Смешки от форума - 23

• 118 726
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Цитат

Това да не ти е микробус с волна програма? Гонят си графика и си спират на около 4 часа. Не ме питай как съм издържал около 2 часа да не се напикая след като педалите смотани отказаха да спрат първи път, после в Чехия само оставиха пътници и казаха, че ако нкой слезе дори за цигара ще го оставят там. Накрая им викам ако не спрете автобуса ще се напикая ве!!! Ония просто ми казаха да не съм изнервял обстановката  Joy Бягах из автобуса последния половин 1 час и бях на ръба да облея всички със златен душ просто защото не можех повече. 2 часа и може би повече напрао беше ад. Само привидението ме спаси че издържах и на някаква отбивка най-накрая спряха. Сега ми е смешно ама тогава исках да убия някой.

# 616
Айде без  оплаквания, мъжете могат и на някоя отбивка, дърво, храст и т.н, а ние жените да му мислим.

# 617
Смешно е, да, ама нямаше да ви е смешно, ако въпросният е във вашия автобус, не му спрат да пикае и той да уринира на стълбите на вратата. Безценен спомен!

# 618
  • Германия
Цитат
Обаче да се очаква, че човек с фофия ще РАЗБЕРЕ, че не е опасно и ще му мине е ... много забавна стратегия на успокоение. Почти равностойна на това да я съветваме да си дойде в Бг летейки размахвайки ръце + задължителното положително мислене  Crazy

# 619
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...

Цитат

Скрит текст:
Това да не ти е микробус с волна програма? Гонят си графика и си спират на около 4 часа. Не ме питай как съм издържал около 2 часа да не се напикая след като педалите смотани отказаха да спрат първи път, после в Чехия само оставиха пътници и казаха, че ако нкой слезе дори за цигара ще го оставят там. Накрая им викам ако не спрете автобуса ще се напикая ве!!! Ония просто ми казаха да не съм изнервял обстановката  Joy Бягах из автобуса последния половин 1 час и бях на ръба да облея всички със златен душ просто защото не можех повече. 2 часа и може би повече напрао беше ад.
Само привидението ме спаси че издържах
Скрит текст:
и на някаква отбивка най-накрая спряха. Сега ми е смешно ама тогава исках да убия някой.

Всъщност това ми беше смешно, най-вече.

# 620
Щях да се напишкам от смях с това привидение  Mr. Green 

# 621
  • Mars Hotel
Цитат
Майка ми е детска учителка и работеше в едно забутано село, където масово децата казваха "птичка", "Величко" и "гнездо" или "гнездо", вместо "гнездо"...
Crazy

# 622
# 623
  • София
"гнездо"  Joy  

В тази дума дори и с грешно ударение може да се сбърка само веднъж. Пак ли е виновна автоматичната корекция?

# 624
  • София
Може и "гняздо" да се каже на диалект
Корекцията е Peace
По този повод

# 625
  • ❌❌❌
 smile3532 smile3532 smile3532 МНОГО ЯКООООООООООООООО!!! newsm10 newsm62

# 626
  • Mediterraneo
След като конфронтирахме персонала,който едва разбираше немски,ни изгониха,вместо да направят нещо

# 627
  • София
Предложение за заглавие на тема:

Цитат
Слънце, дъжд, море и ветрове, а в корема ми расте дете !

Rolling Eyes

# 628
  • София
Предложението за загласие си е направо песен, сравнено с вече съществуващи такива. На мен ми звучат мега малоумно, но... хормони, кво да прайш.

# 629
...и само като си помисля, че в нашата отчетна бях основен идеен генератор на аналогични заглавия ooooh! Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт