RESCUE се справя с неочакваните пристъпи на тревожност и страх при децата

• 33 640
  • 171
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, не съм ги пробвала, но отдавна чета за тях, защото имам нужда от подобен продукт, който да помага и да е безвреден.

# 61
  • Стара Загора
Не съм ги ползвала, но мисля да пробвам.Синът ми септември тръгва на градина и ще имам нужда от помощ, защото на ясла не успя да ходи.На обяд се събуждаше с плач и все ми звъняха да си го прибирам  Rolling Eyes и се отказахме да ходим.

# 62
Не съм използвала, но мои познати ползват. Бих ползвала Simple Smile

# 63
  • в огледалото на живота
Използвали ли сте универсалната комбинация от цветни есенции RESCUE по оригинална рецепта на д-р Бах?
Не,не съм,но тъй като имам едно много чувствително и хиперактивно на моменти момиченце, с желание бих пробвала какъв  резултат би имало .

# 64
  • Плевен
Здравейте, не съм използвала, но мои колежки споделиха, че имат много добър ефект и с радост бих пробвала.

# 65
НЕ съм,но бих пробвала

# 66
  • велико търново
С удоволствие бих ги пробвала за мен и дъщеря ми. Simple Smile

# 67
 Не, не съм използвала универсалната комбинация от цветни есенции RESCUE по оригинална рецепта на д-р Бах,но съм чувала съм добри отзиви и бих ги пробвала.

# 68
  • София
лекарство ли е или хранителна добавка? за колко малки деца се позволява? за деца и възрастни еднакво количество ли се приема?

# 69
  • Plovdiv, Bulgaria
Използвала съм преди около година, когато започвах нова работа и плюс това бях млад шофьор и ми идваше малко в повече стреса...  Simple Smile

# 70
  • София
Да, използвала съм при тежък и стресов момент като смъртта на мой много близък човек. Пожелавам си да нямам поводи, но според мен е желателно всеки да има под ръка подобен продукт. Бих ползвала Rescue при нужда!

# 71
  • Бургас
Не съм използвала универсалната комбинация от цветни есенции RESCUE по оригинална рецепта на д-р Бах, но много бих искала да пробвам.

# 72
не ви го препоръчвам, ароматизирана вода за 20 лева..... и цялото да си го изцъкате в устата няма да ви успокои Grinning Говоря от личен опит. Пълно менте!

# 73
Не съм използвала, но се интересувам, чела съм и съм слушала за Баховата терапия.

# 74
  • софия
Не съм използвала универсалната комбинация от цветни есенции RESCUE по оригинална рецепта на д-р Бах, но много бих искала да пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт