Още един път да се извиня, ако някой се е засягал от думите ми!

- от два дена му правя каша от био брашно от царевица, без глутен, понеже ми свършило брашното от елда, а не съм обърнала внимание. Търсейки в магазина, на някои култури като просо и ориз, пишеше "може да съдържа следи от ядки, соя и сусам" и не ги взех. Единствено горе споменатото брашно ми влизаше в изискванията. Четох и на инстнантите каши упътването, за да придобия горе долу представа какви мерки се правят и така, вече втори ден му правя 2 супени лъжици със 100-150 мл вода, добавям и 50 грама плодово пюре от ябълка и си ги хапва до последната лъжица! Като разлика мога само да кажа, че с готово брашно стават много по-бързо и много по-гладки кашите.
дано не е само единично явление 
вече започнах и да се притеснявам .На нас не ни дават ама каквито и да били изследвания ...моя момак не иска каши , пюрета ...вчера е ял попара от сок на сърми и си облиза пръстите ..хвърля ме в 9 глуха какво жерание има за нормална храна ... 
Хем беше при моите родители и пак ми беше едно такова притеснено. Сутринта майка ни я докара

.
Аз към момента не мога да педприема такова решение
Моите родите не са в Бг, а при свекървата абсурд

Тъй като ММ тзи седмица е командировка и сме самички с малчо, а аз и прескачам малко до работата и ми е малко напрежение...но все пак се справяме 
Хапва си месното пюре с кеф, макар, че засега е хапвал само два пъти и то единия път само няколко лъжички
Малко се позачудих, защото реално за почти цял месец е качил около 270 - 280 грама, обаче педи каза, че всичко е ок и детето е видимо "добре гледано и обгрижвано" и много добре си се развивал. Грамовете и сантиметрите не били толкова важни
Надявам се да е така 
Но до около 8 -я месец мисля, че нещата ще са готови. Решила съм да заменя кърмата с АМ 2-ка, а не с кисело мляко, каквито съвети получавам. Вече дадох 30 мл. АМ и беше добре прието, смятам да заменя едно хранене за около седмица и след това до навършване на 7 ,месеца, ще кърмя сутрин и вечер
След това две седмици ще кърмч само сутрин и до към 8 месец да сме на АМ 

Препоръчани теми