Смешки от форума - 23

• 119 840
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Пусни.линк, когато я направиш  Peace

# 271
Пусната е и е в Клюкарника.
http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=916528

# 272
Либерални отношения свекърва-снаха:

Цитат
Обличам се аз,а свеки ме поглежда плахо и ми изтърсва: Маме, вземи си сложи някакви гащички де! -Мамо,отивам да раждам,гащички няма да ми трябват!

# 273
Либерални отношения свекърва-снаха:

Цитат
Обличам се аз,а свеки ме поглежда плахо и ми изтърсва: Маме, вземи си сложи някакви гащички де! -Мамо,отивам да раждам,гащички няма да ми трябват!
Ми така де, за какво са й гащи -
АВГУСТ месец с Минка под ръка (между крака), ще ида аз бебето да си родя

# 274
А ако забравим Минка?

# 275
hahaha Това вече е проблем. Преди тръгване да е на видно място.

# 276
  • София
hahaha Това вече е проблем. Преди тръгване да е на видно място.
Аз лично, за да съм сигурна, че няма да си забравя нещо на излизане от вкъщи, винаги го закачам на дръжката на вратата, за да го видя, излизайки.  Naughty

# 277
Не знам за другите, но на мен Минка не ми е смешна във всичките ѝ форумски изяви. 

# 278
Срам, не срам, ще питам: Минка детеродният ли орган е?  newsm78  Embarassed

# 279
Той е, има подробни разяснения назад.

# 280
  • София
Край. Ако съм изпуснала 1 ден от тая тема, няма да се връщам назад, защото се засинях да се хиля Laughing Laughing Laughing Това не е човешко вашето Laughing Laughing

# 281
Край. Ако съм изпуснала 1 ден от тая тема, няма да се връщам назад, защото се засинях да се хиля Laughing Laughing Laughing Това не е човешко вашето Laughing Laughing
На твоя отговорност - ако изпуснеш някой нов много важен сиНтоН, да не кажеш после, че не сме дали информация.

# 282
  • София
Аз си пуснах известията за другата тема. ЩЕ следя много зорко. Макар че от толкова четене на симптоми ме е страх да се почеша вече Laughing Laughing Laughing

# 283
Аз си пуснах известията за другата тема. ЩЕ следя много зорко. Макар че от толкова четене на симптоми ме е страх да се почеша вече Laughing Laughing Laughing
О, добре щом си се абонирала там. Laughing

# 284
Някой е искал да ремонтира джапанки, ама темата  - изтрита?

Общи условия

Активация на акаунт