RESCUE се справя с неочакваните пристъпи на тревожност и страх при децата

• 33 642
  • 171
  •   1
Отговори
# 135
Не съм ги използвала, но чак сега разбрах че Рескю могат да се използват при страх от посещение в детска градина и зъболекар. Непременно ще ги взема. Иначе отдавна съм чувала за капките на д-р Бах, даже правих и теста за самодиагностициране, но нещо не се получи. Явно трябва да се насоча към специалист.

# 136
Използвали ли сте универсалната комбинация от цветни есенции RESCUE по оригинална рецепта на д-р Бах? - Досега не сме ги ползвали, наскоро научих за тях от едно предаване по телевизията. Определено бих ги пробвала. Отглеждането на три деца понякога ме докарва до тревожност и страх, от друга страна септември месец, ще си имаме първокласник, които от сега се притеснява какво го очаква там, въпреки, моите убеждения, че няма нищо трудно и страшно. Имам си и един юнак, които навлиза в пубертета и все за нещо се тревожи, я за контролно, я за състезание по плуване...

# 137
  • Пловдив
не, но може би имам нужда  Joy

# 138
  • до морето
Да,когато дъщеря ми тръгваше в първи клас и много ни помогна !

# 139
Никой от моето семейство не е използвал все още продуктите RESCUE, но сме впечатлени от тях още от появата им и с удоволствие бихме опитали!

# 140
  • София
Използвала съм както Рескю Ремеди, така и моно препарати.

# 141
 Използвала съм цветни есенции по Бах преди много години.
Бих пробвала RESCUE

# 142
В нашето семейство използваме при необходимост универсалната комбинация на РУСКЮ - пастили и перли.
Нарекли сме ги "бонбони за смелост"  Simple Smile

# 143
Не, не съм използвала  универсалната комбинация от цветни есенции RESCUE по оригинална рецепта на д-р Бах, но четейки описанието, бих пробвала.

# 144
Не съм ги използвала, но имам голямо желание да ги пробвам!

# 145
  • Пловдив
Не съм използвала универсалната комбинация от цветни есенции RESCUE по оригинална рецепта на д-р Бах, но бих ги пробвала.

# 146
Да, използвала съм пластири и капки.
Нося в чантата  от универсалната комбинация от цветни есенции RESCUE по оригинална рецепта на д-р Бах.
Миналото лято във Франция ми свършиха капките и си купих от аптека. Цената беше същата като в България.

# 147
За първи път ги опитах преди 5 години, закупувайки си ги от чужбина и оттогава не оставам без тях. Ползвала съм капките, но пастилите са ми много по-удобни /поради факта, че не изисква употреба на вода, а и мога да ги нося навсякъде с мен/, а действието им е все така "меко" успокояващо. Щастлива съм, че вече се предлагат и във България, така повече българи ще имат възможност да се убедят в прекрасните качества на Рескю.

# 148
Не съм използвала досега.

# 149
Не съм ги използвала но с удоволствие бих ги пробвала.Търся варианти за лечение на клаустрофобия и паник атаки от които страдам и напоследък доста често чета за цветните капки на д-р Бах.За съжаление в нашият град не мога да ги намеря ще трябва по интернет да ги търся!

Общи условия

Активация на акаунт