Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~88~

• 36 175
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
  • близо до брега на морето
Не че нещо, ма да поздравя отбора на глухите  Mr. Green
аааа, лютвеееен болума девамедиоооо Mr. Greenзаман вар

# 496
Не че нещо, ма да поздравя отбора на глухите  Mr. Green
ааааа Joy Joy Joy Joy Joy
Кой сега е глухар Mr. Green Кво стана Mr. Green Май имаше засечка, а Joy Joy Joy Joy Joy Напрау ми гърмят фойерверки в ушите ся Joy Joy Joy Joy Joy

# 497
Joy Joy Joy Joy Joy чек сериата не е свършила, куршумът мож да е изстрелян в друг момент и от друг, и да са го натъкмили към фрага Laughing докато не свърши, не се предавам, че съм чула изстрел Mr. Green

# 498
Ан тъй Васе Laughing малко подкрепление Joy Joy Joy ще гръмне-ма кой и кога Joy Joy

# 499
Joy Joy Joy Joy Joy чек сериата не е свършила, куршумът мож да е изстрелян в друг момент и да са го натъкмили към фрага Laughing
аха, чекай Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
После ше приемам поздравленията, споко Mr. Green

# 500
Ан тъй Васе Laughing малко подкрепление Joy Joy Joy ще гръмне-ма кой и кога Joy Joy
аха, ама друг път... Joy Joy Joy
Хич не се измъквайте Naughty Баш за тая сцена ставаше въпрос Laughing

# 501
На немски ли требе ти пишем евентуално Laughing-ма ако ли не-ти ще пишеш на дойч-че адаша чува добре hahaha hahaha hahaha

# 502
Озан си държи, че Зейнеп не трябва да разбира Mr. Green на страната на Емир ли бил Laughing

# 503
Леле, леле Емко голям плувец, че и салто прави newsm53

# 504
Таз пак я приземи галиба...

# 505
Ние предположихме, че е на тази сцена, а ти че няма изстрел Laughing ше видиме има ли, или няма Laughing
Въпросът беше в това, дали чуваме изстрел, а не на коя сцена е hahaha hahaha hahaha

# 506
Ние предположихме, че е на тази сцена, а ти че няма изстрел Laughing ше видиме има ли, или няма Laughing
Въпросът беше в това, дали чуваме изстрел, а не на коя сцена е hahaha hahaha hahaha
тц, тц, тц, приемете вече че сте глухи и не се измъквайте hahaha hahaha

Адаш, пробвай и на немски Joy Joy Joy
Обаче аз зех поправителния, ама ти го закъса много със слуха Joy Joy Joy Joy

# 507
Тез не се ли измориха-евли кадън била-ми бошанмак и готово бе...таз пак-надежда имала-ау, иде ми да я изшия през екрана бе #Cussing out

# 508
Той й вика,  че не може без Нихан, да не настоява повече, тая па - не ми говори, че сме приятели, аз не искам да сме само приятели Mr. Green съжалявам, повече от това не можем да бъдем Laughing

# 509
Тез не се ли измориха-евли кадън била-ми бошанмак и готово бе...таз пак-надежда имала-ау, иде ми да я изшия през екрана бе #Cussing out
Joy Joy Joy Joy Joy май тепърва ше ни късат нервите Laughing

Общи условия

Активация на акаунт