Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 49

• 62 027
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Stef, само на гладно за кръвна захар.

# 661
  • Благоевград
Момичета има ли някой записан час при д-р Стаменов на 16.04 (събота)

# 662
Благодаря за информацията Гери Hug
Сега нещата са ми мало по-ясни, но много скоро ще се срещна и с имунолозите и се надявам да получа информацията която желая.

# 663
  • В сърцето на любимия човек
Герда - ти усвояваш Утрогестана, не се набутвай с излишни разходи за Кринон. Това е лично мнение, разбира се.
Аз се притеснявах да не ми го изпишат, че излиза по 300лв закупен от тук и около 180лв от Турция (това за месец при доза 2 апликатора на ден).
Скрит текст:
Аз, Кристи и още две дами сме "рекордьорки" по нисък прогестерон. Имунолозите в чудо се видяха с мен как да ми вдигнат плацентарните, при положение, че съм на инжекциите + максимална доза Утрогестан - този месец два пъти ги изследвах и ми правиха някакви комбинации от лекарства, вливки, витамини, белким успеят да ги вдигнат.

# 664
Да попитам, след неуспешен трансфер (след стимулация по къс протокол) кога е нормално да дойде МЦ и колко време продължава? След трансфера имах кафеникаво зацапване, на датата, на която трябваше да ми дойде, си беше както трябва, продължи 3 дни, след което стана тъмно кафяво. Извинявам се за подробностите!

# 665
  • София
Fiore , много съжалявам...Стисках палци да успееш още от първия път,но не трябва да се отчайваш.При най-добрият доктор си и заедно ще намерите причините и ключа към успеха!

Момичета ,утре ще изследвам глюкоза (има я в пакета за ЖК). До сега не съм се изследвала и не знам освен гладна и жадна ли трябва да съм (без вода,кафе) ? Колко време продължава изследването-в нета пише 60мин,а може и 120мин? newsm78
Гладна и без кафета, чайове, коли, сокове. Вода може.
Ако ще изследват само кр. захар, тя става за минутки.

# 666
Fiore , много съжалявам...Стисках палци да успееш още от първия път,но не трябва да се отчайваш.При най-добрият доктор си и заедно ще намерите причините и ключа към успеха!

Благодаря ти, надявам се да се случи и на нас!
Успех на вас с малчо, всичко да ви е наред и когато му дойде времето да се нагушкате ♡♡  Hug

# 667
Бихте ли ми казали цените на хориомона и цетротида?

# 668
  • В сърцето на любимия човек
Цетротида е 60 лв, Хориомона май беше 18 лв, а Прегнила е 6 лв.

# 669
Пънче, благодаря ти!

# 670
  • София
Цетротида е 60 лв, Хориомона май беше 18 лв, а Прегнила е 6 лв.
толкова са.
да не би да няма прегнил, че предлагат хориомон?
на мен миналата седмица прегнил ми дадоха.

# 671
Как разбирате дали усвоявате утрогестана?

# 672
Аз лично си бях изследвала Прогестерона точно преди самия трансфер и след 5дни прием на Утрогестан за да разбера как се движи и да кажа на Стаменов той да прецени, защото винаги съм се съмнявала за ниски стойности и причина за незабременяване по нормален път. Е, то излязоха и други неща, но преди се съмнявах и съм го изследвала доста.

# 673
толкова са.
да не би да няма прегнил, че предлагат хориомон?
на мен миналата седмица прегнил ми дадоха.
аз също очаквах прегнил, ама ме изненадаха днес

# 674
Момичета, днес ми се обадиха от Надежда  newsm44, часът ми е за 4. 05 при д-р. Шефкетова! Толкова е скоро, а аз се бях подготвила за година чакане! Момичето по телефона ми натърти, че часът е тази година, а не другата  Grinning . Сега си погледнах календара, че ми се пада първи ден от цикъла, дано да закъснее ден два  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт