RESCUE се справя с неочакваните пристъпи на тревожност и страх при децата

• 33 652
  • 171
  •   1
Отговори
# 90
Не съм използвала комбинацията от цветни есенции RESCUE, но ще ми е интересно да опитам.  Thinking

# 91
Не съм използвала комбинацията от цветни есенция RESCUE. Дори на бях чувала за този продукт. Определено ми е интересно как ще действа при сина ми. Надявам се резултатът да е добър.

# 92
  • Велико Търново
Използвали ли сте универсалната комбинация от цветни есенции RESCUE по оригинална рецепта на д-р Бах?

Никога не съм ползвала тези капки, само съм чувала за тях.

# 93
Използвала съм капките rescue и въпреки, че в началото не вярвах, наистина действат.

# 94
Не съм ползвала,но съм с паник атаки и отдавна гледам продукта.Замислям се и за малкия дори ,че е доста бурен... Peace

# 95
Не, не съм изролзвала. Бих опитала, защото определено имам нужда.

# 96
Да си призная- не знаех че има такава комбинация за деца!

Ще ми бъде от полза, защото дъщеря ми е много чувствително дете, а синът ми има нужда от повече концентрация.

# 97
Да използвам и то от няколко месеца. Дори днес сутринта дадох на сина ми. Отсъства около две седмици от училище, защото беше болен и тази сутрин ми се стори напрегнат, предстояха му две контролни. И друг път съм му давала, той е доста чувствително дете, а и му се случиха поредица от здравословни проблеми, които доста повлияха на стабилността на психиката му. Аз самата ползвам и винаги имам в чантата си.

# 98
Не съм използвала,  но много бих искала да опитам!

# 99
  • I want it all and I want it now.
Не знаех за този продукт.
Интересно ми е да го пробвам.

# 100
Никога не съм използвала,но с удоволствие бих ги опитала!

# 101
Не съм използвала универсалната комбинация от цветни есенции RESCUE по оригинална рецепта на д-р Бах

# 102
Все още не съм ,но смятам ,че марката е страхотна и продуктите са невероятни по отзивите на приятели

# 103
Да използвала съм капките, помогната ми преди секцио да овладея емоциите си.

# 104
Не не съм, но при първа нужда(дано не ми се наложи) бих ги пробвала

Общи условия

Активация на акаунт