Осми клас - тема 74

• 75 502
  • 788
  •   1
Отговори
# 735
  • ГОре на черешата...
Успех на децата днес Peace!
Трябва да носят лична карта и химикалка.

# 736
  • Някъде там
Успех на всички деца днес !
При нас ги викат в 9,15 ч , но не са им казали да носят нищо освен химикал.Моят си носи ЛК винаги в него , та се надявам , че няма да се налага да се връща  за нещо .

# 737
  • Пловдив
Успех на децата!!!

Знам, че ще се справят. Няма как да е иначе, много труд хвърлиха през годината, макар и от страни да изглежда, че скатават от време на време. Те си знаят какво им е било, особено с новите езици.

Стискам палци!!!

# 738
Успех и от мен, стискам палци тука...но без миналогодишното вълнение
Знам, че ще се справят, въпроса е с колко точно
Ние бяхме в събота на концерта на Заз чак Благоевград до късно, а вчера- на басейн....учене нямаше  Laughing
А и какво би научила в последния момент...каквото са научили, това ще е. Дано няма министерски изцепки, но на тази матура точно май са малко по-малко от стандартното.
Поне на концерта се наслуша на френска реч и песни с Нувел ваг и Заз, настрои си слуха Laughing
Беше на първия ред, и много й беше харесало
Аз бях малко по-назад, но и аз бях очарована  Heart Eyes

# 739
  • София
Успех на децата и от мен.

# 740
# 741
Някой знае ли колко часа продължава НВО?

# 742
Май 4
Започва в 10

# 743
На мен ми каза, че е 3 часа и се притесняваше, че времето ще й е малко.

# 744
Аз също мисля, че е  3 часа.

# 745
  • Пловдив
Щерката каза 3 часа.
Обади се преди малко. Още не ги бяха пуснали по стаите.
При нашите НВО-то е от по-леките /за професионални паралелки/, но пък успяха да минат и трите учебника по АЕ. Последните седмици наблегнаха доста на упражненията за слушане.

# 746
  • Някъде там
Не ми е казал колко време продължава матурата , но на мен 4 часа си се струват много , но може и да греша де

# 747
Какво значи, че НВО-то е от по-леките? Има ли разлина между НВО в ЕГ и НВО в МГ/СМГ?

# 748
Може и да е 3 часа, защото се замислих, че останалите ще учат от 14 часа, което е невъзможно ако продължава 4 часа  newsm78

# 749
  • Пловдив
Какво значи, че НВО-то е от по-леките? Има ли разлина между НВО в ЕГ и НВО в МГ/СМГ?

Има разлика между ЕГ/МГ и изпита за професионалните гимназии. В ПГ часовете по език първата година са по-малко, съответно НВО-то е по-леко.

Общи условия

Активация на акаунт