Дългото чакане след трансфер - 47

• 73 239
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте момичета и аз да се отчета, на 14 ден ЧХГ-12.33 за мен нещата приключиха, да се надявам на есен с нова песен
Късмет и положителни мисли на всички чакащи ☺

# 601
azaliya по всяка вероятност нещата за теб са приключили ... положително.
Повтори теста след два дни за да се види дали се удвоява, ниската стойност може да е просто по-късна имплантация  Peace

П.П. пожелавам ти да съм права  Praynig Mr. Green

# 602
GreenSoul благодаря ти за куража  Hug
От клиниката ми казаха да спирам всичко, но нещо няма да загубя ако ги продължа още 2 дни  newsm78, а пък да видим чул те Господ  Praynig

# 603
  • София/Севлиево
И аз не бих се отказала толкова лесно.Моят ЧХГ на ден 7 беше 14 и нещо,после след 2 дни се беше удвоил,имаше бременност и всико останало,някои от момичетата тук знаят,че всичко приключи,НО аз съм борец и продължавам напред.Така че стискам палци при теб нещат да се развият в положителна посока.

# 604
  • София
Е, пълно с хубави новини - сърчица,  хубави ЧХГ-та  Mr. Green  Heart Eyes Много се радвам за всички ви  Hug

За витамините аз бих вземала след първи триместър, но само такива, които са извлечени от органични зеленчуци и плодове, а не синтетични. Денис ми препоръча едни, но още не съм ги поръчала от iherb. Чакам да мине 3 месец.

# 605
Здваейте момичета! Включвам се тук 7 ден след трансфер на 3 петдневни снежинки.  Освен наболяването в кръста и пъпките които ми излизат по лицето (като тиинейджър) нямам други усещания. Теста ми е в петък. Дано тези неща са на хубаво. Как мислите? Имали ли сте такива "мъки" Simple Smile ?

Здравей!И аз съм в 8ден след ЗЕТ на 2 5дневни  Wink споко не си сама и аз нямам грам симптоми и спрях да търся такива  Peace Стискам ти палци теста да ти е положителен  Peace Peace Peace

# 606
Kali  и birzata и аз съм почти с вас.

Днес ми е 6 ти ден след ЕТ и сглупих преди малко: взех си един Престо и аз незнам защо, но не са хубави нещата. Даже и много бледа черта не се вижда. Разочаровах се , може би от себе си повече. Надявах се , понеже болките ми спряха и впредвид това че ембриона беше бластоцист и то експандирал в последен стадий че вече ще се е имплантирал.
За първи път стигаме дотук, за първи път имаме бластоцист..Бяха големи мъки, разочарования, на предишния трансфер не ми дадоха никаква надежда.Нямам сили вече.

Съжалявам момичета, ако съм ви развалила деня с моите черни мисли.
И си казах рано е момиче  недей.. резултат толкова рано абсурд, но се надявах на нещо бледичко, мираж може би..

# 607
успокой се. аз съм имала 15 на 8 ден от ЕТ. на 6 ден да е било 4-5. никой тест не може да го засече. изчакай още поне три дена и пусни кръвен. имай предвид, че поради по-дългото време в изкуствена среда чхг-то при бластоцити като цяло нараства леко по-бавно в сравнение с тридневните.

# 608
  • София

Днес ми е 6 ти ден след ЕТ и сглупих преди малко: взех си един Престо и аз незнам защо, но не са хубави нещата. Даже и много бледа черта не се вижда. Разочаровах се , може би от себе си повече. Надявах се , понеже болките ми спряха и впредвид това че ембриона беше бластоцист и то експандирал в последен стадий че вече ще се е имплантирал.
За първи път стигаме дотук, за първи път имаме бластоцист..Бяха големи мъки, разочарования, на предишния трансфер не ми дадоха никаква надежда.Нямам сили вече.

И си казах рано е момиче  недей.. резултат толкова рано абсурд, но се надявах на нещо бледичко, мираж може би..

Ама ти си за бой  #2gunfire Както така си причиняваш такъв стрес в 6-ти ден!!!!! Няма никакъв шанс пиклив тест да ти покаже. Спри да се тормозиш,  защото напрежението вреди изключително на зрънчо.
Поне до 10-ти ден трябва да се изчака, защо си причинявате такова нещо, не знам.
Сега се успокой. Няма значение какво качество е ембриона. Моя единия беше превъзходен бластоцист и получих имплатационното зацапване чак на 8-ми ден. И не само аз. Повечето момичета, които са имали импланционно зацапване е било около 8-ми ден.
Ех, тези мераци за ранни тестове не ги разбирам. Освен разочарование, друго какво?

# 609

Ехоо, не се отчайвай така. 6- ти ден на пиклив тест, нищо няма да ти отчете. Изчакай още 3 дни и пусни кръвен. При мен на 9 ден от трансфера, кръвния показа.  Имаше много момичета с кръвен над 100 и отрицателен уринен тест.

# 610
Благодаря ви , добре че ви има Hug Hug Hug

Докторката ми каза тест на 9ти или 10 ден. Така че спирам да мисля и пускам кръвен в Петък.  А дотогава  Praynig

# 611
Здваейте момичета! Включвам се тук 7 ден след трансфер на 3 петдневни снежинки.  Освен наболяването в кръста и пъпките които ми излизат по лицето (като тиинейджър) нямам други усещания. Теста ми е в петък. Дано тези неща са на хубаво. Как мислите? Имали ли сте такива "мъки" Simple Smile ?
Аз. Бях като пица в лицето Mr. Green

azaliya, Буци беше с чхг 12 и роди нормално.

И си казах рано е момиче  недей.. резултат толкова рано абсурд, но се надявах на нещо бледичко, мираж може би..
Аз не искам да прозвуча грубо, ама пиклив на шести ден?! Направо да беше пробвала от пункция...

# 612
Честити сърчица и положителни тестчета bouquet на чакащите много стиснати палчета,пиклив тест на 6 ден мисля,че е прекалено рано да покаже,споменавала съм и преди,че моя пиклив показа бледа втора черта чак на 14 ден,при вече сигурна бременност след кръвен тест bouquet

# 613
Аз малко я разбирам за пикливия на 6-ти ден  Rolling Eyes щото и аз така като нея не издържах психически пикнах точно на 6-ти ден.. мълчаливо ще си го запазя за спомен  Whistling
Ако я питате по друго време и тя ще ви убеди че не се прави на 6-ти ден, но напрежението от чакането действа различно на хората и сглупяват. Хубавото е, че хората сме социални същества и ако няма наблизо близък човек, който да го играе коректив можем и във форума да го открием  Peace

# 614
Meri_Dik  да ти кажа аз на 10 ден с 192 имах едва забележима ,ама наистина една забележима втора черта на пикливия тест.
Едва на 12 ден след удвоено 413 ЧХГ се появи тъй-дълго чаканата червена втора черта.
Изобщо да не се отчайваш.
Почивай си повече и само положително мисли за малките ни бебоци Simple Smile))
Спискам палци на всички чакащи и честито на всички със сакчета и сърчица  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт