Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~88~

• 36 247
  • 754
  •   1
Отговори
# 330
newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
На линия съм Mr. Green ма добре,че нямах ток и батерия hahaha hahaha hahaha щеше да има лекция hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ади и на бг Laughing

След като Нихан показва видеозаписа на Емир, той се опитва да й попречи да го напусне, но тя е твърдо решена да го направи. Докато Кемал и Нихан заедно подхождат към края на тази игра, Емир с помощта на малка игра, ще напомни на Нихан за задълженията й. Дори ако това я изплаши малко, тя все пак независимо от семейството си, няма да направи крачка назад. Готова е да покаже на всички невинността на Озан. Докато Емир търси начин да спре Нихан, отношенията му с Кемал ще се влошат допълнително. Кемал и Нихан са с надеждата, че отново ще бъдат заедно и се чувстват така, сякаш отново са се родили. Най-голямата подкрепа имат от Лейла, но дори и тя се страхува от това, което може да направи Емир.
От една страна Кемал все още ще търси  кой е изнудвача, от друга Емир ще притисне Туфан до стената, мислейки, че той е брат му. Докато Емир на сто процента не узнае истината, Туфан го чакат трудни времена. А Галип все още е много ядосан на Кемал, че е разкрил семейната му тайна. И този гняв се разпространява и към семейството на Кемал.
Цялото семейство са шокирани от новината, че Нихан иска да се разведе с Емир. В това време, в което Озан обръща гръб на Нихан, Зейнеп още повече се заинтригува от тази голяма тайна.  Зейнеп отново осъзнава, че ако Нихан си тръгне, ще загуби Емир. Кемал, както и Нихан, с нетърпение чакат деня, в който отново ще бъдат заедно. Асу, която разбира това, е в паника и веднага отива при Фахиме. Двете са готови на всичко, за да го предотвратят.
Кемал и Нихан ще вземат ново решение, благодарение на новата точна подсказка на изнудвача. В това време на вратата на Емир се почуква. За двама души, това ще бъде добра новина, но за друг ще бъде лоша.

Изпуснала съм едно изречение Laughing ади добавям го Laughing...... се заинтригува от тази голяма тайна. Зейнеп отново ще се опита да се доближи до Емир, но този път той не е в състояние да я види. Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: пн, 28 мар 2016, 17:20 от savovas

# 331
  • близо до брега на морето
Васе newsm51 love001-а ся,кой ще е тоз на вратата и за кого нема е угодно Mr. Green
Скоро не чакам чаршефи да мачкат наще-ще има им пречат още-дано не са 5 год Laughing

# 332
Аз , слава на Бога въобще не се влияя и не се дразня от смяната на времето - превъртам часовника и съм о.к , НО много се дразня от глупости и от това да казваш на черното бяло !

Много хубави Кемал и Нихан , много любов в погледите , страхотни са двамата ( нищо , че го е подпрела ) ! ПОВРАРЯМ КЕМАЛ и НИХАН , не Бурак и Неслихан  newsm48

Цитат
Здравейте, милички  Hug Hug Hug

Погледнах набързо да видя има ли трей, а вие чудеса сте натворили, а Фили направо ме развесели истинск Grinning Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha пак си ходила по чуждите дворове  Wink
Клари, честито ти си нашата гордост newsm10,
 това успях да видя набързо, довечера ще чета по-обстойно. Страхотно настроение ми дадохте за края на деня БЛАГОДАРЯ  newsm51

# 333
Тенкс за снимките и превода bouquet
Интересен епизод ни очаква Peace
Сега до края на сезона и следващият ще гледаме как ту Емир,ту Асу и Фатма им пречат.
Може и Зейнеп да им пречи също,но нещо не ми се връзва как Зейнеп губи Емир ако Нихан си тръгне.
И това дето ще зарадва двама души мисля че ще в молбата за развод Емир и Нихан,ако е на Ондер и Вилдан кои ще се радват за развода Зейнеп и ?

