не знам колко ще ме държи мотивацията да си играя...
Един чувал моркови и един чувал пащърнак...варене, после пасиране, кубчета, пликчета
Аз бих нарязла на кубчета сурови и във фризера и да варя на деня, но ако на теб не ти пречи давай така 
Днес й дадох и авокадо за първи път, изобщо не й хареса, изплю всичко, та се наложи да го сложа в крушата и така ще го смесвам няколко дни.
А тия дни както го дават до 23 градуса да става, ще махна и чувала
Твоята Дани си е със собствено мнение
Твоята Дани си е със собствено мнение

не се нагласяй предварително за нищо, още по-малко че ще ти е трудно и бъди търпелива 
отскоро ви открих и сте ми много полезни! Моят малък разбойник беше с дата 27.10.2015 но се роди на 02.11 във Франкфурт
От вас научих много полезни неща за захранването- нашата лекарка не ни даде много информация - просто каза че няма грешно и правилно и да съм процедирала както искам
Иначе бебо май стачкува в момента , "наяжда" се за 3-4 минути и прави паузи от мин. 3,5 часа а пък през ноща почна да яде често. Ние ще започваме захранването този уикенд.. Купих за проба пюре от бели моркови на ХИП , ако се справим добре почвам и аз да му ги готвя сама.. вече даже нямам търпение - първо дете, тя на всичко се радва човек
Имам един въпрос към вас: как и по-колко спят вашите бебоци през деня? Ние спим по 30-40 минути и се приспиваме отново след

заспива към 21 часа и спи по принцип до към 7 часа. Две нощи обаче се буди към 4:30 и търси мляко.
Препоръчани теми