Мнения за 140 ЦДГ " Тинтява" Красна поляна

• 3 079
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте,според предварителните списъци,синът ми вероятно от септември ще бъде в тази градина.Моля,ако някой от форума може да сподели впечатления,за да сме подготвени горе долу какво ни очаква.За съжаление(или радост),детето ми не е ходило на ясла и сега ни предстои нещо ново,а именно да свикне с нови хора и порядки.Предварително благодаря!!!!

# 1
  • София
Много мил спомен  Heart Eyes
Госпожа Цветанова е страхотна! В момента е с четвърта група. Бяхме там до трета група, но ни е много далече и преместих детето си. Бях оставила кандидатурата й активна в листа на чакащите в новата детска и се освободиха бройки, явно от деца, отишли в ПГ в училище. Директорката на 140 ЦДГ е отговорна и си тежи на мястото. Спечелиха ми доверието, детето ми се чувстваше добре през трите години там. Нямам забележки.

# 2
Благодаря,дано имаме късмета сина ми да бъде приет там.

# 3
  • София
Дано имате късмет!  Hug

# 4
  • София
Gogomira, с риск да те объркам, ще споделя коренно различно мнение. Дъщеря ми в момента посещава градината. Има безкрайно много неща, от които не съм доволна. Директорката е незаинтересована и не създава усещане за разтропан и ангажиран човек. По стечение на обстоятелствата познавам повечето учителки и само 2 от тях са мили и внимателни с децата. Много мога да споделя - ако те интересува. Най - общо - децата не са обгрижвани, не им се позволяват елементарни неща (вода. пишкане), учителките често са в коридора на раздумка докато децата са без надзор. Имахме конкретен случай в нашата група с  тормоз над дете, срещнахме се с директорката - не си мръдна пръста.
Не съм от твърде претенциозните родители, дъщеря ми е будна и хвалена от учителките. Но виждам отношение, което децата не заслужават и смятам твърдо, че това е най - лошата градина в квартала.

# 5
Благодаря за отговора,аз съм в голяма чуденка  за това в коя градина в квартала да кандидатстваме като първо желание ,защото не искам да ми се налага да се разправям после с някоя учителка,която не си е гледала работата!!!!! Смятам ,че тази професия е призвание и не всеки става за възпитател,но щом са там  и им поверяваме децата си ,би трябвало да ги гледат !!!!!Моля ,посъветвайте ме(докато все още мога да променя желанията си в системата за кандидатстване)коя да сложа на 1 място,защото наистина съм объркана.Тази година ще стане много кофти като затворят за голям ремонт 40-та на Добротич и разпръснат децата в останалите.

# 6
  • София
Доста е на кантар тази работа...няма правилен съвет. Може детето ти да е в прекрасна среда и учителка и пак да не се чувства добре. Много проучвах градините в квартала, разпитвам от години приятелки с по - големи деца (във всички градини). Аз имам също детенце 2013г., на което му предстои кандидатстване. По общи мнения Коледарче е най - хвалена, много добри отзиви има и от Шарл Перо. На мен тези са ми първи желания. Не е важна толкова материалната база, колкото учителките и най - вече директорката, зашото тя задава тона на общуване и отношение към децата. Тази в Тинтява е тотално над нещата, има много сериозен гръб. Дори и в момента ангажират родителите с нещо, което твърдо не е наща работа. Конкретни примери бих могла да споделя - евентуално ако искаш на лични.

# 7
Да,ще бъда благодарна за повече инфо. на лични.

# 8
Мами, тази година кандидатстваме за детска градина и на първо място сме посочили именно 140 ЦДГ /вече градините са с друга номерация, сега е 126/. Може ли да ми кажете нещо повече за педагозите там? Объркана съм, всеки казва различни мнения и не знам как да подредя желанията си? Моля ви, дайте ми съвет! Изключвам детска градина 196 "Шарл перо". Нея не желая да посочвам по лични причини, но оттам нататък...не знам.

# 9
Здравейте,
Дали някои има актуална информация относно 126 ДГ Тинтява - сграда 2?
Предстои да преместя дъщеря си от СДЯ в ДГ и съм в процес на избиране. Не откривам актуална информация за ДГ в кв. Красна Поляна, но оставам с впечатление, че 196 ДГ Шарл Перо е под всякаква критика.
Моля, който има информация да сподели!

Общи условия

Активация на акаунт