Дългото чакане след трансфер - 47

• 73 307
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  • София
За съжаление, такива интернет петиции не водят до резултати... Трябва си друг подход.

Подписах,  но и аз съм на това мнение.  Peace

# 556
Те излязоха и пред камера, с лицата си. По Нова ТВ. Този подход трябва.
Аз много късно разбрах, беше минало - и аз щях да изляза, не ме е срам.

# 557
  • София
Те излязоха и пред камера, с лицата си. По Нова ТВ. Този подход трябва.
Аз много късно разбрах, беше минало - и аз щях да изляза, не ме е срам.

Да, съгласна съм. Хубав репортаж беше. Но видяхте ли отговора от ФАР?

# 558
Момичета, имам изписан селен, но някой тук беше писал че е токсичен за ембрионите. Може ли малко подробности по въпроса, ако сте запознати?

# 559
Момичета, днес ми е 14 ден след трансфер. Как ви се трува резлутата ми - 427. Трансфер на 2 бластоциста и една морула

# 560
Момичета, днес ми е 14 ден след трансфер. Как ви се трува резлутата ми - 427. Трансфер на 2 бластоциста и една морула

Резултата ти е чудесен:)) честито! И да ти е леко до финала:))

# 561
 barborancheee честито! Лека и безпроблемна бременност и здрво и красиво бебче на финала!

# 562
Момичетаа, много ми се хапва нещо сладичко. Знам че не е хубаво да се яде сладко, и се чудя дали да почакам до теста newsm78

# 563
barboranchee страхотен резултат ! Честито и лека бременност !  Hug

# 564
Бърборанче, честито мила!
Мери Дик, с един шоколад, сладолед, парче торта, банан или нещо друго сладко, няма да осуетиш опита! Като ти се хапва, яж! Въпроса е да не се изхранваш основно с шекери  Wink

# 565
Охо, нови бебоци, честито Бърборанче!  bouquet

Браво и на смелите момичета, които застанаха пред камерата на нова тв.  bouquet Подклепям ви духом, че съм с глава над легена през повечето време

Днес чух сърчице...

Ако правилно разчитам цифрите и буквите на снимката съм 7с+1д и е дълго почти 1 см.  Kissing Heart

Милата ми душичка толкова ме измъчи тези дни, но то си е добре милото ми  preggo
Плача от щастие... няма друг такъв дългоочакван момент..

# 566
Оле, Грийнчеее.... Голямо щастие! А дано тея сърца ни разтапят цял живот!

# 567
  • София
Браво Грийнсоулче Wink
Шошка, а ти как си, почиваш ли си Simple Smile

# 568
Елби, добре съм, мило. Къде почивам, къде изляза някъде на въздух, уж почивам, ама още зацапвам, та дори вчера се ипоизплаших, че леко се усили. Иначе се завърнах на работа при условие, че няма да ставам от стола, и ако ми кефне си отивам да почивам. 
Карам го от преглед на преглед, чакам да видя сега в петък дали е наред шушулката.
Иначе се изпълвам с кеф, като чета хубави новини!  Simple Smile

# 569
Здравейте, на мен ми е втори ден след трансфер на два ембриона и гледам да си почивам. Имам леко придърпване, но то си е нормално. Въпреки че не ми е за първи път, неизвестността ме побърква...

Честито на всички видяли втората черта!  bouquet

barborancheee, мечтая си за такова ЧХГ, честито!

Общи условия

Активация на акаунт