RESCUE се справя с неочакваните пристъпи на тревожност и страх при децата

• 33 659
  • 171
  •   1
Отговори
# 150
Никога не съм ги използвала но с удоволствие бих ги ползвала.

# 151
Не сме ползвали продукта. Ще се поправим.

# 152
Използвали ли сте универсалната комбинация от цветни есенции RESCUE по оригинална рецепта на д-р Бах? - Не съм ги използвала още, но с мъжа ми сме изключително заинтересувани от тези продукти. Прочетохме доста информация и коментари и решихме да ги използваме за нас и детето ни.  Simple Smile

# 153
  • гр.София
Не съм използвала досега. Не знаех, че може да се използва при Хиперактивност. Тъй като моето дете е такова, смятам че ще са подходящи за него. Надявам се да спечелим, за да ги изпробваме.

# 154
 Не съм използвала универсалната комбинация от цветни есенции RESCUE по оригинална рецепта на д-р Бах, но с удоволствие бих опитала за себе си и сина ми/8 г./, който като всяко дете си има своите страхове и тревоги. Бих направила постъпки да ги преодолеем с RESCUE.

# 155
Използвала съм универсалната комбинация от цветни есенции RESCUE по оригинална рецепта на д-р Бах и ще я използвами за в бъдеще,защото съм доволна!

# 156
Да. Пастили.

# 157
Не съм използвала универсалната комбинация от цветни есенции RESCUE по оригинална рецепта на д-р Бах, но смятам да ги пробвам скоро.

# 158
  • sofia
Не съм използвала, но с удоволствие бих.  Simple Smile

# 159
Използвали ли сте универсалната комбинация от цветни есенции RESCUE по оригинална рецепта на д-р Бах?
Не, използвала съм цветни есенции по Бах преди много години, индивидуално изготвени и препоръчани, и бях много доволна
Бих пробвала RESCUE

# 160
 При подобни симптоми водя детето си при баба да му бае. Не сме използвали продукта, но сега като прочетох информацията, бих го използвала.

# 161
Не съм ги използвала, радвам се, че научих повече, вероятно ще ги пробвам.  Peace

# 162
  • Варна
Не съм ги използвала никога! Научих за тях от реклама.Попитах в две аптеки, за съжаление нямаха. Ако успея да ги намеря, бих ги пробвала ! 

# 163
Никога не съм ги използвала, но с удоволствие бих ги опитала.

# 164
Аз лично съм използвала Rescue spray  и съм много доволна, но бих използвала и пастилите ако  ги имах. Лично в нашия град Шумен много трудно се намират както спрей така и пастилите.

Общи условия

Активация на акаунт