Математически турнири - 37

• 106 783
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
  • София
 За 2-ри клас, задачите от Кенгуруто, почти се препокриват с тези, давани за упражнения (от сайта на Horton)

# 46
По излезлите резултати в ПЧМГ се вижда, че 23 деца от 1 клас са се явили - не ми прилича, като да им е казано да не ходят Wink
Може ли линк към резултатите на децата от Питагор и ПЧМГ?

# 47
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
За 2-ри клас, задачите от Кенгуруто, почти се препокриват с тези, давани за упражнения (от сайта на Horton)

а кои са за втори клас?  Blush да пипитам зверчето какво е решило, докато още помни  Laughing
на първият линк пише 1-2 клас, но задачите май не са като за втори клас
вторият ми изглежда по-логично да е, но там пише 3-4  Blush

Цитат
Beispiele von 2016 - englische Fassung

2016_Felix_EN.pdf
2016_Ecolier_EN.pdf
2016_Benjamin_EN.pdf
2016_Kadett_EN.pdf
2016_Junior_EN.pdf
2016_Student_EN.pdf

# 48
  • София

Вчера следобяд резултатите са били разлепени във фоайето. Обикновено не ги качват на сайта от точно това състезание. Ако моето хлапе успее днес да ги снима ще ги кача.

Иначе при нея наистина е добре омотано състезанието. Жалко, че не бях се сетила да прочета регламента или да питам тук за класирането на националното, за да не си го причинява това двойно натоварване в един ден.

# 49
Вчера преподавателите в 107-мо са казали резултатите от ЕК,но все още ги няма качени на сайта.
За 6 клас най-високия резултат е 135

# 50

Вчера следобяд резултатите са били разлепени във фоайето. Обикновено не ги качват на сайта от точно това състезание. Ако моето хлапе успее днес да ги снима ще ги кача.

Иначе при нея наистина е добре омотано състезанието. Жалко, че не бях се сетила да прочета регламента или да питам тук за класирането на националното, за да не си го причинява това двойно натоварване в един ден.

Дано успее да ги снима Simple Smile

# 51
  • Бургас
 bouquet в очакване на резултатите за Бургас ... Simple Smile

# 52
  • София

а кои са за втори клас?  
[/quote]

Според младежа: Level: Felix, Grade: 1 and 2

# 53
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Благодаря, моливче  Hug

направи ми впечатление начина на оценяване при нас и при тях  Thinking

# 54
  • По света и У нас
Резултати Европейско кенгуру 2016 - ОУ Антон Страшимиров - гр.Бургас

# 55
  • Варна
Някой пита за Варненското ВМС .Ето задачките от 2014 та г. и точно как се оценяват.  Peace
http://www.mgberon.com/html/uploaded_files/4klas_MG.pdf

# 56
  • София
ПЧМГ - резултати.

Последна редакция: ср, 23 мар 2016, 21:34 от Breeze~

# 57
  • Варна
Някой пита за Варненското ВМС .Ето задачките от 2014 та г. и точно как се оценяват.  Peace
http://www.mgberon.com/html/uploaded_files/4klas_MG.pdf
Благодаря!
Изобщо не се сетих да проверя на сайта на МГ  Embarassed .

# 58
"Според младежа: Level: Felix, Grade: 1 and 2"

Показах ги на моя второкласник Разпозна ги по двете картинки в началото, но каза че са били на друго място в теста. Не зная езици, но горе-долу преведох една задача с морски звезди и морски кончета, след което бях уведомена от младежа че морските звезди за разлика от морските кончета не са животни и не ги е смятал. Ако е имало и други такива условия резултата ще е плачевен, а той беше убеден че всичко е решил.  Mr. Green

# 59
  • София
За тия морски звезди и моята второкласничка попита след състезанието дали са животни, защото тя за животни ги мислила, ама не била 100% сигурна. Иначе последната задача била за някакви деца, които живеели в някакъв блок на различни етажи и се питало кой живее на даден етаж и отговора бил Вики. Тя го запомнила, щото тя така се казва.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт