Смешки от форума - 23

• 118 844
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
Чувствате лоша енергия? Започнете да се прозявате!

Цитат
Жена му (с която тогава бяха само гаджета) беше при нас. Тя е помакиня и предложи да пробва да му бае и започна да си шепне някакви думички при което братовчед ми започва да се прозява и това продължава около 20-30 минути без да се спре. После му се приспа страшно много и отиде да поспи  Very Happy което спане ми казвше после, че продължило 11 часа. Обяснявам си го с това, че лошата енергия е излязла с прозяването и после е трябвало да се съвземе от цялата процедура.

Откога мисля да отида на шаман!

Например:

"Mother’s Milk
$100 (60 minutes)

We make substitutions when we feel that our needs are not being met and these substitutions are done in an unhealthy way. These substitutions may be deemed positive or negative but are unhealthy. This ceremony allows the cleansing of existing toxins from a person and the source and reconnects the person to what it is they are really trying to get. These “substitutions” could be food, exercise, alcohol, drugs, work, etc.

12 Strand DNA Activation
$100 (60 minutes)

Connects you to physical, emotional, mental, soul, soul cluster and All Creation strands of DNA to assist in re-awaking potential."

Дали ще реагирам с прозяване и дъъъълъг сън?

# 361
  • София
Цитат
петното от табаското така и не изкочи. май още една съсипана бяла дреха по невнимание Sad

Представих си едни скачащи и подскачащи петна от дрехите  boo boo целещи ме докато слагам дрехите в пералнята

# 362
  • Пловдив
sophiemmaspencer, в началото пише "Mother’s Milk", тоя шаман да не ги кърми, а?

# 363

Тя шаманка.  Grinning Аз затова го избрах, че е тематично. Има към 20 вида сеанси. Аз се замислих да отида, с цел разтоварване и дестресиране,  но се страхувам, че ще се разхиля и ще ме изгони шаманката.  Laughing

# 364
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Остави, имаш желание!  Sunglasses

защо ли се сетих за My fair lady  Whistling

Цитат
Not her, gin was mother's milk to her. She knew the good of it.

# 365
  • Пловдив

Тя шаманка.  Grinning Аз затова го избрах, че е тематично. Има към 20 вида сеанси. Аз се замислих да отида, с цел разтоварване и дестресиране,  но се страхувам, че ще се разхиля и ще ме изгони шаманката.  Laughing
Иди бе, какво се свиваш и срамуваш, тъкмо ще има какво да ни разправяш Simple Smile

# 366
  • София
Цитат
Здравейте,искам и аз да задам въпросче,понеже от скоро правим опити за бебче и още не съм съвсем на ясно с разчитането на резултатите от кръвните тестове..
На 08.02.2016 си пуснах изследвания след два дни закъснение и резултата е < 1.20 при реф.с-сти 0.00-5.00 за мъже и небременни жени...просто този знак пред стойността не ми е ясен "< " какво означава.  

# 367
Цитат
Здравейте,искам и аз да задам въпросче,понеже от скоро правим опити за бебче и още не съм съвсем на ясно с разчитането на резултатите от кръвните тестове..
На 08.02.2016 си пуснах изследвания след два дни закъснение и резултата е < 1.20 при реф.с-сти 0.00-5.00 за мъже и небременни жени...просто този знак пред стойността не ми е ясен "< " какво означава. 

Joy Joy Joy
Пусни го и в другата тема.  Laughing

# 368
...просто този знак пред стойността не ми е ясен "< " какво означава.  
Joy Joy Joy
Пусни го и в другата тема.  Laughing

След като на девойчето този знак "<" не му е ясен, най-добре да отива в темата за първи клас. Дано там я образоват, че 12 години в училище не са успели.

# 369
Може да са били 11 години, всички знам, че българинът чака последния момент.  Mr. Green

# 370
Цитат
Дали не е възможно да са режисирали гоненето, защото жена му е решила да ражда по време на снимките му и да има начин хем да отиде, хем да не губят един снимачен ден

Решила да ражда...  Joy
Направо си го представям цветно и със звук: седи си жената, скучае, почесва се и в един момент си казва: "Абе, аз що не взема да родя? Девет месеца бременност ми стигат, не ми се чака да свършат снимките на Милото..."  Laughing

# 371
Има и такива жени - гаднярки. За да ти прецака целия ден, решава точно тогава да ражда. hahaha

# 372
Цитат
Моля ви,помагайте,искам името да е българско.Спряхме се на някой името ,но отпаднаха от номерологична гледна точка,а това са имената Дария,Каролина,Изабел,Ния,Рая,Алис

# 373
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Каролина, Изабел и Алис са от български по-български Tired
може направо Каралайна да е  Peace
майка и свекърва да си го делят както искат  Crazy

Скрит текст:
и виц си имаше: детето е кръстено Корнелия - на сватята К..ва и на мен Нели

# 374
Ми то си е българско - Каралайна-Скаруца Димитрова Иванова. bowuu

Общи условия

Активация на акаунт