RESCUE се справя с неочакваните пристъпи на тревожност и страх при децата

• 33 650
  • 171
  •   1
Отговори
# 105
Не съм я използвала, но съм чувала само добри отзиви, така че със сигурност бих пробвала, защото напоследък често изпадам в състояния на силно притеснение, от което получавам дори главоболие  Rolling Eyes

# 106
не не съм но бих искала да ги опитам

# 107
Не съм използвал универсалната комбинация от цветни есенции RESCUE по оригинална рецепта на д-р Бах, но смятам да се възползвам от нея.В това напрегнато ежедневие ще ми е много необходима.

# 108
  • София
Признавам, че от тази тема научих за този продукт. Дъщеря ми е прекалено емоционална в определени моменти, бих ги пробвала.

# 109
 Не съм използвала оцветни есенции RESCUE по оригинална рецепта на д-р Бах,но бих си закупила да пробвам ,виждам че има добри отзиви .

# 110
Не съм ползвала RESCUE, но описанието звучи обещаващо.

# 111
Не,не съм ги ползвала все още...

# 112
Здравейте!До сега не съм знаел за тези тези спрейове и бонбони.Бих,ги пробвал.Тъй като съм доста нервен и често избухвам.

# 113
Не, все още не съм ги ползвала.

# 114
Използвам ги винаги когато имам нужда. От години познавам този продукт, още преди да навлезе толкова сериозно в България!

# 115
Не съм ги използвала, но ще се радвам, ако имам тази възможност

# 116
Не съм, но бих искала да опитам.

# 117
Използвам го и в момента  Peace

# 118
  • някъде там
Използвам ги преди изпит

# 119
Подарих капки и крем на мои близки,които имаха тревоги,постравматичен стрес.Много са доволни.Бих ги използвала при нужда.

Общи условия

Активация на акаунт