Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~88~

• 36 118
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
  • близо до брега на морето
АДАШЧЕ Hug Hug Hug изстрел имаше Naughty ма ни фърлиха през черешата пак-ей до ся го слушах бе...пък и тоз път сме доста newsm03 newsm47

# 601
Еве Heart Eyes Hug много е красива верно на тая снимка .
Аз още твърдя , че имаше изстрел и беше сложен именно за да си помислим , че има някой гръмнат, чак толко не съм оглушала все още  Mr. Green
Ами Озан,  Озан,  не изоставяш Емир,  ами заради Кемал, изоставяш мен, твоя брат  ooooh! Била си мислила само за нейния живот, ама тя е тъпа щото наистина трябва те остави глупако #Cussing out #Cussing out
Ама Кемо,  как нареди майка си
Ако отидеш и избереш това момиче, нямам син аз повече (само едно и също знаят)
Ако не избера жената , която обичам наистина няма да съм твой син (нещо от сорта ама я закова)
И накрая какво уж Емир, ще се моли за смърта си, пък тя му помогна,  че да не изгубила най-милото си  ooooh!
И Озан,  наистина е убиец в крайна сметка, еми като е да си носи последствията това мекотело дето за нищо не става  Naughty
smile3521 и аз твърдя тва Laughing ма ади от мене да мине Laughing нали наистина нямаше в епизода, та нека Мичонка се кефи, че сме глухарки hahaha
 Ирка Hug Heart Eyes

Привет, прекрасни Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 602
Ма то ясно че Озан стреля Peace въпроса е  Naughty убитата дали наистина е убита Laughing
ма убита е бе Laughing те ги изпързаляха и двамата. Нея я излъгаха, че сичко е майтап и и туриха коланче за да я заблудят, твърдейки че патроните са халосни, а смотльото си я гръмна кат стой та гледай ooooh!
Да това го знам Laughing

Те дадаха ли сценката с пищака newsm78 че не можах да я намеря ooooh!

# 603
АДАШЧЕ Hug Hug Hug изстрел имаше Naughty ма ни фърлиха през черешата пак-ей до ся го слушах бе...пък и тоз път сме доста newsm03 newsm47
убаво Mr. Green както вече казах, на ушите или на очите ше си вервате newsm78 Mr. Green

Васе Hug голем кеф е когато разбереш, че въпреки преклонната ми възраст, съм запазила слуха си Mr. Green

Ренку, имаше я Peace

# 604
Ей,прави сте-безплатен обяд няма Laughing-тоз Хакъ бей се оказа мнооо подъл тип бе.Следял е нещата от близо и хоп не щеш ли един ден наш Кемал отива да работи точно при него....вай бе,тоз мноо проницателен излезе.Пък аз си мислех,че му предложи съдружие преди 5 год.-защото му стана ясно колко е допринесъл за мината му.Да ама не-всичко е било с една цел-да размаже фамилията Козджеулу-Галип и Емир-вай бе Thinking...ето защо досега не са споменавали нищо за семейството на Асу-ма тя пък прихванала всичси отрицателни страни на баща си и на уж чичото.Гадина-ма как влезе при аннето-никой не я усети-бре,бре...кой ли ще е тоя другия дет говори постоянно с Туфан-не мисля,че е Хакъ Thinking-стига съм си морила сивото вещество Joy Joy Joy
Ирка Heart Eyes Hug Филипинче Heart Eyes Hug Еви Heart Eyes Hug и аз чаках да стане ред за рокличката и обувчиците дет ги купи мъжо-жИлязо-ама не би Laughing

Аз си мисля , че Асу-то е на Галип .Маниачка - да искаш насила някой да те обича . Close
А и при ДНК теста имаше съвпадение 99 % - ако е полу сестра няма да има такова съвпадение( аз съм фенка на Местопрестъплението и Хорейшо  Twisted Evil

# 605
Ма то ясно че Озан стреля Peace въпроса е  Naughty убитата дали наистина е убита Laughing
ма убита е бе Laughing те ги изпързаляха и двамата. Нея я излъгаха, че сичко е майтап и и туриха коланче за да я заблудят, твърдейки че патроните са халосни, а смотльото си я гръмна кат стой та гледай ooooh!
Да това го знам Laughing

Аз не я видях, щото прехвърлях Laughing ма па казвам, че не е убита Laughing нещо крият от нас все още там Laughing

# 606
Да това го знам Laughing

Аз не я видях, щото прехвърлях Laughing ма па казвам, че не е убита Laughing нещо крият от нас все още там Laughing
Не аз питам Тарлъка дет щеше да взема Нихан Laughing иначе за Озан още в началото се знаеше че е стрелял Laughing

# 607
Чак ми стана жал за Емир Mr. Green кви ги плещи Laughing Карен била виновна не той Mr. Green

# 608
Скрит текст:
Ма то ясно че Озан стреля Peace въпроса е  Naughty убитата дали наистина е убита Laughing
Да това го знам Laughing

Не аз питам Тарлъка дет щеше да взема Нихан Laughing иначе за Озан още в началото се знаеше че е стрелял Laughing
Дадоха я Peace само извади пистолета, Ниханче тръгна, ма Кемо я отстрани Laughing и Таро допря пистолета до гърдите му Laughing, тва беше Laughing

# 609
  • У Диспансера ...♥♥♥
Васе  Heart Eyes Hug
На Таръка не му стисна, и Кемал му каза друг път не насочвай оръжие като нямаш смелост да стреляш Peace
Емир,  ги изигра щото той даде оръжието , всички знаещи са си мислели, че патроните са халусни,  ама той нали все една крачка е напред тая гад  ooooh!
И изстрел имаше, като гледаше Емко записа дадоха как стреля Озан,  тъй че Мичоно и очите ми видяха  hahaha hahaha
Тя щото пак не чула и айде гледа нас изскара глухари Mr. Green

# 610
  • У Диспансера ...♥♥♥
Чак ми стана жал за Емир Mr. Green кви ги плещи Laughing Карен била виновна не той Mr. Green
Изгуби малко стабилност там, ама бързо се съвзе той  Mr. Green

# 611
  • София
Направи ми впечатление че когато Озан гръмна в момичето то беше с рана над колана който и бяха поставили - там беше кървавото петно
не беше точно в сърцето а над него така че няма да е чудно ако са успели да я спасят и да е жива и точно тука да е интригата  Naughty

# 612
  • У Диспансера ...♥♥♥
И Асуто,  що наказва Емир не мога хвана  newsm78 Би трябвало Галип, той е виновен за всичко . Или тя обвинява едно дете, дето майка му се е върнала да си го прибере  ooooh!

# 613
  • У Диспансера ...♥♥♥
Линде, сигурно е спасена инак като излезе всичко, мекотелото трябва лежи в затвора  Mr. Green

# 614
Ми ето  Laughing  и Нихан казва че тая е жива Laughing

Били намерени мешочки newsm78 с кръв Mr. Green демек е спасявана Laughing

Общи условия

Активация на акаунт