Осми клас - тема 74

• 75 629
  • 788
  •   1
Отговори
# 630
Браво на вас, голямо изпитание сте минали
Ако можем с нещо да помогнем, само пиши

# 631
Юлиса, имате си истински герой, прегръщам ви силно Hug
Бъдете здрави и силни всички в къщи  Hug

Ако можем с нещо да помогнем, само пиши

Hug

Последна редакция: нд, 12 юни 2016, 20:26 от охлювчетоо

# 632
  • София
julisa, кураж и късмет  Hug

# 633
julisa, бъди силна, дано лошото да е зад вас, желая ви много късмет.

# 634
  • Варна
julisa, от сърце желая на детето ти здраве и се надявам, най-лошото и трудното вече да е зад гърба му.
На цялото ви семейство сили и здраве.
Много мъчно ми стана, радвам се, че вече е на училище и е добре.
Поздрави и наистина, ако прецениш, че за нещо можем да помогнем, само кажи.

# 635
  • Варна
 Джулиса скоро си мислих за теб. Направи ми впечатление, че не пишеш от много време.  Hug Имаш голяма прегръдка и от мен. Всичко ще се нареди!
Ужасно е това което се е случило с момченцето от МГ. Cry Дано родителите му намерят сили да преодолеят огромната мъка!

# 636
  • Варна
Благодаря ви момичета, много мило ми стана. Hug

# 637
  • София
Юлиса, пожелавам ви много здраве. Дано нямате никакви проблеми занапред.

# 638
  • Пловдив
julisa, стиснати палци от мен за детето и за вас. Дано всичко е наред и да преодолявате трудностите. Това е борба за цял живот.  Hug

Девойката вижда зор с описанието на построителни задачи. Ще търся помощ при математиците, че и аз не знам как трябва да изглежда задачата с построение, доказателство, изследване /без анализ/.

# 639
  • Sofia
julisa, дано сте минали най-трудната част от изпитанието.
Сила и здраве ви пожелавам!  bouquet

Класното по математика на нашите е този петък.
Учителката стриктно си спазва двете седмици, преди които не им връща работите..
Как ще си разберат крайния резултат за срока и годината, да не говорим, че изобщо нямат шанс за някаква поправка.... думи нямам просто! #Cussing out

# 640
  • Варна
julisa, бъдете силни и само напред!!!

Слава богу, че при вас нещата са се оправили, дано всичко вече да е зад вас, от сърце ви го желая  Hug

# 641
julisa, само хубави пожелания и от мен! Животът си върви,  въпреки нашето суетене покрай изпити, класни и т.н. А тези изпити са бял кахър, когато ти се случи нещо подобно.

# 642
  • София
julisa, пожелавам ви да сте минали вече всичко лошо и от тук напред само положителни емоции  Hug Praynig
Нашите резултати от класните са ясни-6 по мат, 6 по НЕ и 5,50 по БЕЛ.

# 643
  • София
julisa, съжалявам за всичко, което сте преживели. И от мен имате стиснати палци всичко занапред да е наред, а младежът да е все така силен!  Hug

# 644
julisa,  Hug Настръхнах, като прочетох. Минали сте голямо изпитание. Остра бъбречна недостатъчност? От какво? Гломерулонефрит след вируса? Дано причината я няма вече и бъбрекът работи и се задържа. Мога ли с нещо да съм полезна? Едно време бяхме пациенти на доц. Буева, имам й координати. Тогава тя беше най-най детски нефролог. Сега не съм следила, преминахме към уролози.

Общи условия

Активация на акаунт