Предложете име за момче :)

• 7 799
  • 43
  •   1
Отговори
# 15
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
На мен също много ми харесва Валери  Peace .Друго Юлиан,Милен,Марио,Радослав и Кирил.

# 16
Ивайло, Милен, Валтер, Генади, Симеон, Теодор, Калин!

# 17
Филип, Дамян, Максим, Ивайло, Георги, Радослав

# 18
  • София
Какво съвпадение,изброила си най-любимите ми мъжки имена.Фаворити са ми Александър и Кристиян,от предложените ми харесват Филип,Даниел и Максим. Grinning

# 19
Здравейте!
Фаворит за мъжко име поне за сега ми е Станимир, но още се колебая Ако е момиче съм твърдо за Стефани. Харесват ли ви?

# 20
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Станимир не.Стефани ми харесва.

# 21
Александър, Алек, Филип, Калоян, Адриан, Радостин, Борис, Веселин

# 22
Ивайло ми харесва най-много от предложенията ти.

Други: Лазар, Никола, Кирил, Константин, Христо, Матеи, Павел, Преслав, Момчил,

# 23
  • Варна
Допълвам с Емил, Андрей, Деян.

# 24
Здравейте!
Фаворит за мъжко име поне за сега ми е Станимир, но още се колебая Ако е момиче съм твърдо за Стефани. Харесват ли ви?
Не ми харесва Станимир.

# 25
  • Варна
И на мен много ми харесваше името Александър преди да стане толкова масово.От имената,които си посочила се колебая между Борислав и Ивайло.Бих добавила и имената Лъчезар и Божидар.

# 26
Борислав ми харесва,защото се връзва с моето име и това на мъжът ми. Бисер и Станислава някак си в това име Борислав има и от двете Simple Smile А на галено как..?? Борко..ммм нее..

# 27
  • София
На Борислав на галено Боби. Simple Smile

# 28
То и моят мъж не беше съгласен за Ивайло, но ако беше момче , най-вероятно щеше да е така. Свекър ми е Иван и щях да го кръстя на него.
И сега не е много съгласен с моя фаворит, но ако в крайна сметка реша, че ще е това име, той ще свикне. Каквото и име да дадеш на детето си, ще ти хареса после, дори и да не ти е било любимо в началото. Просто защото детето ти ще го изпълни със смисъл. Това е моето мнение.
Напълно те подкрепям.
Иначе на мен ми харесва Матей.

# 29
Самуил, Крум, Пламен, Стилиян..
Александър...  Thinking .. в групата на моето дете в градината има 4 момчета с това име.

Общи условия

Активация на акаунт