Смешки от форума - 23

• 118 822
  • 749
  •   1
Отговори
# 435

А другата муня по-горе 'де беше два часа и половина, докато ѝ върнат детето, та не провери какво се случва, пък после - претенции към другата жена, която е забавлявала децата толкова дълго време?

Тя не е ли една и съща?

# 436
  • София

А другата муня по-горе 'де беше два часа и половина, докато ѝ върнат детето, та не провери какво се случва, пък после - претенции към другата жена, която е забавлявала децата толкова дълго време?

Тя не е ли една и съща?
А, не знам. Не бих се учудила.

# 437
  • София
...а те ядат и се тъпчат със студен сладолед!!!
Извращение направо.  Laughing
Аз всъщност не разбрах къде я стяга чепика. Не са дали на детето ѝ ли и то се е подразнило, че те ядат? Или пък са му дали, а тя е възмутена, че видиш ли, сладоледът е студен? Или простo се ядосва, че смеят да ядат студен сладолед?  Thinking
Една и съща муня е. Аз всъщност бих употребила друга дума, не муня, в случая.
От трите - третото е вярно: ядосва се, че смеят да ядат студен сладолед и на всичкото отгоре да пият и кола от хладилник. Няма отношение към детето й, него никой не го е закачал, ама нали пред очите му се е случвало цялото това извращение...  Laughing

# 438
  • Ямбол
...Моите диоптър и са -8,но нося 61/2.

# 439
  • София
Цитат
Аз знам за случай в който моя позната си прави тест за бременност (уринарен) и е положителен, а се оказва, че не е бременна, а има проблем с бъбреците и това й се е случвало 2- ва пъти... е на 3-я наистина беше бременна.

# 440
  • Шотландия
Аз всъщност не разбрах къде я стяга чепика. Не са дали на детето ѝ ли и то се е подразнило, че те ядат? Или пък са му дали, а тя е възмутена, че видиш ли, сладоледът е студен? Или простo се ядосва, че смеят да ядат студен сладолед?  Thinking
От трите - третото е вярно: ядосва се, че смеят да ядат студен сладолед и на всичкото отгоре да пият и кола от хладилник. Няма отношение към детето й, него никой не го е закачал, ама нали пред очите му се е случвало цялото това извращение...  Laughing
Така де - безобразие, как смеят да й развалят възпитанието на детето с присъствието си!  Joy Ако дойде тук, в Шотландия и ги види как посред зима в оня вятър и студ нагъват сладоледи по крайбрежието сигурно ще се самоубие  Joy За ледени напитки да не приказвам, мазол ми излиза на устата да казвам "без лед", когато ми сервират какво да е безалкохолно в заведение.

# 441
Скрит текст:
Тц, тц, накъде отива този свят.. ooooh!

# 442
Забавна правописна грешка:
Цитат
Давай в същия дих

# 443
  • Варна
Има ли някой който да не обича да чува Обичам те от човекът който обича?Разбира се,че е ценна и стойностна дума.Ако хората не си я казват когато са живи искрено и от сърце кога когато не са живи ли newsm78
Тогава дори и да искаме да кажем Обичам те ще е закъсняло......
Едва четвъртата страница е, а вече ми се иска да те удуша Flutter
[/quote] Както казва Фънки, "една такава миличка, нежничка, тихичка, добричка... направо с кеф да й шибнеш един."... Laughing

# 444
Както казва Фънки, "една такава миличка, нежничка, тихичка, добричка... направо с кеф да й шибнеш един."... Laughing
Това звучи двояко  hahaha

# 445
Цитат
хипеборбала (вид тропа) и сатира (фигура на мисълта).
хиперболата много сладко е станала на друго Simple Smile

# 446
  • sofia
Цитат
хипеборбала (вид тропа) и сатира (фигура на мисълта).
хиперболата много сладко е станала на друго Simple Smile

Направо на Хиперторбалан прилича! hahaha

# 447
Даниел Петканов току-що по тв. - "Днес попадам на един женски форум и чета тема: "Вярно ли е, че ако не правя фелацио на партньора ми ще имам гуша?"" Та се зачудих тоз шедьовър дали е от тук. Mr. Green

# 448
Цитат
Повечето работни позиции са бездънно тъпи и шаблонни и без това, единственото, което се губи с майчинството е настройката, че е много гот да работиш: след 2 години с нормални човешки дейности се чудиш дали ти се занимава с писане на мейли към хора с половин мозъчна клетка и внимание на златна рибка.

Heart Eyes

# 449
  • София
Цитат
Повечето работни позиции са бездънно тъпи и шаблонни и без това, единственото, което се губи с майчинството е настройката, че е много гот да работиш: след 2 години с нормални човешки дейности се чудиш дали ти се занимава с писане на мейли към хора с половин мозъчна клетка и внимание на златна рибка.

Heart Eyes

да, да. мислех да я донеса. чакам следващия шедьовър Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт