Спомени и впечатления за социализма в България

• 539 268
  • 11 975
  •   1
Отговори
# 3 525
Ой ! В тази тема гледм все повече бъка от щастливи и доволни българи! Днешни граждани на демократична България. Гледам , гледам ... радвам се и се чудя как може този форум да е пълен с лигави, оплакващи се мъзеливци. Ами то тема след тема че им били ниски доходите, че ги били обрали, че транспорта им ставал скъп, че им качвали сметките за какво ли не ... Абе не успяха ли да прозрат през постсоц. мъглата в главите, че си жиевят царски и че трябва вече да спират да се оплакват. Ама - ха, аман от таквиа. Да си взимат бохчите и да заминават . Кой ще ги търпи тях да се оплакват недоволно при всичката тази демокрация, кято им е осигурена така щедро! Ама-ха!

# 3 526
При социализма никой не се оплакваше. Естествено, защото всичко беше наред, а не защото хората ги беше страх да се оплакват.

# 3 527

Откак прочетох за градинката на мястото на дупката, изпадам във все по-дълбока дупка, защото не мога да си я спомня, проклетата градинка Cry Имаше една на мястото на високия хотел, обаче с другата не мога да се оправя  Blush

Нелка,  ето я:

Скрит текст:

За ориентир - някъде в сградите в ляво по някое време беше малката Валентина,

# 3 528
При социализма никой не се оплакваше. Естествено, защото всичко беше наред, а не защото хората ги беше страх да се оплакват.

Седя си аз тогава в тъмното и се чудя Витоша ли изригна, ... страх, страх, ... но не не е била Витоша , ами най-са били хората... тресяли са се от тсрах какво ще стане, ако се оплачат. Такава уплах беше, таквоз чудо. Ум да ти зайде!
Толкова е смешно при таквиа тъпи подмятания, че направо те вкарва в опозиция  hahaha  Joy  hahaha 

# 3 529
  • на брега на морето

Седя си аз тогава в тъмното и се чудя Витоша ли изригна, ... страх, страх, ... но не не е била Витоша , ами най-са били хората... тресяли са се от тсрах какво ще стане, ако се оплачат. Такава уплах беше, таквоз чудо. Ум да ти зайде!
Толкова е смешно при таквиа тъпи подмятания, че направо те вкарва в опозиция  hahaha  Joy  hahaha  

Доста тъпичко изказване (не това на Трещерица).

# 3 530
Не, тогава никой от нищо не се боеше. Ядяхме слонове за по пет лева и животът беше песен.

# 3 531
Не, тогава никой от нищо не се боеше. Ядяхме слонове за по пет лева и животът беше песен.

Теб от какво те беше страх? Кажи ни сега няма от какво да се страхуваш. Какво не смееше да кажеш на кого не смееше да го кажеш ... Кажи за теб лично и конкретно, защото общите приказки ги чухме.

Дай да видим тогава от какво те беше страх и сега от какво те е страх:
По 5 точки от всяка категория. Ние ще търсим 10 те разлики  Twisted Evil

# 3 532
лято лято, ти ли си? Като ти видях ника се сетих за пролетарската песничка, която трябваше да пеем.  Sick

# 3 533
Не знам дали си струва да ти отговарям, но днес е празник и така
- на Бъдни вечер пускахме тежки пердета да не ни видят.
- не носех златното кръстче от баба ми, че много лошо
- не казвах къде работи баща ми (БПЦ), пак много лошо

Засега толкова. На теб пък какво ти беше толкова хубаво?

# 3 534
Не знам дали си струва да ти отговарям, но днес е празник и така
- на Бъдни вечер пускахме тежки пердета да не ни видят.
- не носех златното кръстче от баба ми, че много лошо
- не казвах къде работи баща ми (БПЦ), пак много лошо

Засега толкова. На теб пък какво ти беше толкова хубаво?
Да ти имам страховете ..........

# 3 535
Всеки с неговите си.

# 3 536
Аз съм потресена от цинизма на соц активистите.

# 3 537
Ти пък ще си потресена. То за тях убийствата и кражбите са ОК, та цинизма ли...

# 3 538
Пролетариат. Какво да го правиш?

# 3 539
Аз съм потресена от заблудата на днешните сравнително млади хора и вече не се чудя защо прехождаме толкова дълго време от грозния и тъп социализъм към светлото демократично бъдеще.

Пролетариат. Какво да го правиш?
Да не мислиш, че си потомка на аристократи?

Общи условия

Активация на акаунт