Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~88~

• 36 171
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
  • близо до брега на морето
Ма Нихан нали махна пръстена бе-като говореше с баща си имаше такъв на ръката Shocked

# 511
 Това го пропуснах Laughing Ма дека са рекламите Mr. Green
Ма Нихан нали махна пръстена бе-като говореше с баща си имаше такъв на ръката Shocked
Това го пропуснах Laughing Ма дека са рекламите Mr. Green станах няколко пъти вече ooooh!

# 512
За кой купува дрешки newsm78 хем казва й че няма дъщеря, но дай боже да има, хем купи дрешки Laughing

# 513
Въх, намек ще прави с тия дрешки галиба Laughing и както за загорили-мамммма мия

# 514
Здравейте и от мен Simple Smile Аз тази вечер имам гости и не мога да ви следя, но си откраднах 5 минутки, за да видя какво става Simple Smile Има ли нещо интересно? Не знам как се пращат картинки, но ви черпя с вкусни постни сладки Simple Smile

# 515
Въх, намек ще прави с тия дрешки галиба Laughing и както за загорили-мамммма мия
Joy Joy Joy Joy мда каза дай боже след година да имам Laughing значи се точи още сега hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 516
Тез двете к'во ще измислят- и двете не ги щат-ма  имат умут още.Асуто какво каза на Емчо за Кемал newsm78

# 517
Някой хвана ли нещо от разпита на Туфан???? Аз ...Йок....ама пък е интересант моментът.... Peace

# 518
Здравейте и от мен Simple Smile Аз тази вечер имам гости и не мога да ви следя, но си откраднах 5 минутки, за да видя какво става Simple Smile Има ли нещо интересно? Не знам как се пращат картинки, но ви черпя с вкусни постни сладки Simple Smile
Има, има интересно....няма изстрел Laughing
Приятно гости и мерси за сладките Hug Серията е хубава и динамична Heart Eyes

# 519
  • near Sofia, Bulgaria
Туфан се кълне, че не му е брат, кара го да повторят теста, казва, че не работи за друг, ма Емко не вярва  Peace

# 520

Joy Joy Joy Joy
Ам-чи така си е .... де Heart Eyes Peace Laughing

# 521
Туфан се кълне, че не му е брат, кара го да повторят теста, казва, че не работи за друг, ма Емко не вярва  Peace

И аз така си го натамъних - ама за всеки случай - да СА проверя..... Heart Eyes

# 522
Здрасти Hug Hug Hug

Додох на най дългите риклами ooooh!

Мимо ма още ли си верваш че не си глуха Mr. Green

# 523
Има, има интересно....няма изстрел Laughing
Приятно гости и мерси за сладките Hug Серията е хубава и динамична Heart Eyes
Значи ще чакам превода с нетърпение Simple Smile  Приятна вечер на всички и до скоро Simple Smile

# 524
Тез двете к'во ще измислят- и двете не ги щат-ма  имат умут още.Асуто какво каза на Емчо за Кемал newsm78
Асуто вика на Зейнеп, че ако Нихан си отиде и Емо след нея, с Озан е свързано всичко Laughing а при Емко, той й казва да не се тревожи, ще свърши, неотдавна дал на Кемал една душа Laughing може би ние се приближаваме към края Laughing не знам кой го казва тва последното, при рускините е само писането без уточнение, и като изпусна нещо, не знам кой го казва Laughing

Туфо казва на Емко, че е станала грешка и че не му е брат Laughing

Общи условия

Активация на акаунт