Дългото чакане след трансфер - 47

• 73 287
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
Момичета да се отчета и аз-видяхме два живи ембриона с тупкащи сърчица.
Прави бяхте -такаво щастие няма ЩАСТЛИВА съм
Бърборанче много хубаво ЧХГ
Грийн Соул честито мила

# 571
  • гр.София
Ееееееее Маня, честито Hug Hug Hug Нали искаше близнаци Heart Eyes

# 572
vespova с теб сме заедно значи и аз съм втори ден с две двудневни, Желая ти успех!

За селена нищо не казахте, търсих назад по темите, но не мога да намеря, изписан ми е до тест, но ме е страх да го пия, наистина ли е токсичен.

# 573
Момичета възможно ли е на 10 ден след трансфера още да не се е покачило ЧХГ то. Нямам цикъл към момента но и няма признаци . От спешния ми казаха задължително на 14 ти ден отново тест

Последна редакция: пн, 11 апр 2016, 19:29 от irenaz

# 574
Salilinda , Vespova  сега е времето да се поглезите с приятни занимания, вкусна храна, повече почивка, чувствайте се добре, за да го почувстват и бобчетата  Hug

Маня, браво и на теб и на двете ти борбени душички ! Леко бременеене до края!  Hug

Шоши, стискай кълки мила, то се е преборило вече за теб  Hug

Докато пиша пак се насълзих, много ревлива съм станала т.е. още повече  Rolling Eyes

# 575
Да да това исках много.

# 576
vespova с теб сме заедно значи и аз съм втори ден с две двудневни, Желая ти успех!

За селена нищо не казахте, търсих назад по темите, но не мога да намеря, изписан ми е до тест, но ме е страх да го пия, наистина ли е токсичен.
Някъде бях чела , че е токсичен за плода, но щом ти е изписан от лекар, слушай него най- добре.
А защо ти е изписан??

# 577
не знам, задно с дугите хапове и витамини, още от стимулацията и сега само пише, че приема им продължава до прегледа, ако дай боже има такъв  Simple Smile

# 578
не знам, задно с дугите хапове и витамини, още от стимулацията и сега само пише, че приема им продължава до прегледа, ако дай боже има такъв  Simple Smile

Мисля, че Стаменов беше казал на едно момиче, че селена е ембриотоксичен.
Аз също съм го пила след трансфер за съжаление неуспешен. Най добре се обади на доктора и го попитай защо трябва да го пиеш.

# 579
В моите витамини има селен, не ми повлияло лошо, даже преди трансфера отделно пиех селен за ЩЗ, и бебки са добре.

# 580
Помолих за съвет нашата безценна Denis, тя писа че Селена във форма селенометионин, даже е много пилезна и се успокоих, голяма муха ми беше влязла в главата с него.

# 581
Еее, евала на Дениз, беее!
Аз съм на един Пренатал и това е. А, да,и по препоръка отново на Дениз, съм на Омега 3 с тройно количество DHA.

# 582
На мен пък Стаменов ми каза нищо да не съм взимала, чак след 12-а седмица, ако ЖК каже. След като ще правя втори курс с АБ в рамките на 1 месец, го попитах поне Биозин мама дали да купя. Влезе ми доста остро с репликата, че е време да свиквам със специалното сътояние, наречено бременност - пада ти имунитета и започват проблеми, но не вдигаме имунитета изкуствено, защото тогава започват още по-големи проблеми. Един вид - всичко допълнително, което приемаме, било борба срещу тялото. Или така го разбрах аз!

# 583
Мале, кво сдружение на специалисти сме станали вече...
Я да запитам, с киселините кво се прави?

# 584
Аз поне такова чудо нямам.

Общи условия

Активация на акаунт