На пазар във Варна - 42

• 75 045
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте
знаете би къде във Варна продават очила за четене ?
Виждала съм такива , тип диоптрични в Пени(когато имаше ) ,Метро дори във Фиола имаше но сега никъде по тези места не открих !
Предварително благодаря !

Има такива в Немските магазини, стоят обикновено на касата.
Скрит текст:

# 151
Здравейте!
Реших да тапицирам дивана, но дамаските са много скъпи. Та реших да купя плат за калъф. Знаете ли някъде из Варна да има платове, които са по- евтини.

# 152
Зарибихте ме с тая тротинетка от Рая-та, дъщеря ми има две и не ги кара почти, някакви евтини са. Бяхме с детенце, което имаше Микра и тогава моята я покара доста, напрви ми впечатление, че се кара с много по-малко усилие в сравнение с нейните. Тези реплики дали и те толкова лесно вървят  newsm78

И моето дете кара имитацията на Микро,сега се казва Азария.Не мисля,че има разлика между двете.
Качвал се е и на Микро на приятелче,по същия начин върви.

# 153
Момичета, аз пак да питам  Rolling Eyes Къде във Варна продават обици от медицинска стомана, но да има избор на модели ( да не са като тези на винт с които пробиват ушите)?

Братовчедка ми имат и Микро и имитацията и няма никаква разлика, ама никаква. Затова след две скъпи тротинетки, сега ще купя на малката от Раята.

# 154
Здравейте, можете ли да ми препоръчате доставчик за интернет и телевизия на поносима цена, защото ще се ползват най-много за около 15-20 дни годишно. За Колхозен пазар става въпрос.

# 155
  • Варна
Благодаря на всички за отзивите за тротинетките, въпреки че не съм мислела да купувам трета такава вчера взех че купих тази от Рая тойс. Е дъщеря ми като я подкара до тъмно не можах да я прибера  bouquet И пак да попитам за рол он Митчум никъде не ги намирам, да сте срещали някъде?

# 156
  • Варна
Кой търсеше фирма за смяна на остъкление и сваляне на старото?
Намери ли?
Щях да пиша за фирмата, която смени нашето остъкление,
но забравих.

# 157
  • Варна
Аз и още търся Simple Smile  Трябва ми точно да свалят стъклен парапет, да сложат плътен и нагоре да се остъкли терасата.

# 158
  • Варна
Да сте виждали някъде из Варна удължители за бебешки бодита на сносна цена? Намерих в разни сайтове по 12 лв. парчето... Ми много ми се видя. Спомних си, че съм си купувала удължители за сутиен от "Шихо" и беше за смешни пари, ако не беше и стотинки... Обаче питах в "Шихо"-то в Младост - нямат за бебешки бодита.

# 159
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Извинявайте за тъпия въпрос  Joy,но на кое казвате удължители за бодита?

# 160
  • Варна
http://www.peleni.bg/index.php?route=product/product&path=12 … mp;product_id=284 Тези идват по 5 лв. парчето, ама пак ми се вижда много... Слага се отдолу, за да удължи бодито и да се носи още, като умалее..

# 161
  • Варна
Здравейте,

дайте идея за магазини в Гранд Мол или Мол Варна, откъдето може да се купят блузки или тениски с къс ръкав за подарък на 13-годишно момиче без особен изграден стил на обличане.

# 162
  • Варна
Здравейте,

дайте идея за магазини в Гранд Мол или Мол Варна, откъдето може да се купят блузки или тениски с къс ръкав за подарък на 13-годишно момиче без особен изграден стил на обличане.
В Гранд МОЛ има магазин, където слагат щампи върху тениски по поръчка. Имат и готови разбира се. Всякакви, с Рок групи, различни изпълнители, други картинки... има доста голям избор. Може и с твоя картинка да ти направят тениска. Хубави са им тениските, от хубава материя и щампите издържат дълго време. Магазина се намира на ниво -1, точно срещу касата на EasyPay, която е в горния край на ескалатора.
А долу, на ниво -2, точно пред входа на вече затворения Карфур, има щанд със забавни тениски. Там са предимно с хумористична тематика...

# 163
  • Варна
Киса,в Декатлон бяха заредили тениски изчистени и с щампа за по 4-5лв някъде.

# 164
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
http://www.peleni.bg/index.php?route=product/product&path=12 … mp;product_id=284 Тези идват по 5 лв. парчето, ама пак ми се вижда много... Слага се отдолу, за да удължи бодито и да се носи още, като умалее..
С риск да ми се присмеете ама аз нашите бодита(около 20 на брой) ги клъцнах и си направих 10 бодита.Ние ги ползваме за спане,дъщеря ми е голяма вече,но вечер спи със боди.Опитах се да ги продам в ОЛХ за смешни пари,но никой не прояви интерес и аз един ден,като избухнах  Joy ,нарязах ги и си реших проблема за поне още една година със сигурност.Доста добра дължина ми се получи.

Общи условия

Активация на акаунт