Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 49

• 62 030
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Привет, момичета!
Моят опит приключи вчера, 13-ти ден - чхг-1.32... Cry
Още не знам какво се случва, защо се случва и т.н., всичките въпроси без отговор, които мъчат всяка неуспяла двойка...
Едва ли ще намерим отговор де, но искам да попитам нещо,което не ми дава мира.
Бях на ЕЦ, "опознавателен, информативен опит", както каза др. Стаменов. Да де, ама аз много залагах на Чудо и освен разбитата ни касичка, и сърцето ми е разбито...И боли още повече от първия път...логично...
След пункцията док. ми даде рецепта за фолиева, утрогестан и естрофем.
Решихме да направим трансфер на едничкото ни ембрионче, върнаха ми го на 3 ден, защото сме с ужасяващ мъжки фактор (мен ме ужасява) и док. каза, че предпочита в такива случай да ги връщат, а не да чакат до 5 ден...
Но на трансфера каза само да си продължавам нещата...аз бях опиянена от инфото за "много хубавото ембрионче" и не питах изрично кое. Но сега се чудя не трябваше ли още нещо да има след трансфер, но-шпа, аспирин, дуфастон..(предния път в друга клиника бях с тези) и сега се чудя дали е нормална практика след първия трансфер в клиниката и при липса на конкретни причини, да се кара само на естрофем, утрогестан и фолиева...
Не че едно но-шпа щеше да промени резултата де, ама..гложди ме всичко.
На коментар съм на 21.05, но до тогава да си ви питам и вас  Hug

# 646
Аз си самоназначих Но-шпа. Още си го пия чат-пат.

# 647
Cristi,kakvo vi beshe samonaznacgenieto na No Spa?po kolko na den?

# 648
В началото 3х1. Като ми преминаха менструалните болки, започнах да разреждам - само при нужда.

# 649
  • В сърцето на любимия човек
На моята рецепта пишеше Но шпа за 7 дни 3*2 и след това за още 7 дни 3*1. При нужда до 2 таблетки на веднъж.

Понеже се разболях в 6-та седмица и от кашлуцата получавах спазми, д-р Персенска ми го предписа отново 3*2 и каза да го пия така, докато спра да кашлям и че при нужда може да го пия така.

# 650
За РВМС: първа кръв в деня на О./пункция/, втора - на трети ден /през ден се пада/, поставяне 2 часа по-късно. Биопсия - на петия ден.
Относно изследванията: правете ги, момичета. Аз на своя глава, ги и повтарям: цитонамазка, микробиология, сега чакам резултат за плазми. От хламидиите ми излезе титър за стара инфекция и възниква въпроса при толкова лекари / с конизация съм и ходя и при онколог/ кога съм я изкарала, без някой лекар да хване проблем. Така че колкото и средства да ви коства и да ви казват, че са излишни, правете изследвания!
При мен кръвните имунологични са изцяло наред, но ендометриалната биопсия даде отклонения и прилагам ПВМС.

# 651
Момичета възможно ли е на 10 ден след трансфера още да не се е покачило ЧХГ то. Нямам цикъл към момента но и няма признаци . От спешния ми казаха задължително на 14 ти ден отново тест

# 652
Момичета възможно ли е на 10 ден след трансфера още да не се е покачило ЧХГ то. Нямам цикъл към момента но и няма признаци . От спешния ми казаха задължително на 14 ти ден отново тест
Ирена, вече прави ли тест?

# 653

Да ,(0.1) но ми се скараха от спешния че било рано  Crazy

Последна редакция: пн, 11 апр 2016, 19:43 от irenaz

# 654
  • В сърцето на любимия човек

Да ,(0.1) но ми се скараха от спешния че било рано  Crazy
На 3-ти или 5-ти ден беше трансфера?
Не искам да те обезкуражавам, но при мен до сега винаги на 9-ти ден на бластоцисти тестът е показвал.

# 655

На 3-ти или 5-ти ден беше трансфера?
Не искам да те обезкуражавам, но при мен до сега винаги на 9-ти ден на бластоцисти тестът е показвал.
[/quote]

На 5ти ден - благодаря ти пънче-мънче. В никакъв случай не се отказвам каквото ще да става  Hug

Последна редакция: пн, 11 апр 2016, 20:17 от irenaz

# 656
Фиффи тази промивка кога се прави - на определен ден от МЦ ли?
Ами при мен нещо се беше получил пропуск в комуникацията м/у имунолози и АГ и никой не ми беше казал да ги подсетя аз. Отидох на 8-9 ден да е било, за проследяване на фоликулите преди инсе, Персенска погледна резултатите и каза "трябва имуномодулация". Така че аз лично не знаех предварително и не знам на кой ден се прави или беше изключение в случая, защото нямаше време да изпълним предписанията на имунолозите.

# 657
  • София
Fiore , много съжалявам...Стисках палци да успееш още от първия път,но не трябва да се отчайваш.При най-добрият доктор си и заедно ще намерите причините и ключа към успеха!

Момичета ,утре ще изследвам глюкоза (има я в пакета за ЖК). До сега не съм се изследвала и не знам освен гладна и жадна ли трябва да съм (без вода,кафе) ? Колко време продължава изследването-в нета пише 60мин,а може и 120мин? newsm78

Последна редакция: пн, 11 апр 2016, 22:14 от Stеfa

# 658
Какъв е този кринон гел, обяснете ми го , за колко време по колко с еползва

# 659
Вагинален гел с апликатор. Слага се по едно на ден (в моя случай по две заради имунолозите). Струва 5 лв. от Надежда.

Общи условия

Активация на акаунт