тестове по немски, решава ли решава, по-отговорен е станал... Даже снощи го питах няма ли да играе на компютъра, а той философски ми отговори има дни ,в които няма да играя  Joy

# 590
  • Пловдив
О, в ЕГ има ли стипендии?

Има, но от 10 клас.  Peace

# 591
  • София
... Даже снощи го питах няма ли да играе на компютъра, а той философски ми отговори има дни ,в които няма да играя  Joy
Божкеее, ще го доживея ли това?

# 592
  • Пловдив
... Даже снощи го питах няма ли да играе на компютъра, а той философски ми отговори има дни ,в които няма да играя  Joy

Пожелавам ти го да е скоро. Но се случват и такива чудеса. И аз познавам един младеж, който в 9 клас реши, че може да разпределя времето си между игра на компа, фитнес и учене.  Peace

# 593
  • Пловдив

Вече започвам да завиждам на майки, чиито деца са си влезнали в правилните коловози.  Joy Моя си навива алармата на телефона през нощта, за да си свърши нещо в точно определен час на някоя игра. Този път е Травиана, май  Whistling ooooh!  hit.

# 594
Аз никога  Simple Smile но моя през седмицата не играе, избира си или събота или неделя. Но намира какво друго различно от учене да прави за да не учи.
 AlexaS, изобщо не е споменал музиката вчера. С този ФЕ за нашия имаше доста емоции, не му беше много скучно  Joy пък и на нас покрай него. Най-вече благодарение на мързела му.
Докато пишех се обади имал 5 на класната по БЕЛ, значи можело!
По музика не са го изпитали  Grinning
Брат му днес ще стои цял ден сам, нямало да се прибира след училище.
На мен още не ми е минало за класната по МАТ!

Dundi73, много беше изненадан, че дъщеря ти има такива учебници, сигурни ли сме били  Simple Smile

# 595
  • Пловдив
охлювчетоо, ами може твоичкият да си е учил регулярно през годината и да не му е зорно сега петолинието. Пък моят е проспал музиката, вероятно.
И той има 5 на класното по БЕЛ, но определено може повече...

# 596
  • Пловдив
охлювчетоо, кажи му, че в нашия клас са извънземни и те тази година си учеха всичко наред. И не пееха, и не рисуваха.  Joy
не е длъжен да знае каква е програмата на СП, пък и те са на първия етаж, това е мнооооого далече.

# 597
AlexaS, той преди два дни ми заяви, че по МАТ не учел, та по музика, може пък да е наблегнал на нотите и затова да е спря задачите Simple Smile
При него 5 по БЕЛ е максимума заради писането.
За знанията му за произведенията и авторите нямам забележки.
Чете доста книги, даже сега се пазари за някаква нова.

dundi73, казвала съм му през годината, да помисли колко са натоварени СП с останалите предмети ама толкова ме е слушал.

# 598
  • Варна
Сега ще напиша нещо което ще натъжи всички!  Sad

Дълго мислих дали да го споделя тук, но през последните няколко дни се чувствам ужасно, а и нали за това сме хора да се подкрепяме взаимно. Никой не е застрахован срещу това!

Тази седмица 8г клас на МГ Варна се раздели с един от съучениците си.
Детето се разболя и не можа да се пребори. Не го познавах лично и не знам подробности, но е най-усмихнатият на снимката която имам от началото на учебната година, и е много жестоко толкова умни и хубави деца да си отиват по този начин!

Мили деца искенно съжалявам за загубата ви, и че ви се налага на такава на такава крехка възраст да се сблъсквате челно с живота.

Кураж и сили и на родителите му!
Моите съболезнования!

# 599
  • Пловдив
mario.d.k, това е най-ужасното и непоправимо нещо. Дано децата преодолеят бързо стреса. За съжаление животът ни поднася и такива неща.
Дано момчето почива в мир, а на родителите много сили, това не се прежалва.

Общи условия

Активация на акаунт