Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 49

• 62 152
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
Ще ми бъде интересно момичета с по няколко биопсии да споделят опита си.

# 526
И на мен ми казаха, че трябва да направя разширена биопсия след поредния неуспешен опит.  Rolling Eyes В четвъртък ми биха прегнил и днес съм на преглед, да видим дали Я е още там.
Някой знае ли после какво следва? newsm78 нищо не ми казаха?

# 527
Аз правих биопсия мин.год.-показа ми изместен инпл.прозорец,имунологията ми е ок.След това обаче правих 2 опита и пак бяха неуспешни.Вярно е, че не направихме ЕТ на деня който показа биопсията,ама като Е не стигат до бластоцист....
Хистероскопия правих също,уж имало нещо като полипче-така каза Шефкетова.Стаменов каза че било нещо дребничко....резултат никакъв пак си ме боли корема при М и ми е обилен,така че момичета и аз незнам вече Sad

# 528
Здравейте, момичета! Simple Smile
Чудих се много дали да пиша, накрая се реших.
Пациентка съм на д-р Цветков. Трябва да направим коментар след неуспешния опит, имах час за 15.04, но живея в чужбина и на 13.04 най-късно, трябва да замина. Имам нужда от вашата помощ.
Това ни беше първия опит. Стимулация с гонал, след това с менопур и цитротид (май така бяха). Изследванията бяха в норма. Резултат - 8 яйцеклетки, от които 6 годни, 5 се оплодиха, 4 ембриончета оцеляха, 2 ми трансферираха (много хубави, прекрасни, направо за близнаци), 2 замразихме. На 9-10-ти ден имах кафеникаво зацапване, на 13-ти ден - ЧХГ 0,05.
С мъжки фактор сме, използвахме замразен материал, направиха ни ИКСИ.
Биопсия, генетични и други изследвания не сме правили. За втория опит, предполагам, трябва  да се направят.
През цялото време бях под голям стрес, всичко ме изнервяше, бях като талибанин с картечница. Предполагам, това също е причина да не е имало имплантация.
В понеделник ще ходя в болницата да подписвам някакви документи след неуспешния опит. Доктора няма по-ранни часове, а в най-добрия случай, живот и здраве, ще се прибера август. Чета, че на някои пациентки дават коментар след няколко месеца. Знам, че колкото по-рано, толкова по-добре, но нямам избор. Какво всъщност се коментира? Правят ли се някакви по-специални изследвания, за да се установи някаква причина? Биопсията Ако изчакам последната пациентка, дали ще ме приеме доктора? Миналия ден също писах, но не толкова подробно, за което моля да ме извините. Благодаря Ви предварително! Прекрасен уикенд Simple Smile  Hug

# 529
Обади се на часове и им обясни няколко пъти, че трябва да пътуваш за чужбина и ги помоли часът за коментар да е съобразен с това.
 Като правите цветни снимки имате ли епикризи?

# 530
Аз бих отишла на място, бих изчакала пред кабинета му и бих помолила между влизащите и излизащите за 1 минутка разговор с него, в която да му обясня тези неща Съмнявам се да те върне.

# 531
Искам да помоля ако някой е имал  опит/и с липса на всякаква имплантация и е намерил причината за това, да ми пише на лични. Или може и тук да сподели ако иска, може да е полезно инфо и за други.

Герда, аз нямам епикриза, само снимката

# 532
Момичета и аз съм в подобна ситуация три неуспешни трансфера и причина ненамерихме.Правих имунологична биопсия,която е добра.Правих имунологични и генетични изследвания всичко е в норма.Правих цветна снимка,микробиология и цитонамазка и там всичко е наред.Изследвахме и щитовидната жлеза и там е наред.При мъжа ми пак всичко е наред.Много съм отчаяна вече.Сега бях на стимулация с клостилбегит в понеделник ще ми е пункцията,заедно с нея ще ми направят и дилатация на канала.Канала на матката ми е много тесен и нагънат и всеки трансфер е много труден и доктора мисли че това може да е причината и затова ще направим и дилатацията.Ще замразим ембриончетата,които успеем да извадим,но се чудя какво още да направя преди следващият трансфер.Остана ми само биопсия за имплантационен прозорец и хистероскопия май.

# 533
Звъннах в клиниката, няма как да ме вмъкнат. Много ми беше неудобно, но звъннах и на него. Препълнен е и няма възможност. Ако отида пред кабинета, може и да ме разтрелят Simple Smile А и не искам да пререждам момичетата, не ни стига другия стрес, та и чакането. Та, на есен с песен Simple Smile
Много късмет на всички ни Simple Smile   Hug

# 534
Оооох, ужас. Аз стигнах до идеята, че трябва да отида при него за второ мнение. Сигурно след половин година ще ми дадат час Confused
Отказах цигарите преди една година в името на заветната цел, но точно сега ми се допуши Embarassed

# 535
Да не си се изкушила!!!  Naughty Ще те напердаша онлайн! По време на процедурата не пуших, след теста така си наваксах... Много ме е яд. А ти цяла година... Хапни слънчоглед Wink

# 536
Ха ха, няма, като знам колко трудно ми беше...Просто споделям Simple Smile
Извинете за спама.

# 537
Вчера бях на коментар след неуспеха при д-р Стаменов. Обадиха се да ме поканят да мина доста по-рано от записания час - бяха ми дали за 15.06. Явно 6-те неуспешни трансфера са предизвикателство и за Вожда... Имам насрочена хистероскопия за 26.04. Нямам видими причини за нея, но ще търсим защо няма имплантация. Докторът беше категоричен, че Пролактин на горна граница и ТСХ 2.3 не могат да са причина. Изненада ме, че при хетерозигот С677Т на МТНFR и хетерозигот 4G на PAI-I съм с тромбофилия... Генетиците ми казаха да пия метафолиева и б комплекс. Не поствиха диагноза. Някой с мнение по казуса?

# 538
Gery при кои доктори са 6-те опити? Аз съм с 5 неуспеха. #Cussing out

# 539
Електра, при мен успешната формула беше РВМС. Имам 5 биопсии, слагани среда, лекарства, лепила, резултат кръгли нули. На 5 опит поставихме РВМС, имаше бременност до 8 г.с. и сърцето спря. Сложихме 2 бластоциста и 1 морула, хвана се едно. След 4 месеца пак опит, пак 2 бластоциста и едно почти бластоцист, хванаха се и трите, та и редукция отнесох. С различни донорки всеки път са ми опитите и все нули виждах. Отказах биопсиите преди последните 2 опита, след като няма имунологичен проблем и ЦС е наред. д-р Персенска малко ми се разсърди, но бях категорична че проблема с биопсии няма да се разреши. Лошото е, че проба - грешка е всичко когато няма проблем.

Общи условия

Активация на акаунт