Дългото чакане след трансфер - 47

• 73 229
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
Маняяя  Hug браво мила, все така да си расте тва ЧХГ

# 46
Браво Маня newsm18 newsm18 newsm18
Ох дано да имам и аз твоя късмет Peace Peace Peace
Аз по късно ще пиша, че чак след час ще пускам кръвчица Praynig

# 47

Ели Колко дневни са ембрионите? Направи един кръвен за всеки случай.

Kitty, 5-дневни са. Мисля днес да пускам кръвен.

# 48
Ехее колко хубави новини пак със старта на темичката!
Шошка, знаех си че ще е всичко ок и чаках да се похвалиш, браво момиче!
Много, много късмет и ужасно много положителни тестчета пожелавам на всички!

# 49
момичета, агонията за мен приключи....Тест - отрицателен  Cry когато го чакам цикъла, той не идва, а когато не го чакам - подранява, случайно да не забрави. Не ни се получиха нещата.
Дали от суеверие, дали от нещо друго, но прекалено много хора бяха информирани за това какво правим...

Ще ви разваля малко щастливата тема с една отрицателна новина.....но това е живота, лесно няма...

Успех на всички и не се предавайте.
Напускам темата!

# 50
Страхотни новини , честито на всички бъдещи мами!
Искам да питам някоя от вас слагала ли е Зарзио след трансфер и всъщност за какво е точно то?
И другото което се чудя е има ли значение по кое време на деня да си го поставям?

# 51
Мерси за окуражаването, мацки!
Маньоооо, честитооооо!  bouquet
Ели, марш за кръвен, не си хаби пишкането за уринарни - не са рентабилни на тоя етап!
Оле, как сочно почна и тая тема! Кити Кати, ти провлачи крак и сега не можем да ги озаптим!  Joy
H/I, горе главата момиче! Повечето сме минали по тоя път, и не сме се отказали. Чакаме те обратно в темата!  Hug

# 52
H/I, от опит знам, че ти е много тежко. Горе главата, ще дойде и нашият ред, няма начин да не дойде.  Hug

# 53
Искам да питам някоя от вас слагала ли е Зарзио след трансфер и всъщност за какво е точно то?
И другото което се чудя е има ли значение по кое време на деня да си го поставям?

Акушерките каза, че е хубаво да се слага вечер по едно и също време.

# 54
H/I съжалявам, мила. Това не е било твоето бебче. То те чака все още, да знаеш. Продължавай да опитваш.    spoko

# 55
Маняяяя супер е ЧХГто newsm44 smile3501, след този резултат биха ли ти пак прегнил?
H/I много съжалявам, има и такива моменти, но след тях идват хубавите така, че стъпвай бързичко на крака и скоро да си пак при нас Hug

# 56
Az Mama,
благодаря за отговора.
Обаче аз ще ходя в клиниката да ми слагат Зарзио,няма да имам възможност вечер да съм там, някой знае ли дали ще е проблем ако ходя в 15:30-16 часа в дните в които трябва newsm78
Благодаря

# 57
nini, ако имаш възможност да си бъдеш в къщи привечер, защо не си е биеш сама?

# 58
H/I съжалявам за резултата но не се отчайвай винаги вярвай!
Да след теста отново ми биха последната инжекция.
Момичвта не смея да се зарадвам

# 59
  • София
H/I съжалявам мила  Hug
Знам какво е, особено като знаят и много хора -  всеки иска да знае, пита и т.н. Когато бях с извънматочна бременност обясняване то на всички после ми беше мъка, та те разбирам. За този ни опит никой не знаеше, само баща ми. Той е най-спокоен от всички. Събирай  сили и скоро да се похвалиш.  Защо не пробвате ЕЦ с мнооооого малка стимулация. Хем е по-щадящо, хем не е толкова скъпо.

Маня момиче  bouquet bouquet bouquet  още ноемврийки се събират - ще се чакаме в ноемврийската тема,  дай Боже всичко да ни е наред.

Аз днес чакам да ми се обадят за преглед за утре. Като записвах час за преглед след положителен тест ме сложиха на изчакване, както обикновено и сега се притеснявам доки да не реши, че може да ме преглежда и друг ден и да отложи прегледа.

Общи условия

Активация на акаунт