# 334
Тая новата колежка-zighzy-защо се цитираш и ти бе мила Rolling Eyes...цитирай това което искаш и пиши от твое име Embarassed
Пък за другото ще премълча-ще бъде много по-добре Peace за всички-но не се знае до кога Mr. Green
Ох-Клари-коя е Фатма newsm78-при теб не мога си обясня доста неща-затова питам Peace

# 335
Васе newsm51 love001-а ся,кой ще е тоз на вратата и за кого нема е угодно Mr. Green
Скоро не чакам чаршефи да мачкат наще-ще има им пречат още-дано не са 5 год Laughing
На вратата е полицията Laughing за Ниханче и Кемал добра Laughing за Емко лоша Laughing

# 336
newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
На линия съм Mr. Green ма добре,че нямах ток и батерия hahaha hahaha hahaha щеше да има лекция hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ади и на бг Laughing

След като Нихан показва видеозаписа на Емир, той се опитва да й попречи да го напусне, но тя е твърдо решена да го направи. Докато Кемал и Нихан заедно подхождат към края на тази игра, Емир с помощта на малка игра, ще напомни на Нихан за задълженията й. Дори ако това я изплаши малко, тя все пак независимо от семейството си, няма да направи крачка назад. Готова е да покаже на всички невинността на Озан. Докато Емир търси начин да спре Нихан, отношенията му с Кемал ще се влошат допълнително. Кемал и Нихан са с надеждата, че отново ще бъдат заедно и се чувстват така, сякаш отново са се родили. Най-голямата подкрепа имат от Лейла, но дори и тя се страхува от това, което може да направи Емир.
От една страна Кемал все още ще търси  кой е изнудвача, от друга Емир ще притисне Туфан до стената, мислейки, че той е брат му. Докато Емир на сто процента не узнае истината, Туфан го чакат трудни времена. А Галип все още е много ядосан на Кемал, че е разкрил семейната му тайна. И този гняв се разпространява и към семейството на Кемал.
Цялото семейство са шокирани от новината, че Нихан иска да се разведе с Емир. В това време, в което Озан обръща гръб на Нихан, Зейнеп още повече се заинтригува от тази голяма тайна.  Зейнеп отново осъзнава, че ако Нихан си тръгне, ще загуби Емир. Кемал, както и Нихан, с нетърпение чакат деня, в който отново ще бъдат заедно. Асу, която разбира това, е в паника и веднага отива при Фахиме. Двете са готови на всичко, за да го предотвратят.
Кемал и Нихан ще вземат ново решение, благодарение на новата точна подсказка на изнудвача. В това време на вратата на Емир се почуква. За двама души, това ще бъде добра новина, но за друг ще бъде лоша.

Изпуснала съм едно изречение Laughing ади добавям го Laughing...... се заинтригува от тази голяма тайна. Зейнеп отново ще се опита да се доближи до Емир, но този път той не е в състояние да я види. Laughing Laughing Laughing

Васе,  Heart Eyes  Hug bouquet

# 337
На вратата е полицията Laughing за Ниханче и Кемал добра Laughing за Емко лоша Laughing
Simple Smile wavey
А така. Heart Eyes
Благодарско за всичко споделено-трей, озет, снимки, както и за преведената серия.

# 338
Тая новата колежка-zighzy-защо се цитираш и ти бе мила Rolling Eyes...цитирай това което искаш и пиши от твое име Embarassed
Пък за другото ще премълча-ще бъде много по-добре Peace за всички-но не се знае до кога Mr. Green
Ох-Клари-коя е Фатма newsm78-при теб не мога си обясня доста неща-затова питам Peace
Майката на Кемал Laughing

# 339
Joy Joy Joy Joy Joy ем, то не е лошо да я кръстим така, че туй Фахиме Mr. Green излита от акъла на някои Laughing

Наде Hug

Фрагманчеее Laughing свали пръстена newsm44

# 340
Ренко Hug саол-имах нужда от помощ Laughing
Васе Heart Eyes Hug bouquet

# 341
който пише от тела греши.Сорри Peace
Тенкс за фрага bouquet

# 342
Страхотен е фрагмана, браво на Севдите  Whistling

https://www.youtube.com/watch?v=LaoHvbPYDUw

# 343
Опс, Евето  bouquet го е направила вече Laughing

Последна редакция: пн, 28 мар 2016, 18:47 от savovas

# 344
Joy Joy Joy Joy Joy ем, то не е лошо да я кръстим така, че туй Фахиме Mr. Green излита от акъла на някои Laughing

Наде Hug

Фрагманчеее Laughing свали пръстена newsm44

Васе, Hug мерси за трея, Еве, тенкс за превода му.
За първи път отначалото на сериала изпитвам отрицателни чувства към Емир, Дявола в него вече ми идва в повече.
Досега не ми беше противен, но сега вече когато уж не би трябвало да има пречки пред нашите Севдички той отново вади Дяволската си същност на показ.
Да, не съм очаквала, че, ще ги остави намира и, ще му даде доброволно Нихан, но идиотизмът му ми идват в повече, наистина ми опротивя този герой.

Последна редакция: пн, 28 мар 2016, 19:10 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт