Дългото чакане след трансфер - 47

• 73 314
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Ох, момичета, аз май приключих с опита. Днес ми е 9-ти ден от трансфера и преди малко прокървих, а така бях сигурна, че е имало имплантация  Cry! Сега ме боли стомаха и лежа и се обвинявам, че сутринта си направих по-дълга разходка и сама съм прецакала нещата. Чудя се, дали да спирам лекарствата  newsm78?

# 541
Мишана Това едва ли е цикъл. Обади се на лекуващия ти лекар за консултация и в никакъв случай не спирай лекарствата на своя глава. Тест правила ли си?

# 542
Ох, момичета, аз май приключих с опита. Днес ми е 9-ти ден от трансфера и преди малко прокървих, а така бях сигурна, че е имало имплантация  Cry! Сега ме боли стомаха и лежа и се обвинявам, че сутринта си направих по-дълга разходка и сама съм прецакала нещата. Чудя се, дали да спирам лекарствата  newsm78?
Нищо не спираш. Чакаш си теста и тогава. За сто и първи път - едно прокървяване не е края на света. Да не звуча рязка, ама на всеки 3 страници едно и също Laughing Стискай кълки и успех на теста Hug

# 543
Мишана, до колкото знам прокървяването не е 100% неуспех. Бих те посъветвала преди да се самообвиняваш и спираш лекарствата да си направиш кръвен тест.  Peace

Аз напоследък само минавам да ви чета, че ме налегнаха странични ефекти на бременнните и ми е трудно вече всичко..  Sick

Успех на новозабременелите и кураж и гушки на неуспелите  Hug

# 544
Нищо не спираш. Чакаш си теста и тогава. За сто и първи път - едно прокървяване не е края на света. Да не звуча рязка, ама на всеки 3 страници едно и също Laughing Стискай кълки и успех на теста Hug
Да де, чета, чета, ама като ти се случи на теб е различно  Hug.
Мисля да спра поне аспирина , а утре ще направя един уринарен,че нали е най -добре сутрин. В понеделник така или иначе бях решила да правя кръвен, да видя поне дали е имало имплантация.

# 545
На мен ми се случи Grinning Осми и девети ден зацапах! После в шеста седмица пак Wink

# 546
Аз пък и досега не зацапах, ама провал...Така че не унивай!
Успех на всички Simple Smile

# 547
Ох, звучите много окуражително , дано и при мен е за хубаво  Crazy!

# 548
Да де, чета, чета, ама като ти се случи на теб е различно  Hug.
Мисля да спра поне аспирина , а утре ще направя един уринарен,че нали е най -добре сутрин. В понеделник така или иначе бях решила да правя кръвен, да видя поне дали е имало имплантация.
Може да спреш аспирин за 1-2 дни, ако имаш утрогестан почни да го пиеш и лежане.

Последна редакция: сб, 09 апр 2016, 21:02 от -INA-73

# 549
Мери До колкото знам ембриончетата се поставят в матката, а не в яйчниците, но придърпванията са нормални симптоми след трансфер, не се притеснявай.
[/quote]

Имах впредвид че болката е вдясно ниско долу, аз го усещам като болка в яйчника. Дано да е ембриончето. Praynig

# 550
Добре дошли и успех на новодошлите!
Мишана не се итказвай толкова лесно.Според мен за пикливият тест е много рано- не е ли по добре да си направиш кръвен на 11ти ден

# 551
http://www.peticiq.com/142772 Момичета, подпишете петицията ни!

# 552
Кръвен ще си направя в понеделник, че утре мисля изобщо да не излизам. За момента май спря кървенето, но мисля тази вечер да взема утрогестана през устата. Благодаря ви за подкрепата, момичета  Hug!

# 553
Подписана е петицията. Една приятелка ми беше на гости - и тя я подписа покрай мен, тя няма проблеми, била е и донорка и е много съпричастна душицата Simple Smile
Споделих я и публично във фб, дано повече хора подпишат...

# 554
За съжаление, такива интернет петиции не водят до резултати... Трябва си друг подход.

Общи условия

Активация на акаунт