Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 36

• 120 240
  • 754
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Благодаря!  bouquet

# 181
Дами, дайте идея за измиващ гел за лице, който да не пресушава зверски. В момента използвам Билка с краставица и пъпеш, но после кожата ми е  ooooh! а уж се води хидратиращ...хидратиращ, грънци!

# 182
И аз не съм доволна от измиващия гел на Билка по същите причини и се присъединявам към питането  Peace

# 183
Моя грешка, мислех, че пиша в кремовете  Embarassed Joy сега ще помисля и ще пиша кои са ми ок, защото моите изисквания са същите Simple Smile

Последна редакция: чт, 07 апр 2016, 23:01 от Не се сърди, човече

# 184
Нищо против въпросната тема, но коментираните там продукти не са ми в бюджетната прогноза  Mr. Green затова и питам за отзиви тук.

# 185
  • Русе
Дами, дайте идея за измиващ гел за лице, който да не пресушава зверски. В момента използвам Билка с краставица и пъпеш, но после кожата ми е  ooooh! а уж се води хидратиращ...хидратиращ, грънци!
В момента за моята комбинирана кожа - мазна предимно в Т-зоната, ползвам пяната на Алверде с ябълка и лайм и един измивен гел с краставица на Balea. И от двата продукта нямам опъване след това. От гелчето в началото слагах доста и трудно го отмивах. Сега на мокро лице, вземам колкото грахче и разтърквам. Има и малко експолиращи частици вътре. И двата продукта са доста икономични.

# 186
Ето го любимият ми, който успешно се конкурира със скъпите, даже е много по-добър от тях Simple Smile
Скрит текст:

# 187
Този на Балея изглежда добре Simple Smile ще взема да го тествам. Кожата ми е доста сухичка. Мицеларната вода не ми върши особена работа, защото след нея не си учвствам лицето чисто изобщо.

# 188
Марката Балеа само в ДМ ли може да се намери?

# 189
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Марката Балеа само в ДМ ли може да се намери?

Да.  Peace

# 190
Ясно, благодаря  Peace

# 191
  • София
Побут  Grinning
Предложения за бюджетен мъжки крем за лице за смесена кожа? Rolling Eyes

# 192
Mammi, препоръчайте продукти за контуринг ( бюджетни )  newsm78

# 193
Аз си поръчах от една страница във фейсбук палитра миналата седмица и съм доволна. Ето я:
http://shopbeauty.s3.amazonaws.com/catalog/product/cache/1/image … contour-kit_2.jpg

# 194
Ето го любимият ми, който успешно се конкурира със скъпите, даже е много по-добър от тях Simple Smile
Скрит текст:

+1 Много хубав гел.
Иначе ползвам поредна опаковка от измиващата пяна на Balea с провитамин B5 и екстракт от бадемов цвят.

Общи условия

Активация на акаунт