Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~88~

• 36 120
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
Мерабалар, къзлаааррр  Hug Hug Hug
И аз се надявам, дето се вика, КеНи да минат на следващо ниво, че и да превъртят играта  Mr. Green
Снощи много се издразних за железния Кемал  Stop
Ниханче му вика - не тръгвай, той - япма, Нихан  ooooh!

Връщам се на тази снимка, да вмъкна и коментара на гримьорката към нея  Peace
"Прекалено красива, като много сладък десерт" Heart Eyes

Еви  Hug

# 586
  • близо до брега на морето
Ей,прави сте-безплатен обяд няма Laughing-тоз Хакъ бей се оказа мнооо подъл тип бе.Следял е нещата от близо и хоп не щеш ли един ден наш Кемал отива да работи точно при него....вай бе,тоз мноо проницателен излезе.Пък аз си мислех,че му предложи съдружие преди 5 год.-защото му стана ясно колко е допринесъл за мината му.Да ама не-всичко е било с една цел-да размаже фамилията Козджеулу-Галип и Емир-вай бе Thinking...ето защо досега не са споменавали нищо за семейството на Асу-ма тя пък прихванала всичси отрицателни страни на баща си и на уж чичото.Гадина-ма как влезе при аннето-никой не я усети-бре,бре...кой ли ще е тоя другия дет говори постоянно с Туфан-не мисля,че е Хакъ Thinking-стига съм си морила сивото вещество Joy Joy Joy
Ирка Heart Eyes Hug Филипинче Heart Eyes Hug Еви Heart Eyes Hug и аз чаках да стане ред за рокличката и обувчиците дет ги купи мъжо-жИлязо-ама не би Laughing

# 587
  • София
Мерабалар, къзлаааррр  Hug Hug Hug
И аз се надявам, дето се вика, КеНи да минат на следващо ниво, че и да превъртят играта  Mr. Green
Снощи много се издразних за железния Кемал  Stop
Ниханче му вика - не тръгвай, той - япма, Нихан  ooooh!

Връщам се на тази снимка, да вмъкна и коментара на гримьорката към нея  Peace
"Прекалено красива, като много сладък десерт" Heart Eyes

Еви  Hug Heart Eyes
Татлъ чок татлъ  smile3521

# 588
Добър ви ден глухаркиииии Party Party Party
Целувки за всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes с пожелание да немате шум в ушаците Mr. Green
Адаша Hug уж не си падаше по чаршафите, па рано, рано го е опнала да се проветрява Joy
Ирко Hug може сички да сте магове, ама глуИ магове Mr. Green
Аз тоя гадняр Хакъто ше го коментирам след превода, ама много подмолен бее ooooh! е и оная шашавата му майка и тя гад #2gunfire Ма кат толко го обичате, що искате да е нещастен бе ooooh! Не си ли дават сметка, че като им угоди, няма да е щастлив #2gunfire Егоисти гадни и маман и бабан и Хакъ змей #2gunfire

# 589
  • близо до брега на морето
Адаш Heart Eyes Hug -от време на време ми идва просветление бе Joy Joy Joy

# 590
  • Дубай
Леле докато ви изчета +99.Бях възпрепятствана да гледам, но от това което изчетох чок интеренсант станало.
Ха така Асу е кардешима ,ай честито на позналите.Па и знае на всичкото отгоре.Същата кат Емко.
Хак бей  го подозирах ,но не мислех че е такъв използвач заради неговите интереси и тези на Асу да си играе така с Кени.Как ли ще реагира Кемо като разбере обичният господин Хакъ какви ги върти.
Сега привет  Hug Hug Hug
Благодаря за преводите  bouquet bouquet bouquet bouquet

# 591
Адаш Heart Eyes Hug -от време на време ми идва просветление бе Joy Joy Joy
Joy Joy Joy сигурно звездите ти говорят Joy Joy Joy Joy Нал сме Магове Joy Joy

Иви Hug

# 592
Добро утро Hug Hug Hug

Хак ви бей Хак ви бей Хак ви бей  newsm44 newsm44 newsm44

Не бил той Laughing я като говорим не приказвам Naughty Mr. Green

Имаше ли изтрел newsm78 Mr. Green

# 593
  • У Диспансера ...♥♥♥
Еве Heart Eyes Hug много е красива верно на тая снимка .
Аз още твърдя , че имаше изстрел и беше сложен именно за да си помислим , че има някой гръмнат, чак толко не съм оглушала все още  Mr. Green
Ами Озан,  Озан,  не изоставяш Емир,  ами заради Кемал, изоставяш мен, твоя брат  ooooh! Била си мислила само за нейния живот, ама тя е тъпа щото наистина трябва те остави глупако #Cussing out #Cussing out
Ама Кемо,  как нареди майка си
Ако отидеш и избереш това момиче, нямам син аз повече (само едно и също знаят)
Ако не избера жената , която обичам наистина няма да съм твой син (нещо от сорта ама я закова)
И накрая какво уж Емир, ще се моли за смърта си, пък тя му помогна,  че да не изгубила най-милото си  ooooh!
И Озан,  наистина е убиец в крайна сметка, еми като е да си носи последствията това мекотело дето за нищо не става  Naughty

# 594
Здравейте. Simple Smile
Още в началото споделих, че Озан най-вероятно е застрелял момичето, но тогава на онзи етап сюжета ни завъртя в посока различна на тази ми мисъл.
Оттогава насам гледам спокойно без въпроси и вярвам, че някой ден Емко, и сие гадове, ще си намерят това, което заслужават.
Не видях данни за рейтинга, но пък мярнах преведената серия от подругите, те не спят ли бе!? Shocked ooooh! #Crazy

# 595
  • София
Рейтинга за 24-ти епизод 3-то място - отново Сървайвър ни изпреварва  Heart Eyes

# 596
Ма то ясно че Озан стреля Peace въпроса е  Naughty убитата дали наистина е убита Laughing

# 597
Добро утро Hug Hug Hug

Хак ви бей Хак ви бей Хак ви бей  newsm44 newsm44 newsm44

Не бил той Laughing я като говорим не приказвам Naughty Mr. Green

Имаше ли изтрел newsm78 Mr. Green
Ренку Hug два таман Mr. Green

Ирчока и тя същия глухар Joy Joy ся требе си пред дилема Thinking на ушите ли да верваш или на очите Mr. Green

Наде Hug Линде Hug

# 598
Виждам, че рейтинга е стабилен. Party
Докъде стигнах, ooooh! рейтингите за мен лично никога не са били определящи за качеството на сериалите, а се налага да искам да са високи заради продължителността на Дизитата, които следя, пълен абсурд за мен?!
Аз също чух изстрел в трея.
Мимче. Hug

# 599
Ма то ясно че Озан стреля Peace въпроса е  Naughty убитата дали наистина е убита Laughing
ма убита е бе Laughing те ги изпързаляха и двамата. Нея я излъгаха, че сичко е майтап и и туриха коланче за да я заблудят, твърдейки че патроните са халосни, а смотльото си я гръмна кат стой та гледай ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт