Осми клас - тема 74

• 76 799
  • 788
  •   1
Отговори
# 480
  • София
....

Като мине, ще разбера  Laughing В София кои са професионални с немски newsm78? .
...

В НФСГ има паралелки с немски

# 481
Елл,  в ТУЕС /то си ми е слабост/тази година бала май ще е по- висок. 2015 не си спомням да имаше 6.

Последна редакция: пт, 03 юни 2016, 14:25 от ROKI_MAKI

# 482
  • София
В седмокласната тема "ври и кипи"!

Изобщо не искам да си спомням за миналата година по това време ooooh!

В НТБГ също има паралелки с немски.

# 483
  • София
Елл,  в ТУЕС тази година бала май ще е по- висок. 2015 не си спомням да имаше 6.

По-интересна е оценката на 104-тия младеж - 5,200. Не помня колко беше миналата година, за да направя сравнение.

# 484
  • София
Ще бори математиката моята, няма де да иде.

Ново 20. "Някакъв" им пишел по фейса, зарибява нейна приятелка. Уж бил с една година по-голям, но се представя кой е.
Казах ѝ, че най-вероятно е някой дърт перверзник и да го блокира. Ама приятелката била лапнала въдицата.
Искал лична среща.

# 485
  • Варна
Дунди, прекрасни деца!  Hug
АнМари, успех на детето в борбата!  Hug
За фейса-моята е страхлива и веднага блокира такива непознати и ми казва, ако има нещо.

При нас със сигурност има спад по математика. На последното контролно "отличничката" имаше 4+ и даже се оказа, че оценката е хубава-в целия клас няма шестица, имало само няколко 5 и другите са надолу. Crazy
Че ги мързи да решават задачи е ясно. Но пък не разбирам и учителката-решават някакви задачи, така да се каже "нормални" Blush , а на писмените изпитвания задачите са им трудни, сякаш за олимпиада.
Т. е. дават се по-трудни задачи, каквито не били виждали и упражнявали. Което означава, че догодина ще ходи на уроци. Тази година я оставих на самотек.

# 486
  • София
Баща ѝ обясни как да действа с оня.
Тя на мен ми казва, ама другата девойка не казва на техните. Аз за моето гардже да съм спокойна.
Не можело да кажа на майката, защото приятелката щяла да се сърди.

# 487
  • Варна
По-миналата година бях в подобна ситуация, не ставаше дума за фейсбук. Моята ми сподели нещо което я беше притеснило за своя приятелка. Познавам майката почти от раждането на децата, не сме първи приятелки но и се обадих. Казах и какво и от къде го знам, извиних се, че нахлувам в личното им пространство но държа да е уведомена и да има пред вид информацията. Помолих да подходи тактично и да не се разбира кой е източника за да не развалим приятелството на децата, защото те наистина си допадат.
Нищо фатално или лошо не се беше случило все още, всичко беше в проект.
Не знам какво и дали е предприела но разбрах, че всичко се е разминало.
Много са деликатни тези неща. Но дори и от непознат човек, аз лично бих искала да бъда уведомена за нещо съмнително или застрашаващо дъщеря ми.
Хора различни обаче, не се знае как ще реагират.

# 488
  • Варна
Flash* Чакаме новините в понеделник!  Grinning За дипломата dundi73 го е обяснила. Аз си направих файл за голямата и там ѝ нанасях оценките да смятаме дипломата. Дотук нищо интересно - само 6, да видим матурите.

Стейси и при нас по математика е същото положението. В час - елементарни, моят син всичко уж разбрал, на контролно - леле мале.

# 489
  • София
Flash*, иска ми се, но не ми стиска.
Защо? Не се познаваме, виждали сме 2-3 пъти (на РС). Изобщо не знам как ще реагира.
Но се сетих друго. Ще пиша на класната им във ФБ.

# 490
  • Варна

Стейси и при нас по математика е същото положението. В час - елементарни, моят син всичко уж разбрал, на контролно - леле мале.

Тя учителката им е една и съща и на двата класа В и Г Simple Smile
Аз така и не знам правиха ли класно по математика. newsm78

Ясмина каква беше втората матура на дъщеря ти?

Последна редакция: сб, 04 юни 2016, 00:27 от don domat

# 491
  • Варна
don domat И на теб ли не ти докладват всичко от училище?  Mr. Green Класното щяло май да е на 17-ти (това изкопчих), но имай предвид, че не гарантирам за 100%-ва истина.

Втората матура на дъщеря ми беше по немски език.

# 492
  • Варна
Ясмина, значи стискаме палци до понеделник!:-)

И при нас по математика не е много розово положението. Не и знам оценките, четворки май няма ама аз петици не толерирам та все тази. Но оплакванията са подобни. Лесни задачи в час, моята щото пита вечно като нещо не и е ясно и се ядосваше, че не и отговаряла по същество а и казвала да си провери сама. Та такива работи. А е друга учителката ... класното им ще е на 17ти.
По физическо пак покривали нормативи. Досмеша ме как жално обясняваше резултатите си милата. Що е такава кекава не знам, ние с баща и подобни проблеми едно време сме нямали.  Sunglasses

С тези матури се размислих сина колко изкара 2008ма та рових в мненията си  Crazy По БЕЛ е имал 5,56 а по АЕ 5,82. Оценките важаха за прием в УНСС та ги ползва тях вместо приемни тогава.

За Германия какъв успех трябва да се гони?

Последна редакция: сб, 04 юни 2016, 20:31 от Flash*

# 493
  • Варна
За Германия какъв успех трябва да се гони?
Зависи от специалността и университета. Конкретно на дъщеря ми ѝ трябва средно успех на матурите над 5,8.

Малко не по темата, но ми е много тъжно какви учители тази година от Първа ще се пенсионират. Прекрасни специалисти по БЕЛ, математика и немски. Радвам се, че дъщеря ми имаше късмета да ѝ преподават.  Hug

# 494
  • Варна

Малко не по темата, но ми е много тъжно какви учители тази година от Първа ще се пенсионират. Прекрасни специалисти по БЕЛ, математика и немски. Радвам се, че дъщеря ми имаше късмета да ѝ преподават.  Hug

Кои точно учители ще се пенсионират? Аз съм завършила Първа и също имах прекрасни учители, като от тях сега преподават само г-н Панчев (лит), г-н Митев (АЕ), г-н Устапанов (филосифия), г-жа Йонова (химия и биология). Емблеми като Павла Цонкова, Мак Станчев и Катя Димитрова вече са се пенсионирали.

Общи условия

Активация на акаунт