Смешки от форума - 23

• 118 741
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
Тази е по-зле и от мен.
Скрит текст:
Аз последно аплодирах бурно гол на нашите и искрено се почудих защо и малтийците около мен го аплодират, докато мъжът ми не ми обясни, че топката е минала от другага страна на гредата. Дъщеря ми избяга в някакъв друг сектор на стадиона от срам, а на мен не ми остана друго, освен да се правя на малтийка.

Аз съм за тук. Ходих в Гугъл да гледам какъв мач са играли футболистите ни и точно това написах - Кубрат Пулев, хеттрик.  Embarassed Embarassed Той бил боксьор!

# 586
  • София
Тази е по-зле и от мен.
Скрит текст:
Аз последно аплодирах бурно гол на нашите и искрено се почудих защо и малтийците около мен го аплодират, докато мъжът ми не ми обясни, че топката е минала от другага страна на гредата. Дъщеря ми избяга в някакъв друг сектор на стадиона от срам, а на мен не ми остана друго, освен да се правя на малтийка.

Аз съм за тук. Ходих в Гугъл да гледам какъв мач са играли футболистите ни и точно това написах - Кубрат Пулев, хеттрик.  Embarassed Embarassed Той бил боксьор!
и това ми било клюкарка Laughing

# 587
  • София
Скрит текст:
Кристин, наистина не е коректно.

И аз като Софи не разбрах защо стана проблем. И ти, и Стейси сте пичове (да не ползвам правилната дума (жени сте) че ще ме забършат), а се държите като деца в деЦката градина.
Ретрограден Меркурий ли има?
Не, ретрограден Марс Crazy

# 588
  • София
Айде моля ви се, тоя Меркурий не може всеки път да служи като оправдание за дадени индивиди.

# 589
  • София
Цитат
.... Бях пуснала тема преди време за пишката на синът ми.

# 590
Цитат
.... Бях пуснала тема преди време за пишката на синът ми.

Сега да не е пуснала тема за пишката на мъжа ѝ. hahaha

# 591
  • София
Ами има си и такива жени - обсебени от... пишки.  Crazy

# 592
Първо тройката, дет питаше за нея, после да каже как се е представила пишката  Naughty

# 593
Първо тройката, дет питаше за нея, после да каже как се е представила пишката  Naughty
дайте линк де

# 594
# 595
Цитат
Бъдете по-толерантни. Едно е да подадеш пръстче, друго цяла ръка на паднал човек.

Я, пак?  Laughing
Да си знаете вече – ако видите паднал човек, само пръстче може да му подадете, в никакъв случай цяла ръка.
Така де, може да ви я отхапе.  Crossing Arms

# 596
  • Mars Hotel
Какво взимате за подарък-поводът момиченце на 1 година.Какво бихте и взели?

# 597
преди Татти да е затрил "компромата"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Цитат
За жалост бг мама не е това което беше ! Само да вметна че нали съм от Северна България (беше ми казано че ми личало ?!) и с гордост ще кажа Свищов малко градче с добри хора и велики хора като Алеко Константинов и Цветан Радославов ! Град на 100 първи неща първия освободен град и прочие !!  ( на тях личи ли им че са от северния край на България ) Един мой съгражданин създаде бг мама преди години и я продаде за много пари като с парите създаде веригата за втора употреба Мания Smile

# 598
Ахахахахаха  Joy
Татти е от Свищов?  Thinking  Joy

# 599
Тази лейди реклама ли си прави или реклама на Свищов? newsm78 #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт