На пазар във Варна - 42

• 73 403
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
къде мога да намеря разнообразие от дамски мокасини естествена кожа/ велур, търся конкретно тъмно сини или светло кафеви?
Миналата година си купих страхотни тъмносини мокасини от естествен велур от магазин на Владислав,не си спомням името,но се намира близо до кръстовището  Владислав-Бенковска,от другата страна на Образцов дом,като се излезе от подлеза откъм страната на ЛК Тракия и се тръгне нагоре има три магазина за обувки един до друг,става дума за третия,в него продават и детски,освен дамски обувки . Peace

Тази година скоро купих на дъщеря ми качествени,меки и удобни от магазин Бронкс-срещу голямата Валентина(сега Ню Йоркър) .

# 331
  • Варна
Моля за предложения къде да даря дрехи....миналия път ги носих в дома за деца на Чаталджа, но сега ми се иска да е другаде пък и има дрехи за възрастни Simple Smile върти ми се нещо в главата за една социална кухня, която не знам къде се намира
 bouquet bouquet bouquet

Социалната кухня се намира на ул. Драва Соболч, успоредна е на Ген. Колев в посока Чаталджа. И аз там нося.

# 332
  • Варна - Черна гора
Здравейте,
моля, да ми препоръчате майстор за изработването на парапет от кух профил.
Времето вече се стопля, а цветята ми си нямат дом.

Последна редакция: нд, 24 апр 2016, 20:44 от _ilka_

# 333
Моля за предложения къде да даря дрехи....миналия път ги носих в дома за деца на Чаталджа, но сега ми се иска да е другаде пък и има дрехи за възрастни Simple Smile върти ми се нещо в главата за една социална кухня, която не знам къде се намира
 bouquet bouquet bouquet
Срещу BMS на центъра има един параклис на 27ми юли, там всяка събота и неделя изкарват дарени дрехи за бедни хора и можеш там да ги дариш

# 334
  • Варна
имате ли идея какъв матрак качествен да избера и откъде? /не намирам тема за матраци/

Ние сме с Five Z на Яташ. Много сме доволни. Забравихме за болките в гърба Simple Smile Взехме го от магазина на Яташ в мол Варна. Дълго време избирахме, лягахме на сума ти матраци ... Успех в избора!

# 335
  • Варна
имате ли идея какъв матрак качествен да избера и откъде? /не намирам тема за матраци/
Нелесен избор. Ето темата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=886691
Аз лично съм фен на Нани, не харесвам Тед ( от тях съм ползвала 2 топ матрака и двата не стават) и в последно време заглеждам матраците на Икеа.

# 336
благодаря за отговора за мокасините!

# 337
  • Варна
Здравейте!
Не е точно по темата пазар, но можете ли да препоръчате фирма за претапициране на дивани?

# 338
Здравейте!
Не е точно по темата пазар, но можете ли да препоръчате фирма за претапициране на дивани?

Руди Ан, правиха ни столовете

# 339
  • Варна
Да питам и аз - бели яйца от къде могат да се купят, само в Метро ли има?

# 340
  • На брега
От Пикадили купувах бели яйца за великденска изложба в градината. Ужасни са! Отваряй на място кутиите и оглеждай. Имат някакви микро-пукнатини по черупката... От една опаковка, само две оцеляха след сваряването. Но по мои наблюдения и от други години, белите са с по-крехки черупки от нормалните.

# 341
  • Варна
Бели яйца има и в Кауфланд.

# 342
  • Варна
Благодаря ви bouquet! Супер, Кауфланд и Пикадили определено са ми по-близо от Метро.

Определено няма да варя само бели, но все пак за по-светлите цветове ми се иска да са бели, дано оцелеят повечето.

# 343
Здравейте, къде мога да намеря спално бельо на сносна цена? Червен площад, колхозен пазар.

# 344
Здравейте, къде мога да намеря спално бельо на сносна цена? Червен площад, колхозен пазар.

Общи условия

Активация на акаунт