Смешки от форума - 23

• 118 853
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
Цитат
и кавалерът се изчервява като лимон
Joy Joy Joy

# 346
Цитат
Здравейте! Искам да споделя с вас какво ми се случи днес, защото е изумително! Сутринта изпих три големи чаши с гореща като чай вода, изпих ги бързо и наведнъж. ВЕДНАГА след това цикълът ми (чак сега) дойде. За един ден се почувствах сигурно с 5-6 кила по-лека! Не е истина през целия ден колко вода излезе от мен, и продължавам да се оттървавам от нея! Все едно тези течности съм ги държала в себе си като отрова през цялото време и сега се чувствам като нов човек! Не съм ходила на лекар и не съм пила никакви лекарства! Просто сутринта пих много гореща вода (бях чела за хора, на които им помага за отслабването и за много други неща) и се случи чудо! Споделям с вас това защото винаги съм вярвала в това че природата може да лекува най-добре от всичко и най-вече водата, но това не съм го очаквала!

# 347
  • София
Тц, и вода губи, и пот и кръв  Joy
Чудо

# 348
  • here and now
Цитат
..., най-после един мъж, който знае колко е неприятно и ощетено да си жена-...-определено не е човешко да си жена, не случайно някои не ни наричат хора-представяш ли си да беше на нейното място? Да се родиш жена още ор пубертета е рисков фактор, пи всяко време може да ти се случи някоя гадост

# 349
Цитат
..., най-после един мъж, който знае колко е неприятно и ощетено да си жена-...-определено не е човешко да си жена, не случайно някои не ни наричат хора-представяш ли си да беше на нейното място? Да се родиш жена още ор пубертета е рисков фактор, пи всяко време може да ти се случи някоя гадост
hahaha Признах я нарциска за велика! (кодирам ѝ името за тук  Mr. Green).

# 350
  • София
Цитат
Ама че нетолерантни люде сте се сбрали тука!  Crossing Arms
На мен пък много ми помагат духовно. Като видя някоя нинджа наоколо, толкоз религиозна ставам...припомням си всички молитви, които знам и се кръстя повече, от колкото тя удря челото в земята за цяла седмица, докато се чудя от кой ръкав може да извади тротила...
Така че много моля, мислете по-дълбоко.  Naughty
Форумът за религията. Simple Smile

# 351
  • Mars Hotel
Цитат
ами да не мълчи и да се прави на принцесата и бобеното зърно- все нещо й смърди
Тази приказка не съм я чувала.  Mr. Green

# 352
Цитат
Е, как не си я чувала, също като Джак и 5 грахови зърна. Разлика няма. Тъй де, все са зърна.

# 353
Тази житейска мъдрост заслужава място в аналите.
Цитат
Мъжът винаги носи щастие.Първо като се събираш с него, а после когато се отървеш от него.

# 354
Тази житейска мъдрост заслужава място в аналите.
Цитат
Мъжът винаги носи щастие.Първо като се събираш с него, а после когато се отървеш от него.

Култово, ще си го запиша на стената!
Звучи като "мъж разваля, мъж оправя"

# 355
  • София
Цитат
С боба е същата като с граха, ама не лежала върху него, ами го яла. Затова и финала на приказката е друг  Laughing

# 356
Цитат
С боба е същата като с граха, ама не лежала върху него, ами го яла. Затова и финала на приказката е друг  Laughing

На финала смърди, казваш.  Joy Joy

# 357
  • Mars Hotel

Joy Joy Joy Ех, как не се сетих!

# 358
Цитат
Някой взимал ли е от предишни години ройлери?

# 359
Чувствате лоша енергия? Започнете да се прозявате!

Цитат
Жена му (с която тогава бяха само гаджета) беше при нас. Тя е помакиня и предложи да пробва да му бае и започна да си шепне някакви думички при което братовчед ми започва да се прозява и това продължава около 20-30 минути без да се спре. После му се приспа страшно много и отиде да поспи  Very Happy което спане ми казвше после, че продължило 11 часа. Обяснявам си го с това, че лошата енергия е излязла с прозяването и после е трябвало да се съвземе от цялата процедура.

Общи условия

Активация на акаунт